Mysia_ Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ciocia Bjuta :loveu: zrobiła Allegro ZAMI czeka na cud / pies / psy (566527601) - Aukcje internetowe Allegro dziekujemy ;) Quote
Mysia_ Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 niczego mu bardziej nie potrzeba jak domku... Quote
Lionees Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Za dwa dni kończy sie allegro Zamisia,czy jest nadzieja na domek?:sad: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 niestety nikt nawet nie pytał o niego :-( Quote
Bjuta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ale dziś wieczorem Zamik dostanie śliczne wyróżnione allegro i będą się o niego w Zabrzu bili! ;) - ja mam taką strategię, że jak wystawiam allegro w środku tygodnia, to na mało dni (żeby od razu były wysoko) i zwykłe (żeby nie zbankrutować), a w niedzielę wieczorem wrzucam niektóre jeszcze raz na allegro wyróżnione. Niestety - nie mogę wszystkich. Ale staruszków się staram... Quote
Lionees Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Bjuta']Ale dziś wieczorem Zamik dostanie śliczne wyróżnione allegro i będą się o niego w Zabrzu bili! ;) - ja mam taką strategię, że jak wystawiam allegro w środku tygodnia, to na mało dni (żeby od razu były wysoko) i zwykłe (żeby nie zbankrutować), a w niedzielę wieczorem wrzucam niektóre jeszcze raz na allegro wyróżnione. Niestety - nie mogę wszystkich. Ale staruszków się staram... Trzymamy Cie za słowo:razz: Quote
Lionees Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Bjuta napisał(a):Już nie trzeba! Na razie Zamik ma 2 allegra - zwykłe do wygaszenia i wyróżnione, też. Hmm...chodziło mi o to,ze trzymamy Cie za słowo,że będą się o niego w Zabrzu bili :razz: Quote
Bjuta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Już nie trzeba! Na razie Zamik ma 2 allegra - zwykłe do wygaszenia i wyróżnione, też. Quote
Mysia_ Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 bić się nie muszą, ale ktoś mógłby w końcu dać domek Zamisiowi ;) Quote
Mysia_ Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jeden z najbardziej potrzebujących psiaków, a domku wciąż nie ma :-( Quote
Asia_Klero Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Piekne..kurcze szkoda ze w podpisie miejsca nie mam..:oops: Quote
Asia_Klero Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ale moze cos sie znajdzie..zdejme narazie Bizka jak najprawdopodobniej bedzie mial dom:razz: Quote
Bjuta Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Mnie też jakoś Bzik wypadł z podpisu, aż mi głupio. Może - taka chudsza wersja? Quote
Mysia_ Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 o widzę, że Zmi dorobił się banerka ;) mi trochę odchudzili mój podpis, bo cos się z nim porobiło :mad: ale powolutku sobie jakoś musze go poskładać.... Quote
Ffrubka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Na spacerek idziemy Zamisiu :painting:na pierwszą!! Quote
Mysia_ Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ehhh.... co tu robić, żeby ktoś go zauważył :-( Quote
Recommended Posts