Marfi Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Zainteresowanie jest, niestety w większości są to kobiety z małymi dziećmi :cool1:. Boję się, że podczas zabawy taki szczeniak nie znając umiaru mógłby powalić dziecko, niewiele trzeba żeby doszło do tragedii. Czekam na info od technika z gabinetu weterynaryjnego, zainteresowanego adopcją, miał obgadać sprawę z rodziną. Quote
Marfi Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Kolejne ogłoszenie Alefa: Oddam : Amstafy : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl . Alef wrócił do pakamery, znowu spacerki krótkie, jednorazowe :-( Quote
agaga21 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 u alefa nadal zero zainteresowania?:-oaż się wierzyć nie chce:shake: Quote
Marfi Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Udało się :multi: , Alef dzisiaj pojechał do nowego domu :loveu:. Wczoraj skontaktowała się z Joanną Pani po znalezieniu ogłoszenia na allegro, przyjechała z przyjacielem który zajmuje się amstaffami, pan na widom Alefa powedział jedynie "cudo" no i już dziś Alef jest w nowym domku z nową Panią :loveu:. Trzymajcie kciuki, żeby zagrzał tam miejsce. Quote
paros Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Alef ma swój dom :multi::multi::multi::multi: Quote
Abrakadabra Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 agnieszka32 napisał(a):WSPANIALE :multi::multi::multi: Ja też się cieszę, zwłaszcza, że miałam okazję poznać psiaka...:cool3: Mam nadzieję, że trafił wreszcie na ludzi, którzy poradzą sobie z jego żywiołowością i ostanie się w tym Domku dożywotnio :) To dla niego najwyższy czas . Trzymaj się urwisie! Quote
Recommended Posts