dbsst Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 hahahaha miss gracji kosa hahahahahaaha latajacy holender Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Artystyczna Debeściara oczy nam tu pokazuje śliczniaste dobrze, że nie zamydlone. Trenuj trenuj, a może jakąś profesjonalną sesję strzelisz moim chłopakom :lol: Buzi dla Szpilinki :calus: Maga super focie dawaj więcej Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 a teraz cos dla zakochanych :D czyli Leon i Szpilka ;) czekaj czekaj co ty tu masz Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='dbsst'] latajacy holender świetne, Szpila wykonała skok na sztywno :lol: Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 no no coś tu się zdrada szykuje Gomez załamany :lol: super fotki i jaka ta kepa kępiasta :lol: Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 agabass no ja mam nadzieje ze chlopakow juz niedlugo dopadne w szpony Emila :D oni sa baaaaaaaaaardzo fotogeniczni po milosci troche pieszczot ;0 i to wszystko odemnie na dzis ;) dziekuje :D Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 rozpustnica z tej Szpili i zalotnica i wogóle flirciara wszystkich porządnych kawalerów uwiedzie :wink: Quote
Agga Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Rewelka... Ale zakochani... Dbsst zajrzyj do Sarci... Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 agabass napisał(a):rozpustnica z tej Szpili i zalotnica i wogóle flirciara wszystkich porządnych kawalerów uwiedzie :wink: już od dawna mówię, że kokietka 8) Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 dbsst napisał(a):juz nie mam fot :cry: ja też nie :( światło się szybko skończyło :-? Quote
Alka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='dbsst'] po milosci troche pieszczot ;0 no, no, widac dokładnie kto w tej parze gra pierwsze skrzypce... :wink: nieśmiały Leonek i kokietka Szpilunia , jaka ona powabna , a Leonek aż łapeczki skrzyżował "-ja się wstydzę" :wink: :D :D :D Foty Extra! Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 hehehe dzieki ;) to swiatlo tak szybko zgaslo ;( spacerek byl w sumie baaaardzo qrotki Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 O taki jestem smutny, ze nie biegałem z wami a ja jestem wręcz załamany Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='agabass']O taki jestem smutny, ze nie biegałem z wami a ja jestem wręcz załamany nie smutkajcie sie chlopcy nie smutkajcie :D Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 już im lepiej powiedziałam że Szpila ich kofa i już się uśmiechaja hahaha Quote
mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Love story :iloveyou: Mejk sie zalamal, juz nie moze ogladac zdjec.. Chlopak mi teraz wpadl w depreche i co ja bidna zrobie :roll: :lol: jaaka Szpilencja jest sliczna!! :iloveyou: :iloveyou: Debest dla Ciebie wielie :klacz: za wspaniale zdjeciaa :calus: mysza Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 agabass napisał(a):już im lepiej powiedziałam że Szpila ich kofa i już się uśmiechaja hahaha no to dobrze Szpila ma pojemne serce systkich zmiesci ;) Quote
dbsst Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 mrowka wieeeeeeeeeeeeeelkie dzieki :D bardzo mnie motywuja takie mile slowa :buzi: a Mejkus niech sie nie lamie ak juz mowilam Szpila ma pojemne serce ;) Quote
Recommended Posts