Ola la Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 no ja mysle.Ferdas az westchnal ciezko:cool3: Co prawda malej nie widzial ale lubi mlodsze od siebie suczki:evil_lol: a tak prawde mowiac to boi sie zblizyc do ocych piesow na mniej niz metr:lol: ani mu w glowie jakies romanse :eviltong: pozatym niedlugo bedzie odjajczany... Ja juz padam :cry: Jak sie bedzie bestia ferdkowa rozpychac to to....to nic miekka jestem :cry: Doblanoc Ottonie i wszyscy niespiacy watek Ottiego czytajacy.Choc przypuszczam ,ze jestesmy jedyne stokrotko:eviltong: sleep2: Quote
Yorija Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Ola la']... Doblanoc Ottonie i wszyscy niespiacy watek Ottiego czytajacy.Choc przypuszczam ,ze jestesmy jedyne stokrotko:eviltong: sleep2:[/quote] No i poszły spać... A tu trzeba czarować domek dla tak dostojnego Ottona Wspaniałego. Ottona Dostojnego Ottona Wielkiego :evil_lol: Quote
Ola la Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 O kogo my tu mamy:cool3: Ktoś nowy zawitał na dwór Ottona Wielkiego I:evil_lol: Te dom ki cos omijaja panicza Ottona:-( Quote
stokrotka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witam nowe Ciotki, Otto nie będzie już tak samotny. :loveu: Quote
silke Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 I wygląda na to, że zaadoptuje go jakiś nocny marek. :lol: A co u Otto słychać? Quote
Ola la Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 WItamy jeszcze nowszą ciotencje Pancie :multi: Otto rosnie w sile.:lol: Quote
agata51 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 I ja się melduję. O dość nietypowej dla mnie porze. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_11_115.gif[/IMG] Wszystko dla Ottona! Quote
Ola la Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='martka1982'] [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/961/otto46mj3.jpg[/IMG] [/QUOTE] jaki uśmiechnięty pycholek :-D No i witamy nową ciotkę na dworze Ottona pierwszego Niegroźnego:cunao: :-D Quote
stokrotka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Otto twój dwór się powoli........ale stale powiększa.:cool3: Quote
silke Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Otto, odwiedzam i zmykam spać. Zasuwaj, królu, na pierwszą stronę. :cool3: Quote
Ola la Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A ja tez tak wpadam zeby powiedzieć wam dobranoc Otto i Ottonki :eviltong: Quote
Yorija Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 I jak tam Ottonie świat się podoba? Wiosenka idzie. Czas brać d... w troki i do wlasnego domu się udać. Tylko coś adres jeszcze nie znany... Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Yorrija nio adres nieznany bo superhipermega ścisle tajny domek ...Otto czeka teraz na rownie scisle tajna wiadomosc z tym wlasnie adresem :-D ale ciiiiii Quote
stokrotka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ottonie coś Cię ostatnio zaniedbuję, ale obowiązki......... Za to zawsze i niezmiennie o Tobie pamiętam. Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 stokrotko ja takze naszego wladce zaniedbuje....z tego samego powodu co ty niestety... wiesz ja mysle ze Otton Groźny każe nas ściąć jutrzejszego ranka...:-( Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Ola la']stokrotko ja takze naszego wladce zaniedbuje....z tego samego powodu co ty niestety... wiesz ja mysle ze Otton Groźny każe nas ściąć jutrzejszego ranka...:-([/quote] Popatrz Ola la chyba Otton Groźny nas ułaskawił,:evil_lol: lubi Nas :cool3: Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 baaaa on nas kocha:cool3: boje sie tylko ze nie ulaskawil nas tylko zapomnial o egzekucji...tylerzeczy dzieje sie na dworze krola Ottona:evil_lol: Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 No to mamy problem :-?...............pozostaje nam liczyć na dobry humor Ottona Groźnego :eek: :eek2:. Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 spojrz na to nieprzeniknione oblicze....:-o nie znamy dnia ani godziny:-(Otto zdecyduje o naszym losie. [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/8421/otto57ju9.jpg[/IMG] Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Pychol ma słodki, tylko do miziania:evil_lol:. A oblicze nieprzeniknione, bo micha pełna..........śniegu:eviltong:. Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 haha no popatrz ja nie zworcilam uwagi faktycznie danie pierwsza klasa sobie upichcil:evil_lol: sliczny jest. Jutro mu porobie ogloszenia. Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 No to jesteś Wielka. Ja jeszcze nie próbowałam, więc chyba nie umiem. Na razie to tylko mogę zrobić banerek. Jutro.:loveu: Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 no co ty trep jestem !teraz wpadlam na to ze Otto chyba nie ma ogloszen:-o cos sie odmozdzam ostatnio:-D wiesz ze ja mam juz nawet wyobrazenie Ottonowego krolestwa:-D Quote
Recommended Posts