Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']jaki brzydal :loveu:[/QUOTE]

masakra co!!!!!

[quote name='malawaszka']ahahaha no tak! wyleciało mi z głowy że Ty się niedługo znowu rozdwoisz :evil_lol: no to będzie jeszcze większy bal :lol:[/QUOTE]
tak ale ja się tym narazie nie przejmuje będzie się tym przejmować Dominika z przyszłości ta z dziś ma to pod ogonem ;)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

:loveu: Wielka Nieźwiedzica
[url]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/64569_429204510460519_469922153_n.jpg[/url]

widzisz jak to fajnie pamiętać co kto obiecał ;)

Posted

i goowniana Szpilka jej odbiło i tarza się w każdym dzikim tropie........codziennie musze ją myć jak nie chce jej myć to chodzę z nią po osiedlu!!!!

[IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/644056_429223380458632_1957284807_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']Szpilips Ci odmłodnieje przy inwazji gwoździ :evil_lol:[/QUOTE]
niech cierpi za te chwile kiedy ja biegam jak w ukropie a ona spi do gory kołami!!!

Posted

[quote name='Vectra']na R widać dobrze działa wiejski klimacik :evil_lol:[/QUOTE]
prosze cię wydaje się, że kogoś znasz, że już niczym cie nie zaskoczy a tu Bob Budowniczy Franciszek z Asyżu i wiele innych pozytywnych cech się włączyło hahahahhahaha
[quote name='Justa']Gratuluję białaska :loveu:[/QUOTE]
Justa jeszcze nie jeszcze nie na nasza podlogę sika jeszcze chwilę a noż widelec Hodowczyni się rozmyśli po przejrzeniu mojego profili na FB ;)

Posted

qrwa wiedziałam, że jak się pochwalę to cos się spierdandoli!!! Jasiek chory ale mamy dopiero środę jeśli do soboty będzie w miarę ok zostawie go z rodzicami R jeśli nie jadę po psa sama.......................................

Posted

[quote name='dbsst']qrwa wiedziałam, że jak się pochwalę to cos się spierdandoli!!! Jasiek chory ale mamy dopiero środę jeśli do soboty będzie w miarę ok zostawie go z rodzicami R jeśli nie jadę po psa sama.......................................[/QUOTE]

zdrowiej Jaśko :kciuki:

Posted

[quote name='Alicja']zdrowiej Jaśko :kciuki:[/QUOTE]

nie dziękuje nie zapeszam..............

[quote name='malawaszka']i ja trzymam za Jaśkowe zdrówko :kciuki: u nas też ciągle chore dziewczyny... a zaraz my... dziecięce wirusy są zmutowane i zabijają dorosłych :D[/QUOTE]

nie wiem jak to się dzieje ale ta Ludzka Zaraza zawsze choruje nie w czas!!!! ma taki czujnik wqrwienia rodziciela za nim pokłada się TZ......peleton zamykam ja..............i..................zostaje SAMA nikt się wtedy o mnie nie troszczy nikt o mnie nie dba :shake:
[quote name='clockwork']o żesz ty w morde... Ty naprawde musisz się nudzić....... swoją drogą ŁAJCIK- MIODZIO! te podusie mmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]
Klocku jak masz idealne dziecko to masz nadmiar czasu...............a teraz wracając ze strefy marzeń tak wkurza mnie wylegująca się Szpilka chrapąca i sapiąca, kiedy ja spełniam zyczenia i rozkazy, że a cóz poświęce się.....................jej raj pod schodami dobiega końca!!!!! jakaż radość mnie teraz ogarnia jak patrzę na nią :P
tak robię to na złość wlasnemu psu :diabloti:

Posted

wróciliśmy padamy................Szpulka zajebista!!!!! Hodowczyni świetna!!!! Szpilka załamana Jasiek piszczał ze szczęścia..............

Posted

[quote name='dbsst']wróciliśmy padamy................Szpulka zajebista!!!!! Hodowczyni świetna!!!! Szpilka załamana Jasiek piszczał ze szczęścia..............[/QUOTE]

no to pełnia szczęścia w waszym domku :)
[SIZE=5][B]FOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE]

Posted

[quote name='dbsst'][URL="http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/550405_429209543793349_1473166067_n.jpg"]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/550405_429209543793349_1473166067_n.jpg[/URL][/QUOTE]

Cudeńko :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Alez dzisiaj widziałam cudne fotki Szpulki na Fb. Kogo tam nie ma - niech zazdrości;)

pzdr.[/QUOTE]
mnie tam nie ma .....dlatego nie wierze że debe stała się posiadaczką białasa ... pierdu pierdu- a fot NIET!