Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj rano mieszkaniec Ostrowca (ostrowiecka rejestracja) wyrzucił na podostrowieckiej wsi amstaffa! Pies usiłował gonić samochód, ale oczywiście mu się nie udało... Numery rejestracyjne zostały spisane przez świadka tego zdarzenia i sprawa została dzisiaj oddana w ręce policji; bedzie prowadzić policja w Opatowie...

Pies biega ogłupiały po polu i nie pozwala się złapać! Gdy uda się go złapać to prawdopodobnie pojedzie do Dymin albo do Mielca (nie wiemy pod jaką gminę ta wieś podlega). Chyba, że zdarzy się cud i ktoś mu da tymczas!

Przepraszam za poprzednie literówki. To nie analfabetyzm, tylko krople do oczu (po wizycie u okulisty)

Zyczę temu bandycie, zeby rozwalił sie na jakims drzewie!:angryy:

Posted

Soema nic nie wiem jak wygląda bo widział go facet, ktory zawiadomił Jolę.

Wiem tylko, że nie dał się złapać i biega wokół szosy...:placz:

Będę informować na bieżąco

Posted

Czy pies był wyrzucony w samym Opatowie? Gdzie go szukać? Ja mogę podjechać na godzinę/dwie w tamte okolice. Z aparatem. Może bym na niego trafiła - gdybym wiedziała gdzie mniej więcej szukać.

Posted

Viris został wyrzucony w Jacentowie. Jest zlokalizowany, tylko nie daje się złapać...:shake: Zeby tylko do Dymin nie pojechała, bo jak tak to lepiej niech już w tym polu zostanie :placz:

Posted

Amstaff został złapany... Jest to suczka. Na razie ubłagalismy, żeby został w "przechowalni" gdzie trzymaja psy przed wywózką do schronu... ma 2 tygodnie czasu aby znaleźć jakiś tymczas, ale w Ostrowcu to raczej niemozliwe...:placz:

Posted

Dzwoniłam do tej lecznicy gdzie suczka jest przetrzymywana. Powiedziano mi, że jest bardzo łagodna... Zdjęcia i coś więcej w piątek.

sprawy nie bedzie bo świadek zdarzenia się wycofał. Nie będzie zeznawał i twierdzi, że się pomylił:shake:

Posted

Wczoraj dowiedziałam się, że suczka (łagodna, 3 letnia) została zaadoptowana! Ktoś podpisała deklarację o opiece nad psem. Niestety nic więcej nie wiem i nie mam pojęcia w jakie ręce trafiła...:shake: