Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
:shiny::bigcool::sweetCyb:

tak myślę, że może jednak pójdę na rękę El Drr i zrobię ro po Nowym Roku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tej wersji się trzymaj :kciuki:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
:shiny::bigcool::sweetCyb:
tak myślę, że może jednak pójdę na rękę El Drr i zrobię ro po Nowym Roku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Juz Ty lepiej nigdzie nie codź, tylko rób swoje...

Pzdr.

Posted

apple napisał(a):
A nie było takiego Mikołaja bez tych tych poduszkóff:diabloti:

hahahhaha do mnie przyszedł tylko w czapce ale tak sie zarumieniłam, że mu poduszki dałam - biedny taki zmarźnięty był myśle niech cie chłopak okryje :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Juz Ty lepiej nigdzie nie codź, tylko rób swoje...

Pzdr.

Jaśko robi swoje jest coraz niżej :errrr::shocked!:

Witamy w pierwszy dzień świat - pogoda świąteczna jest super :multi:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhaha do mnie przyszedł tylko w czapce ale tak sie zarumieniłam, że mu poduszki dałam - biedny taki zmarźnięty był myśle niech cie chłopak okryje :evil_lol:

pieluszke był dać ;)

Jaśko robi swoje jest coraz niżej :errrr::shocked!:

Witamy w pierwszy dzień świat - pogoda świąteczna jest super :multi:

[FONT=Arial]u mnie 13stopni na + , TZ nie chciał wierzyć i wdeptał w buciorach do qchni na termometr luknąć :mad:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]u mnie 13stopni na + , TZ nie chciał wierzyć i wdeptał w buciorach do qchni na termometr luknąć :mad:[/FONT]

Asiaczek napisał(a):
Witaj w I Dzień Świąt! Deszczyk super popaduje...

Pzdr.

zaczynam się gubić czy to Boże Narodzenie czy Wielkanoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tam się nie mylę.
Dla ułatwienia podam, że na Boże Narodzenie jadamy śledzika i inne rybki w róznych postaciach, a na Wielkanoc - jajeczka...:diabloti:

Pzdr.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaa to wszystko jasne wczoraj śledziki pływały więc Boże Narodzenie jak nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, jeszcze masz prawidłowe skojarzenia...

Pzr.

tylko czemu ja taka piękna polską tradycję mogłam popijać co najwyżej czysta..................... wodą gazowną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Woda jest zdrowa, nie gadaj.
Jasiek ma byc zdrowym chlopakiem. A jak się urodzi lepiej, żeby nie chuchał oparami...:evil_lol:

Pzdr.

hahahahha to moja największa fobia, że jak sie napije % to napewno zacznę rodzić jak zaczne rodzic to znajde się w szpitalu jak znajde sie w szpitalu to ktos wyczuje odemnie % a potem od niecgo % i beda mówić 30 kobiete przywiózł konkbent w stanie nietrzeźwym w jej krwi krążyló tyle i tyle alkoholou dziecko urpdziło sie pod wpływem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a to specjalnie dla Ali R

Szpilka po 7 przeszczęśliwa, że idzie na spacer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i nawet nowy strój nie spowodował chyżego wyskoczenia z klatki musiałam ja zapiąć na smycz i wyciągać - prawda, że cudownie mieć wodołaza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
... i jeszcze powiedzą, że nie dośc, że poczęte pod wpływem, to i urodzone tez pod...
I będa mieli o czym gadać przez najbliższe pól roku.:evil_lol:

Pzdr.

a jak i bedę w wiadomościach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

halo halo a skąd ty wiesz jak poczęte :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

dbsst napisał(a):
a jak i bedę w wiadomościach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
halo halo a skąd ty wiesz jak poczęte :megagrin::megagrin::megagrin:

Wariatka;)

A czemu ubierasz Szpilkę w takie ubranko? Ona na golasa nie pójdzie...?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wariatka;)

A czemu ubierasz Szpilkę w takie ubranko? Ona na golasa nie pójdzie...?

Pzdr.

W DESZCZ na golasa :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: to ona nawet z windy nie wyjdzie :shake::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
jak ma ubranko TO JEST SZANSA NA SIKU ale powtarzam JEST szansa :errrr::errrr::errrr:
a koop zapomnij :shake:

i nie ważne jaki deszcz czy letni wiosenny zinowy czy jesienny jak pada to ona ma mechanizm i jej się wstrzymują wszelkie potrzeby fizjologiczne :errrr:

latem i wiosną chodzi bez ubranka :cool1:

Posted

Asiaczek napisał(a):
I co, szansa została wykorzystana...?

Pzdr.

hmmmmmmmmmm jak to powiedzieć bardzo szybko i nie jestem pewna czy do końca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zanim się obejrzałam pies czekał na mnie pod dachem altany śmietnikowej sapiąc. Ciągnełam ja na trawnik na smyczy siłą puściłam krok przed trawnikiem - nie wiem jak ona zrobiła siq i wróciła te 30 metrów w takim tempie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zdolna bestia, takie tempo...

Pzdr.

a jak przed chwilą wyglądała tak jak młoda foka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

posłanie prezentuje sie fatalnie ale tak jak mówie czekamy z nowym do narodzin syna ;)

ale ciepło na dworze :crazyeye: