Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[URL]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_7507ps-1.jpg[/URL]

Wow.... ale czas leci... patrzę na siwy pysk Szpili... na Leona... ba! Na Waszych synów!!!!!!!!

Kiedy to zleciało? :roll:

[B]Pozdrowienia serdeczne!!! [/B]Od Prestona, który jest wielki, rozklapany, posiwiały i od ponad roku spędza czasu cudownie na emeryturze... w domku z 2.000m2 działką :multi: (spokojnie, jest w Rodzinie-mieszka od lat z powrotem z Rodzicami, tak, jak chcieli). I pozdrowienia od Haydena vel Kajtka, naszego łaciatego, który ma już... 2,5 roku :razz: no i od kociastych - znajda Devi kończy 3 lata, Myszka (rag) skończyła rok (Inka [rag] odeszła w zeszłym roku)
[SIZE=1]Tak tak, mam teraz dwa koty[/SIZE] :loveu:

Raaaany, jak ten czas leci ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Debe, zaraz minie miesiąc od Twojego ostatniego wpisu. Odezwij się do nas, no, wiesz, tradycji musi stac się zadość: 1 wpis na miesiąc, hahaha...

pzdr.[/QUOTE]

pewnie zacznie nam dawkować co kwartał a potem co rok:diabloti:

Posted

[quote name='Agga']Jak fajnie zobaczyć Szpileczkę. Taka dostojna z niej psina. A nie tak dawno śmigała po skałkach w Morsku.
Jasiek super rośnie.[/QUOTE]

oooo Agga , a co u Ciebie ???

Posted

[quote name='Medorowa']Gdzie jest Twój pies i co robi?:evil_lol:

Zamieszkałyście koło siebie, ale będziecie mieć wesoło:evil_lol:[/QUOTE]

Śmiem twierdzić, że to największy błąd życiowy patrzeć na Magę non stop---- tuje rośnijcie nie mam gdzie sie ukrywać :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ka-ka'][URL]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_7507ps-1.jpg[/URL]

Wow.... ale czas leci... patrzę na siwy pysk Szpili... na Leona... ba! Na Waszych synów!!!!!!!!

Kiedy to zleciało? :roll:

[B]Pozdrowienia serdeczne!!! [/B]Od Prestona, który jest wielki, rozklapany, posiwiały i od ponad roku spędza czasu cudownie na emeryturze... w domku z 2.000m2 działką :multi: (spokojnie, jest w Rodzinie-mieszka od lat z powrotem z Rodzicami, tak, jak chcieli). I pozdrowienia od Haydena vel Kajtka, naszego łaciatego, który ma już... 2,5 roku :razz: no i od kociastych - znajda Devi kończy 3 lata, Myszka (rag) skończyła rok (Inka [rag] odeszła w zeszłym roku)
[SIZE=1]Tak tak, mam teraz dwa koty[/SIZE] :loveu:

Raaaany, jak ten czas leci ;)[/QUOTE]

czas leci za szybko dobrze, że dla mnie jest łaskawy ciągle młoda ciagle piękna ciągle zwiewna jak motylek :roll:
to Ci się kochana zakociło w głowie :eviltong:
mieszkasz w warszawie ciagle czy też gdzieś lawirujesz ??? ---tęsknie :p

[quote name='Asiaczek']Debe, zaraz minie miesiąc od Twojego ostatniego wpisu. Odezwij się do nas, no, wiesz, tradycji musi stac się zadość: 1 wpis na miesiąc, hahaha...

pzdr.[/QUOTE]
Asiu jestem ZDRUZGOTANA dziki opanowały Pierdy. Pod Jasio-Tadzikowym przedszkolem grasuje dzik wszędzie dziki --- to ja już wolałam zboczeńców z warszawy ;)
W mojej głowie kręci się film z dzikiem w roli głównej..........
jutro ide na foto dzikie polowanie :diabloti:
nie mogę obiecać ale może będę częściej zaglądać
[quote name='Alicja']pewnie zacznie nam dawkować co kwartał a potem co rok:diabloti:[/QUOTE]

ha ha ha

[quote name='Agga']Jak fajnie zobaczyć Szpileczkę. Taka dostojna z niej psina. A nie tak dawno śmigała po skałkach w Morsku.
Jasiek super rośnie.[/QUOTE]

Szpilka SCHUDŁA i jest super psem nietropiącym.............................NIE ZAUWAŻYŁA DZIKA WIELKIEGO JAK DINOZAUR Z KŁAMI JAK MAMUT............jego ryjek bardziej przypoinał wściekłego bulla niż dziką świnię. TO BYŁ POTWOR a ona go NIE WIDZIAŁA :evil_lol:

Posted

i tu przyszłaś straszyć :lol:

ale tak serio , to chyba koło łowieckie powinno wyprowadzić dzikuny( nie nie strzelać , ale oni jakimiś tam sposobami je wyprowadzają )

Posted

w weekend powstaje u mnie na ogródku wieżyczka strzelnicza ----- wyprowadzenie dzików raczej nic nie da to sami ludzie je zaprosili....dokarmiając celowo i przypadkowo :/
oby do zimy wtedy jest sezon na dzika ;)

Posted

[quote name='dbsst']w weekend powstaje u mnie na ogródku wieżyczka strzelnicza ----- wyprowadzenie dzików raczej nic nie da to sami ludzie je zaprosili....dokarmiając celowo i przypadkowo :/
oby do zimy wtedy jest sezon na dzika ;)[/QUOTE]

no tak ...jedynie w ten sposób się wyniosą jak przestaną ludzie syfić i dokarmiać ; myśliwi wykładają w lesie zarło i one tam zostają ale ludzcy syfiarze muszą się nauczyć porządku , niestety...poniekąd weszli na teren dzikusów i teraz bezpiecznie trzeba pomóc im pozostać w głębi lasu

Posted (edited)

[quote name='dbsst']
[B]czas leci za szybko dobrze, że dla mnie jest łaskawy ciągle młoda ciagle piękna ciągle zwiewna jak motylek[/B] :roll:
[/QUOTE]
Ha! To tak jak dla mnie;)

Pzdr.

Edited by Asiaczek
Posted

[quote name='dbsst']czas leci za szybko dobrze, że dla mnie jest łaskawy ciągle młoda ciagle piękna ciągle zwiewna jak motylek :roll:
to Ci się kochana zakociło w głowie :eviltong:
mieszkasz w warszawie ciagle czy też gdzieś lawirujesz ??? ---tęsknie :p[/QUOTE]
Ależ mieszkam Ci ja wciąż w tym piknym zakurzonym i spalonym słońcem mieście... :p
Tej jesieni strzela już 10 lat :crazyeye:

Powiem więcej - 6.10. wybieram się w białej kiecce do kościoła, z jakimś białym fifrakiem we włosach i bukiecikiem w ręku - u boku mężczyzny dziwnym trafem ubranego nie mniej elegancko ode mnie :eviltong: Jakbyś chciała wpaśc pokibicować i pozakładać się, kiedy się poryczę albo czy się potknę, to zapraszamy do Jabłonnej :loveu:

A że TZ zawód ma dość specyficzny, to skazana jestem na Warszawę do końca mych dni... :diabloti:

A co do czasu-wierzę na słowo, żeś piękna i zwiewna wciąż, aczkolwiek muszę to sobie raczej wyobrazić, bo widziałam tylko Szpilkę :eviltong:

Posted

[quote name='Ka-ka']Ależ mieszkam Ci ja wciąż w tym piknym zakurzonym i spalonym słońcem mieście... :p

Powiem więcej - 6.10. wybieram się w białej kiecce do kościoła, z jakimś białym fifrakiem we włosach i bukiecikiem w ręku - u boku mężczyzny dziwnym trafem ubranego nie mniej elegancko ode mnie :eviltong: Jakbyś chciała wpaśc pokibicować i pozakładać się, kiedy się poryczę albo czy się potknę, to zapraszamy do Jabłonnej :loveu:

A że TZ zawód ma dość specyficzny, to skazana jestem na Warszawę do końca mych dni... :diabloti:

A co do czasu-wierzę na słowo, żeś piękna i zwiewna wciąż, aczkolwiek muszę to sobie raczej wyobrazić, bo widziałam tylko Szpilkę :eviltong:[/QUOTE]

ale Cię wciągnęło ;)

ale na życzenia to poczekaj do 6.10 :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ha! To tak jak dla mnie;)

Pzdr.[/QUOTE]

to dlatego, że my rawdziwe kobiety a nie jakieś tam podróbki z plastiku :cool1:

[quote name='Alicja']debe dawaj fote dzikuna :)[/QUOTE]
dzika nie było, Maga nie miała karty w foto a ja nie miałam foto hahahaha

[quote name='Ka-ka']Ależ mieszkam Ci ja wciąż w tym piknym zakurzonym i spalonym słońcem mieście... :p

A co do czasu-wierzę na słowo, żeś piękna i zwiewna wciąż, aczkolwiek muszę to sobie raczej wyobrazić, bo widziałam tylko Szpilkę :eviltong:[/QUOTE]

to Ty stara jak stolyca już jesteś 10 lat!
a po co 6.10 wkładasz bialą kieckę i fifrak we wlosy trzeba było powiedzieć, że jesteś w "trójmieście" (Jabłonna Legionowo Nowy Dwór) to może byś i nas zachęciła a tak boję się Ciebie taka odsztywtowana czekać bedziesz w tym kościele a ja...........nie wiem czy do niego się zmieszcze. Duże tam maja drzwi??
bo wiesz idzie mi trochę w udo i pośladek a co "gorsze" w brzuch mi też idzie.....i tak do stycznia iść będzie aż pęknę :diabloti:

czy Królewicz z Bajki jest snajperem - to specyficzny zawód jest na ten przykład :D

