KaRa_ Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 daga10011 napisał(a):a te jak zwykle-gadaja-a ja nie w temacie :oops: nie tylko Ty :lol: Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 agabass napisał(a):ja w temacie często też nie jestem ale się wpycham na chama :lol: U Szpili w temacie coby człowiek nie powiedział to i tak każdy wie o co chodzi...buahaha...przeta tu jest istny burdelik na kółeczkach..hihihi :lol: Dobrze, ze fot czasem fajoskie zapodaja! Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 agabass napisał(a):ja w temacie często też nie jestem ale się wpycham na chama :lol: hehehe i ja sie na chama wciskam i to nawet na wlasny temacik hahahahahha Lazy amen ;) no moze z wyjatkiem tych fot bo czy one fajne to nie wiem ale napewno osmieszajace moja ssucz ;) :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 patrzcie co znalazlam mojego psa narkusa ;) :sg168: Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 agabass napisał(a):ja w temacie często też nie jestem ale się wpycham na chama :lol:ło matko i co cham na to jak na niego się już wepchniesz :oops: Szpilcia jara trawkę :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):ja w temacie często też nie jestem ale się wpycham na chama :lol:ło matko i co cham na to jak na niego się już wepchniesz :oops: Szpilcia jara trawkę :lol: :lol: :lol: heheheheheh a no zostala przylapana na jaraniu zdjecia pojda do Gali i Vivy i gdzies tam jeszcze i modelina zostanie pograzona ;) Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 dbsst napisał(a):heheh jest na fali fali zla :evilbat:no coście sie na Modelinke uwzięły Ona ma stresa bo ją Gomez molestuje więc se zajarała :evil: ot co :lol: Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 a jak to wybieranie najlepszej trawy wytlumaczycie :evilbat: mam psa jaracza 8) Quote
Guest bernulka Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 "Nie wiem jak ty, ale ja śmie twierdzić że nałóg jest zły bo trzyma na uwięzi"(WSZ & CNE) :lol: :lol: :lol: No Szpila pięknie pięknie!! :roll: :wink: :nono: :lol: paździoszki :lol: Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 co ja sie mam psa narkomana ;) i do tego uzaleznionego od pieszczot :lol: Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [quote name='dbsst']patrzcie co znalazlam mojego psa narkusa ;) :sg168: lubimy tą samą trawę Quote
Guest bernulka Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 dbsst wiem co to za ból. Najpierw miała się wabić AMFA - tatuś się nie zgodził , potem Marycha - ale mamy Ś.P. babcie Marysie, więc nie wypada :D Więc mamy boginie heroiny Here :D paździoszki Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 bernulka napisał(a):dbsst wiem co to za ból. Najpierw miała się wabić AMFA - tatuś się nie zgodził , potem Marycha - ale mamy Ś.P. babcie Marysie, więc nie wypada :D Więc mamy boginie heroiny Here :D paździoszki buuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahaha rewelacja :D no i wyszlo szydlo z worka ze Gomez i Szpila razem popalaja ;) :lol: Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='bernulka']dbsst wiem co to za ból. Najpierw miała się wabić AMFA - tatuś się nie zgodził , potem Marycha - ale mamy Ś.P. babcie Marysie, więc nie wypada :D Więc mamy boginie heroiny Here :D paździoszki buuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahaha rewelacja :D no i wyszlo szydlo z worka ze Gomez i Szpila razem popalaja ;) :lol: ni edość, że palą to i piją Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 sodoma i gomora musze chyba jakis czerwony kwadracik wlepic w topiku :D Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 mo Gom został zdemoralizowany przez Szpilosławę i napatrzył się na wybryki Dbsstławy i normalnie oszalał tylko imprezki mu w głowie :drinka: :B-fly: Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 dbsst napisał(a):sodoma i gomora musze chyba jakis czerwony kwadracik wlepic w topiku :Dalbo napis Zawsze po 21 :wink: Quote
KaRa_ Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 WOLNIEJ PISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO MI KOMP NAWALA I JA JESTEM W TYLE!!! trzeba na was nakrzyczec :lol: Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 KaRa_TC napisał(a):WOLNIEJ PISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO MI KOMP NAWALA I JA JESTEM W TYLE!!! trzeba na was nakrzyczec :lol:Kara ja już też jestem w tyle bo mój chodzi jak żółw :evil: Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 lubię zapach świerzej trawy hihihi Dobrze się bawię w trawie Quote
Recommended Posts