dbsst Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='Vectra']witaj profesor fotograf Debe :multi: :multi: :multi: o rany nie przeszadzaj Kochana :oops: :oops: :oops: :oops: Maga mi nie chuchała (?) fajnie że foty się podobają :multi: :multi: :multi: a oto powód przez który nie dotarłam na zawoty motowodne Quote
dbsst Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 i stróże prawa i młodzi którzy mogą się cieszyć wolnością Quote
dbsst Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Debe :lol: Wow, super :multi: czesc Kochana :buzi: zgadnijcie kto to :cool1: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Debe na wojnie byłaś :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 brałam udział w Powstaniu Warszawskim :cool1: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 dbsst napisał(a):brałam udział w Powstaniu Warszawskim :cool1: w czasie wojny SM :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Cześć Debe Łaczniczko :lol: świetne :klacz: zgadnijcie kto to :cool1: siakis haszczak :razz: O co chodzi z tymi papryczkami, bo siem zgubilam ? :roll: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 co do papryczki ta ikonka :angryy: mi sie skojarzyła mi sie z człowiekiem i jego wygladam po zjedzeniu ostrej papryczki :evil_lol: ten koloryt i ten żar z ust :evil_lol: dzięki za Powstanie a te psy to nie byle kto to nasi gosicie za ktorymi tesknimy....licze ze Waszka rozpozna kto to :cool1: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 łooohohohooooo moja Nayusia kochana i Aramisek i trzeci haszczak Wilsonek :loveu: :loveu: :loveu: czyżby Państwo Coberowscy Was odwiedzili??? :razz: :razz: :razz: PIĘKNE FOTY!!!!!!!!! :klacz: Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 wiesz, bardzo mi się podobał ten "fotoreportaż" o zetknięciu się historii z wolnością naszej młodzieży. To tak frazesowsko brzmi, ale nie umiem tego inaczej nazwać, a podoba mi się bardzo Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :crazyeye:o rany Debe to ty się w epokach pomiąchałaś .....w powstaniu walczyłaś a potem zaprzęgiem psim po warszawce powoziłaś :cool3: no tak ale to tylko ............u Debe jest możliwe :p A na jakim stanowisku teraz pracuwasz :razz: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka']łooohohohooooo moja Nayusia kochana i Aramisek i trzeci haszczak Wilsonek :loveu: :loveu: :loveu: czyżby Państwo Coberowscy Was odwiedzili??? :razz: :razz: :razz: PIĘKNE FOTY!!!!!!!!! :klacz: zgadadza sie Coberowie Kochankowie u nas byli i naszym syfie z nami żyli :multi: :multi: :multi: szkoda tylko ze tak wcześnie wybyli :shake: :placz: :placz: leemonica :oops: dziękuje :buzi: hahahaha Alu wiesz skacze sie po tych epokach bo w jednej tak nudno ;) młodszy asystent ale robie to co do tej pory czyloi tylko "sprzątam" :cool1: Quote
e.v.a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='dbsst'] młodszy asystent ale robie to co do tej pory czyloi tylko "sprzątam" :cool1: haaa wiedziałam :evil_lol: czesc Debe :D daj no Szpile jakas:razz: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 evaxon napisał(a):haaa wiedziałam :evil_lol: czesc Debe :D daj no Szpile jakas:razz: :evil_lol: :evil_lol: moje życie się nie zmienia ciągle takie nuuudne ;) :lol: :lol: czy jesteś pewna że kcesz Szpilke Ceść Kluseczkowa Mamo :multi: Quote
e.v.a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 dbsst napisał(a)::evil_lol: moje życie się nie zmienia ciągle takie nuuudne ;) :lol: :lol: czy jesteś pewna że kcesz Szpilke Ceść Kluseczkowa Mamo :multi: :evil_lol: jestem pewna w 100% :D a jak nie szpile to jakas inna fote :loveu: :lol: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Panie i Panowie przedstawiamT U R B O S Z P I L E która w p(d)oopie ma nitro a w mózgu samo zło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli Szpila po dopalaczu :cool3: Quote
e.v.a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='dbsst'] czyli Szpila po dopalaczu :cool3: :grin: :grin: :grin: swietna doopo-fota:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Agga']dbsst ty sie nie pytaj tylko daj szpikę. przece ju dałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 To jest świetne:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :lol: :lol: :lol: hahahaha mega doopalacz:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :multi::multi::multi::multi:ale estra doopodopalacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts