dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 nieskromnie powiem znowu DZIĘKI :evil_lol: witajcie dziś nie jestem już w stanie odpisać Wam no cóż spotkałam sie z ziomkami z mojego cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudownego kursu l:evil_lol: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Patka napisał(a):a kiedy nas odwiedzisz :mad: :lol: nie chce nic mówic ale udało mi się złapać auto do wawki ale jade teraz w czwartek do proma możliwe że bede jechała w środe wieczorem może wtedy Was odwiedze a jak nie wtdy to kiedyś przyjade TYLKO do Torunia :D ;) Quote
Patka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Obiecanki cacanki ale ważne, że samochodem do wawki, bo byś sie zamęczyła ... Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [HTML][/HTML][quote name='Patka']Obiecanki cacanki ale ważne, że samochodem do wawki, bo byś sie zamęczyła ... a jak po egzaminie po browarku ;) a tak mieszkamy (mniej więcej ) a może ktoś ma ochotę na SPA :razz: :evil_lol: :roll: :lol: Quote
Patka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ślicznie ogarnął mnie sentyment specjalnie nie robilam wtedy fotek :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Patka napisał(a):ślicznie ogarnął mnie sentyment specjalnie nie robilam wtedy fotek :evil_lol: hahah ja codziennie spobie pstrykam hahhaha ale jak juz nam zrobia to z kibelka przez rok nie wyjde ;) :evil_lol: pokaże Wam fote jak pierwsza toaleta w polsce w tym stylu wyglada :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='dbsst'] a może ktoś ma ochotę na SPA :razz: :evil_lol: :roll: :lol: haha ale imprezka byla :lol: gustowne wnetrza :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 wachlarzyk uszatek a kuku tu jestem eeeeee :razz: :crazyeye: :roll: :roll: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Ewa wiesz tsza iśc z duchem czasu :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 hej Debe ;) ;) nie przejmuj się ja też mieszkam w podobnych warunkach :diabloti: :diabloti: już ten remont nigdy się nie skończy chyba :shake: :shake: śliczne fotki :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Vectra napisał(a):hej Debe ;) ;) nie przejmuj się ja też mieszkam w podobnych warunkach :diabloti: :diabloti: już ten remont nigdy się nie skończy chyba :shake: :shake: śliczne fotki :loveu: :loveu: :buzi: za fotki dzięki ale przsadzasz raczej mierne są :shake: a co do remontu to :buzi: współczuje :shake: :shake: Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='dbsst'] a jak po egzaminie po browarku ;) a tak mieszkamy (mniej więcej ) a może ktoś ma ochotę na SPA :razz: :evil_lol: :roll: :lol: buhaha :lol::lol::lol: Dominika to new art? :lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 marne ?? :crazyeye: :crazyeye: chyba żartujesz :razz: :razz: to ja kcem też takie marne foty robić :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Szpiluchna jak ja cie dawno nie widzialam :loveu: moja sliczna panna:loveu: Debe wiesz zcasami lepiej postawic na wygode a nie na mode:lol: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Vectra napisał(a):marne ?? :crazyeye: :crazyeye: chyba żartujesz :razz: :razz: to ja kcem też takie marne foty robić :diabloti: pSeSadzaS to mój emil robi ja go jedynie trzymam w dłoni :evil_lol: Pika total new art :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a w wannie spa pan od okien sie posał na to spa z narzeczona :evil_lol: :evil_lol: takze mamy kolejeczke hahahaha Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 evaxon napisał(a):Szpiluchna jak ja cie dawno nie widzialam :loveu: moja sliczna panna:loveu: Debe wiesz zcasami lepiej postawic na wygode a nie na mode:lol: moda ponad życie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='dbsst'] a w wannie spa pan od okien sie posał na to spa z narzeczona :evil_lol: :evil_lol: co zrobil? :hmmmm: Quote
e.v.a Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 dbsst napisał(a):moda ponad życie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ciekawe czy Szpila ma takie samo zdani eo tej "wygodzie i modzie" :lol: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 PIKA napisał(a):co zrobil? :hmmmm: właściwie to sama nie wiem bo nie dość że pod kroplówką jestem to jeszcze w play station gram :evil_lol: wydaje mi sie że on sam się posłal (wysłał) na spa :roll: :roll: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 evaxon napisał(a)::lol: ciekawe czy Szpila ma takie samo zdani eo tej "wygodzie i modzie" :lol: a jak nie ma wyjścia :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='dbsst'] a jak po egzaminie po browarku ;) a tak mieszkamy (mniej więcej ) a może ktoś ma ochotę na SPA :razz: :evil_lol: :roll: :lol: Pięknie masz urządzone mieszkanie:lol: Quote
Gosiek Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 hmmm że tak powiem, dość spartańsko sobie chwilowo pomieszkujesz :cool3: a jak na takie warunki reaguje Szpila? Pewnie non stop zakurzona chodzi? Quote
Recommended Posts