[quote name='Alicja']ale Cię wciągnęło ;)

ale na życzenia to poczekaj do 6.10 :)[/QUOTE]

może Ala osobiście się pofatyguje do trójmiasta aby mnie turlnąć do kościoła i wtedy może i coś ci pozyczy :eviltong:

tak styczeń w tym roku też bedzie nieprzejezdny :diabloti: śniegu po kokardki mróz po uszy :roll:

Posted

Czy ty liczysz że ja zdołam wepchnąć Ciebie do kościoła:lol: muszę dbać o moje stopy bez zmarszczek :lol:

Dam Ci znaka we wrześniu jak mi się układa w pracy , wtedy może jakiś weekend wygospodaruje i podjade ( nie znam jeszcze nawet planu jak pracuję:diabloti:)

Posted

[quote name='malawaszka'] a czy Maga w tym układzie również... zawita???? :evil_lol:[/QUOTE]
to było by już zboczone :evil_lol:
dziękuje za gratulacje i liczę, że wpadniesz kiedyś zmieniać pampy do nas......Twoja ostatnia szansa z tym Ziemianinem kończę cykl produkcji:evil_lol:
[quote name='Alicja']
Dam Ci znaka we wrześniu jak mi się układa w pracy , wtedy może jakiś weekend wygospodaruje i podjade ( nie znam jeszcze nawet planu jak pracuję:diabloti:)[/QUOTE]

mamy wrzesień:diabloti:

[quote name='Asiaczek'][B]Debe,[/B] to ile jeszcze zostało do godziny "P"?

Pzdr.[/QUOTE]

17 styczeń także kupujcie ciepłe papucie bo powtórzy się zima z przed 3 lat kiedy to wyskoczył Jan :diabloti: (miałam juz never ever nie rodzić w styczniu :evil_lol:)
[quote name='Alicja']zostało jeszcze sporo ;)[/QUOTE]

nie tak sporo czas leci szybko a schodów drzwi i innych rzeczy ani widu ani słychu..........coraz cięzej wgramolić mi sie po drabinie na górę :diabloti:

Posted

no mamy wrzesień 3ci zresztą jego dzień :diabloti: i pierwszy dzień w pracy z dziećmi ...padam na twarz

o ranyśku , moje 2 ciotki i obie Urszule , urodziły się 17 stycznia:lol: czyżby miała być Matylda ??

Posted

[quote name='Alicja']no mamy wrzesień 3ci zresztą jego dzień :diabloti: i pierwszy dzień w pracy z dziećmi ...padam na twarz

o ranyśku , moje 2 ciotki i obie Urszule , urodziły się 17 stycznia:lol: czyżby miała być Matylda ??[/QUOTE]

ani się spojrzałaś a już 07.09!!!
do 17.09 owiane tajemnicą co to za dyskotekowiec siedzi w moim be be

[quote name='anetta']:-D Boże co tu się dzieje :-D

Debe,[B] Kaka (:crazyeye: Ty żyjesz) gratuluję![/B][/QUOTE]
hahahahhahahhahahha Aneto Twoja hojność nie zna granic......hahahaha

Mam w domu Jana Maseraka pierwszy tancerz Pierd. Można by rzec tańczący z dzikami!!!
moje rozgadane dziecko prawdziwą polszczyzną chodzi na tańcymy :D

a teraz trzymajcie kciuki bomba wspina się po schodach zwanych drabiną. jak nie wrócę w przeciągu miesiąca znaczy, że zostałam na górze na amen :P

Posted

[quote name='dbsst']ani się spojrzałaś a już 07.09!!!
do 17.09 owiane tajemnicą co to za dyskotekowiec siedzi w moim be be

[B]to na urodzinki będziesz miała laurkę w postaci fotki płci ;)[/B]

hahahahhahahhahahha Aneto Twoja hojność nie zna granic......hahahaha

Mam w domu Jana Maseraka pierwszy tancerz Pierd. Można by rzec tańczący z dzikami!!!
moje rozgadane dziecko prawdziwą polszczyzną chodzi na tańcymy :D

a teraz trzymajcie kciuki bomba wspina się po schodach zwanych drabiną. jak nie wrócę w przeciągu miesiąca znaczy, że zostałam na górze na amen :P[/QUOTE]

zeszłaś :hmmmm: czy zostałaś :hmmmm: mam nadzieję że wzięłaś telefon:grins:

poka Maseraka :) i Szpilkę :)

Posted

[quote name='dbsst']
17 styczeń także kupujcie ciepłe papucie bo powtórzy się zima z przed 3 lat kiedy to wyskoczył Jan :diabloti: (miałam juz never ever nie rodzić w styczniu :evil_lol:)[/QUOTE]

No że Ty nie chcesz :eviltong:

Wiesz Szpilka wie co robi. Przecież co taki dzik mógł groźnej Szpilce zrobić.

Kurna no a gdzie mój bocian:mad: Idę dzisiaj znowu chłopa do wyra zaciągnąć :cool1: