Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Cola napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uważaj, żeby z Jaśka nie zrobił się Adam :diabloti:

malawaszka napisał(a):
mój światły umysł podpowiada mi, że to już blisko :ghost_2:

nie kraczcie nie wiem czemu dziś jak toczyłam się niczym kula armatnia do taksówki pan taksówkarz zadał mi pytanie " mam nadzieje, że teraz sie pani nie rozsypię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:"
"o znawca"
"trochę tak....PORÓD NIE BOLI"
"to ile porodów pan przeszedł??"
"trzy"

nie rozumiem tylko bał się o skórę w mercedesiku, że zadał mi TO pytanie??
Powiedziałam, że dziś nie planuje rodzić:roll:

Posted

[FONT=Arial]OHO!!!!! to ja już wciepuje (wrzucam po Waszemu:evil_lol:) telefon do kieszeni żeby usłyszeć eska ..... :razz::razz:

pamiętaj... jak mówią PRZYJ to przyj, jak mówią NIE PRZYJ to nie przyj :p
[/FONT]
a wiesz że na telefonie jest miliard bakterii????

Firma Ad Solutions wprowadza na rynek urządzenia pod nazwą Strefa Ładowania, których główną funkcją jest ładowanie baterii do wszystkich rodzajów telefonów komórkowych.

Dodatkową funkcją Strefy Ładowania jest dezynfekcja telefonu, której okno zamontowane jest na panelu przednim urządzenia. Jest to usługa dla wszystkich posiadaczy telefonów komórkowych, odtwarzaczy mp3, palmtopów i innych kieszonkowych urządzeń multimedialnych. Badania przeprowadzone przez Manchester Metropolitan University dowiodły, iż na jednym centymetrze kwadratowym telefonu komórkowego znajduje się około 4 tys. bakterii, co sprawia, że jest on największym skupiskiem bakterii w naszym otoczeniu.

[FONT=Arial]KUPIŁAŚ JUŻ????? :cool3::cool3::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]OHO!!!!! to ja już wciepuje (wrzucam po Waszemu:evil_lol:) telefon do kieszeni żeby usłyszeć eska ..... :razz::razz:

pamiętaj... jak mówią PRZYJ to przyj, jak mówią NIE PRZYJ to nie przyj :p
[/FONT]
a wiesz że na telefonie jest miliard bakterii????

[FONT=Arial]KUPIŁAŚ JUŻ????? :cool3::cool3::diabloti:[/FONT]

przy cięciu mam przeć :crazyeye::diabloti:

nie ale lecę zamówić :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahahaha :roflt:

czego rżysz moja droga :roll::evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:eek2::eek2: BABCIA IDZIE!!!!!!!! :chainsaw::grab:

m ktoś przepis na teleportacje??????? :cry:
[/FONT]

tak walnij głową z całej siły w ścianę ..............teleportujesz sie kilka godzin w przód :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :splat::splat: przeca że ty idziesz na łatwizne..... CIACH CIACH :shock::obrazic:[/FONT]

mam przynajmniej taka nadzieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo jak miednicowe mam przeć to ja dziękuję będę miała płaszcz rozpinany ze skóry na plecach jak se poprę.....to pęknę do karku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

tak walnij głową z całej siły w ścianę ..............teleportujesz sie kilka godzin w przód :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

JEJ głową....:knuje:

:multi::multi:

Posted

[quote name='dbsst']

nie ale lecę zamówić :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a zakupiłaś już specjalne ubranka ochronne dla gości? O ile komukolwiek pozwolisz przekroczyć próg :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:eek2::eek2: BABCIA IDZIE!!!!!!!! :chainsaw::grab:[/FONT]

[FONT=Arial]m ktoś przepis na teleportacje??????? :cry:[/FONT]

Haha, WSPÓŁCZUJĘ i wiem co mówię. I wiem co czujesz, Magdaleno :shake:
Ja patrzę z przerażeniem w kalendarz, ze już za 3 dni spędzę z nią 2 godziny, a za 4 dni CAŁY DZIEŃ :shock: :placz: :wallbash:

b

Posted

Debeściaku - my tu nieco wycofani z życia forumowego. Zerkam tylko czasami...

Życzę powodzenia, radości z potomstwa i wszystkiego dobrego na święta :*

Posted

[quote name='Maga100']a zakupiłaś już specjalne ubranka ochronne dla gości? O ile komukolwiek pozwolisz przekroczyć próg :diabloti:

właśnie szukam narazie dla nas mam coś takiego

a dla gości czyli Szpilki jeszcze nie mam :evil_lol:
[quote name='bigos']Debeściaku - my tu nieco wycofani z życia forumowego. Zerkam tylko czasami...

Życzę powodzenia, radości z potomstwa i wszystkiego dobrego na święta :*

RANY NAJAPETYCZNIEJSZY BIGOS :multi::multi::multi: dziękujemy bardzo za życzenia :multi::multi:

[quote name='apple']Cześć Debe!
Przyszłam powiedzieć, ze nie byłam w lesie bo miałam kaca i nie mam fot zimowych:roll:

Ale mam kilka domowo-pieleszowych:roll:

iiiiiiiiiiiiiii :roll::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
żyję... odmeldowuję tak ino gdybyście sie martwiły.... i Domi też żyje i reszta stworów tysz.....

uffffffffffffffffffffffffffffffff

i widzisz jak fajnie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
jesteśmy PO badaniach czekamy na wyniki i możemy rodzić :evil_lol:

to kiedy rodzicie?? :cool3: jak bardzo skutecznie marudziłaś?

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]No to KIEDY TO cięcie:cool3::cool3:[/FONT]

[quote name='Cola']to kiedy rodzicie?? :cool3: jak bardzo skutecznie marudziłaś?

nie dziś krew i siq oczywiście zapomniałam, że mój gin jest na urlopie!!!!!!!
więc nic nie marudziłam marudzić będę dopiero 28 żeby mi to zrobił 28 - oceniam, że szanse są nikłe więc pewnie urodzę po nowym roku :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

dbsst napisał(a):
więc nic nie marudziłam marudzić będę dopiero 28 żeby mi to zrobił 28 - oceniam, że szanse są nikłe więc pewnie urodzę po nowym roku :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
I dobrze....w święta niebezpiecznie jest na porodówce:roll:

Posted

dbsst napisał(a):

:glaszcze: .... :diabloti: i tak wszystko zależy od Jaśka :evil_lol:

apple napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliskie podłogi i halne wieją...

Posted

apple napisał(a):

Cola napisał(a):
:glaszcze: .... :diabloti: i tak wszystko zależy od Jaśka :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliskie podłogi i halne wieją...

Asiaczek napisał(a):
O, jesoooo, czekać jeszcze do 28.....

Pzdr.

wiecie co ja już nie obstawiam niech się dziej wola nieba 28 tylko pomolestuje lekarza da zasady :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

idą goście :multi::multi::multi::multi: