KaRa_ Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Ja chcę zobaczyć makro!!! No to,krótko pobalowaliście tej nocy :lol: Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 daga10011 napisał(a):no i odpadasz..a ja wlasnie makro zrobilam :oops: cholera dawaj mnie to makro :D Kara to tu to tam ;) Quote
Pasavera Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Ja tez czekam na to makrowe dzieło :angel: Daga wstawaj :lol: 8) Quote
Alicja Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 No co z ta nocną imprezką :o Daga gdzie fotki :roll: A moje będa jutro ,bo Alka /ta od lodowców/jedzie w gości ,a to ona ma aparat /u nas tolko w telefonie :roll: / Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 cholender wrocilam z Cytadeli Warszawskiej padam a co gorsze nie widze zdjecia dagi :evilbat: Quote
Alicja Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 dbsst napisał(a):cholender wrocilam z Cytadeli Warszawskiej padam a co gorsze nie widze zdjecia dagi :evilbat:a cóś ty tam robiła :o Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):cholender wrocilam z Cytadeli Warszawskiej padam a co gorsze nie widze zdjecia dagi :evilbat:a cóś ty tam robiła :o gubilam sie w podziemiach :D poszlam na wycieczke :D Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):rozumię że tam chlodno bylo..... :roll: nie tam jeszcze cieplo bylo ale zaraz pokaze Wam miejsca gdzie mi para z ust szla :D Quote
Alicja Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='dbsst']tu juz bylo chlodno ale pary z ust nie widze :o Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 no nie mam zdjecia jak para mi idzie :evil: ale bylo tak chlodno ze czasami to mi zeby dygotaly :d i powiem ze zle sie z tym akurat dzis nie czulam ;) :D Quote
KaRa_ Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 A ja się dziś od rana piekłam w ten upał, a ty w takim chłodnym miejscu byłaś, pozazdrościć :lol: Chociaż w kościele dzisiaj nawet chłodno było 8) Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 KaRa_TC napisał(a):A ja się dziś od rana piekłam w ten upał, a ty w takim chłodnym miejscu byłaś, pozazdrościć :lol: Chociaż w kościele dzisiaj nawet chłodno było 8) hihihi miejsce bylo na wypasie tylko szok przezylam wychodzac na powierzchnie jednak do dobreko czlowiek szybko sie przyzwyczaja :D Quote
KaRa_ Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A ja się dziś od rana piekłam w ten upał, a ty w takim chłodnym miejscu byłaś, pozazdrościć :lol: Chociaż w kościele dzisiaj nawet chłodno było 8) hihihi miejsce bylo na wypasie tylko szok przezylam wychodzac na powierzchnie jednak do dobreko czlowiek szybko sie przyzwyczaja :D Mogłaś troche podkraść tego dobrego i chłodem się z naimi podzielić :lol: Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 Fort Legionistow chelm i dalsz czesc podziemi tu juz bylo naprawde chlodno :D Quote
KaRa_ Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Ale fajne tam są mroczne klimaty :o Ten chełm wygląda bardziej jak pęknięta czacha :wink: Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ale fajne tam są mroczne klimaty :o Ten chełm wygląda bardziej jak pęknięta czacha :wink:] no naprawde super oczywiscie sie gubilismy :D z kolega i udalo nam sie wejsc do zamknietej celi ni eiwem jak to zrobilismy ale poszlismy w przeciwnym kierunku do wycieczki :D tak spedzilam dzis dzien :D Quote
KaRa_ Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 To świetnie spędziłaś dzień :) Ja dzisiaj od rana ciągle się ucze z przerwami na fotki i na DGM :lol: Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 KaRa_TC napisał(a):To świetnie spędziłaś dzień :) Ja dzisiaj od rana ciągle się ucze z przerwami na fotki i na DGM :lol: hehehehehehe to sie nazywa uzaleznienie ;) a czego sie tak uczysz Quote
KaRa_ Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):To świetnie spędziłaś dzień :) Ja dzisiaj od rana ciągle się ucze z przerwami na fotki i na DGM :lol: hehehehehehe to sie nazywa uzaleznienie ;) a czego sie tak uczysz Ucze się z 50zdań z anglika, z niemca 100słówek, których nawet wymówić nie umiem a będzie odpowiedz ustna :-? , z polaka wszystko co omawialiśmy w ciągu roku i robię referat z biologii o głowonogach :-? Quote
Recommended Posts