jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ja też tak miałam wcześniej :evil_lol: ale policzyłam se pixele teraz :eviltong: Quote
Owieczka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Jutro wyjazd do schroniska !! Jak by ise transport znalazł to byśmy Lusieńkę już jutro zabrały :placz: A tak to malutka musi siedzieć w schronie... :-( Quote
Martitka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ja wierzę, że niedługo Lusieńka będzie z nami :) Quote
jolek68 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 i co załatwiłyście ten transport??? :shake: Quote
Martitka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dalej szukamy ;( ale ja mam nadzieję na to, że potencjalny transport w niedzielę się uda :) i Lusieńka będzie już z nami :) Quote
esperanza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Lusia już niedługo będzie w domku :diabloti: Quote
jolek68 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 tak po cichutku, ale bardzo po cichutku wierzyłam że Wam się uda ;) Quote
esperanza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Kilka fotek: Lucek- w nowym domu od wczoraj Lusia Lola- o cudownym charakterze- wciąż szuka domu Quote
jayo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='esperanza'] Lola- o cudownym charakterze- wciąż szuka domu Lola bardzo podobna do Szpilki.. Quote
Martitka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='esperanza']Kilka fotek: Lusia byle do niedzieli :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jayo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jutro podejde chyba z malutka do weta.. stres jednak swoje robi - cos nam oczko zaczelo ropiec.. a tu w swojej dziupli :) Quote
jolek68 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jayo może to przez zmianę otoczenia :shake: dobrze że ją wet obejrzy ;) Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mam nadzieje, ze skonczy sie na kropelkach do oczu :roll: Czeka ja jeszcze spory stres zwiazany z dluuuga podroza do domu .. Quote
Martitka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 mam nadzieję, że droga Lusi do nas przebiegnie w miarę spokojnie, choć na pewno będzie to dla niej ogromnym stresem :( ale jak już tylko będzie w swoim nowym domku zrobimy wszystko żeby malutka była w końcu szczęśliwa :) czekamy i nie możemy się jej już doczekać :) Quote
jolek68 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 w nowym ciepłym domku dojdzie do siebie ;) tam już pewnie zadbają by było jej dobrze, mam nadzieję :mad: Quote
Martitka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jolek68 napisał(a):w nowym ciepłym domku dojdzie do siebie ;) tam już pewnie zadbają by było jej dobrze, mam nadzieję :mad: o Boziu jeszcze nie u nas a już przemocą straszą ;) my zrobimy wszystko żeby Lusia była szczęśliwa u nas w swoim domku :loveu::loveu::loveu: Quote
beam6 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Martitka napisał(a):o Boziu jeszcze nie u nas a już przemocą straszą ;) my zrobimy wszystko żeby Lusia była szczęśliwa u nas w swoim domku :loveu::loveu::loveu: Bo te Ciotki już tak mają :evil_lol: Quote
Martitka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 beam6 napisał(a):Bo te Ciotki już tak mają :evil_lol: nie dobre te Ciotki, oj niedobre :roll: Quote
jayo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Lusia dostala kropelki do oczu - Gentamycyne. I juz. Reszta w porzadku :-) Znaczy reszta Lusi, bo reszta naszych psow tez Gentamycyne dostaje :cool3: Quote
jolek68 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Martitka napisał(a):nie dobre te Ciotki, oj niedobre :roll: jakie niedobre :mad: się martwimy o cudaki :eviltong: Quote
Martitka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jayo napisał(a):Lusia dostała kropelki do oczu - Gentamycyne. I już. Reszta w porządku :-) Znaczy reszta Lusi, bo reszta naszych psów tez Gentamycyne dostaje :cool3: no to kamień z serca, że to nic poważnego :) Quote
Martitka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Lusia już w domku :multi::multi::multi::multi: Jest przecudna :loveu::loveu::loveu:. Bardzo dziękujemy Owieczce i jayo :). Teraz tylko szybciutko domek dla Loli!! Quote
jayo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Martitka napisał(a):Lusia już w domku :multi::multi::multi::multi: Jest przecudna :loveu::loveu::loveu:. Bardzo dziękujemy Owieczce i jayo :). Teraz tylko szybciutko domek dla Loli!! Jak juz aparat fot. sie obudzi - prosimy o fotki :-) Quote
Recommended Posts