Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonet jest bardzo grzeczny, pilnuje się.
Jest tylko jeden pies w całym schronisku, którego Sonet nie lubi. Na spacerach, gdy widzi jakiegoś psa najzwyczajniej w świecie go olewa. Ogólnie to jest psem bezproblemowym. Zawołasz, to przyjdzie, każesz zostać, to zostanie. A po spacerze jak otwieram bramę schroniska,żeby wszedł, to sam grzecznie wchodzi bez marudzenia.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Sonet - ten psiak ma charakter. Uwielbia spacery i pomimo defektu tylnej łapki dzielnie maszeruje dzień w dzień na wycieczkę nad pobliskie jezioro. Ma swoje sympatie ale też i antypatie... Ale generalnie to bardzo spokojny i łagodny pies. Potrafi wymusić pieszczoty - podskakuje wtedy i to całkiem wysoko, łasi się i szuka kontaktu fizycznego. Chce być po prostu jak najbliżej człowieka. Widać, że potrzebuje tego jak tlenu :razz: Aha, trzeba dodać, że jest niezwykle cierpliwy... Jest KOCHANY !!!

• 3 weeks later...
Posted

Martka1982, a moze go tak w gazecie oglosic?

Niedawno oglaszalam psiaka w Allegro przez kilka miesiecy i nic... W koncu psiak ten zostal ogloszony przez wolontariuszki w "Metrze" i w pierwszy dzien bylo ok. 30 telefonow... no i w ten sposob psiak znalazl domek...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='martka1982']a jak mozna oglosic psa w metrze? u nas nie ma tej gazety[/QUOTE]

Kurcze, ja nie mam pojecia co to za gazeta! Co gorsze, zapomnialam ktory to psiak znalazl z tej gazety dom i z jakiego watku. :oops: Dopiero 10 dni minelo, a ja juz nie pamietam. To chyba przez to nowe dogo dostaje jakiegos obledu. :shake: Allegro wymieniam na nowe psiaki i nawet nie mam tej aukcji w zakonczonych, a watkow tez jeszcze wszystkich nie odzyskalam po niechcacym usunieciu ich. :shake: Jak tylko natkne sie na jakiekolwiek informacje o tej gazecie na jakims watku, to popytam o szczegoly...

Posted

Martka1982, wyszukalam w necie takie namiary na gazete metro. Jesli chcesz to zapytaj czy oglaszaja psy do adopcji (bo nie wiem czy to ta sama gazeta o ktorej wspominalam wczesniej). Pokryję koszty ogloszenia jesli jest to platne.

Kontakt do działów reklamy Metra
Poznań
ul. 27 Grudnia 3
61-737 Poznań
Anna Huk, tel. (061) 85 89 347, [email protected]
Magdalena Nowak-Szymankiewicz, tel. (061) 85 89 281, [email protected]

Posted

Sonet ostatnio się rozszalał:) Na spacerach oczywiście... jeszcze nie tak dawno dostojnie spacerował, czasami truchtał a ostatnio wręcz galopuje!! To co on wyrabia na spacerach (razem z Lanką) to jest coś niesamowitego!! Skacze, bawi się z Laneczką, no i jak już powiedziałem nie biega - galopuje... :) Odmłodniał chłopak, nabrał wigoru i energii :) I wcale nie ma ochoty wracać do schronu...