nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta]Shahar żeby nie było ci smutno :-( to i ja się przypomnę ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/298/4bb060a1094bd7da.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]niestety Vasyla i Tanyę mi ucieło[/COLOR][/SIZE] :oops: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dziękuje ale to fotki zeszłego roku a teraz ech szkoda mówic trzeba sie wziąsc za siebie bo jak ja kostium włoze. Nane ty to fajnie wygladasz słonko :) Ta fotka była zrobiona pełny rok temy takze w maju [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/354/76f88bf42d7ef62a.jpg[/IMG][/URL] Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Shahar'] Nane ty to fajnie wygladasz słonko :) [/quote] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta]przy okazji wyglądam na 16 lat które już baaaardzo dawno mam za sobą :evil_lol: i Panie w sklepie wołają ode mnie dowód :razz: ale ogólnie jest ok [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta]p[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta]rócz tego, że ostatnio przyszedł do mnie do domu facet i chciał rozmawiać "z kimś dorosłym" :crazyeye: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Nanus hihihihi ale to kurcze z jednej strony dobrze a z drugiej to lipa bo nawet jak chcesz piwko sobie kupic to wołaja o dowód. Nie martw sie póżniej beda wołac jak pani mlodo wyglada i bedziesz szczesliwa ;) Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Shahar']Nanus hihihihi ale to kurcze z jednej strony dobrze a z drugiej to lipa bo nawet jak chcesz piwko sobie kupic to wołaja o dowód. Nie martw sie póżniej beda wołac jak pani mlodo wyglada i bedziesz szczesliwa ;)[/quote] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta]liczę na to :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta]czasami naprawdę śmieszne sytuacje są ale za to tłumaczyć się, że jest się już po dwudziestce nie jest wesołe :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Masz racje kochana ale cóż takie zycie a moze to i lepiej? Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Śliczne fotki Darii,Shahar i Nane chyba nikogo więcej nie pominęłam:p Quote
Fado Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dziś nasz Fado otrzymał pierwszą frotke :evil_lol: [IMG]http://images20.fotosik.pl/354/37f7fa42b8a4d9c8.jpg[/IMG] a zaraz po tym przyłapaliśmy go z :crazyeye: [IMG]http://images21.fotosik.pl/299/4c1e4802f5afdc85.jpg[/IMG] :loveu: [IMG]http://images21.fotosik.pl/299/24e0d7be8a931606.jpg[/IMG] :loveu: Quote
Sylaaaa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 O MAtko ! Ale numer :lol: Yoraska ze smoczkiem to ja jeszcze nie widzilam :crazyeye: hahhahahahha Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodziutki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :modla: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ło matko Faduś ale świetne foteczki ten dydus jest superasty :megagrin: :roflt: Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 hahah ale mi przypomniałaś mój poprzedni sunia ratlerek też latała z smoczkiem:evil_lol: a mam pytanko czy Wy mu na uszkach zapuszczacie włoski? Quote
Fado Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Pegaza'] a mam pytanko czy Wy mu na uszkach zapuszczacie włoski?[/quote] od urodzenie nie miał jeszcze żadnej depilacji .. ;) a teraz ja mam pytanie od kiedy pieski do sikania podnoszą nagę ?? Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wiesz mój Dyzio to zależało od jego humorku i czy bardzo mu sie siusiu chciało bo robił raz jak suczka a raz jak piesek (:roll: czyzby obojniak :evil_lol: ) Quote
Mynia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Shaggy zacząl podnosik nóżkę gdzy miał ok 4 miesiecy. Robil to zawsze na spacerku, oprócz porannego sisiu (bardo mu się chcialo i sisial jak babka, kucając). Quote
melinda:-) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 pies tez sie uczy od innych psów podnosic nózke wiec niema co sie martwic z podnoszeniem nóżki;) Quote
Fado Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='melinda:-)']pies tez sie uczy od innych psów podnosic nózke wiec niema co sie martwic z podnoszeniem nóżki;)[/quote] czyli ... jak w domku mamy jeszcze pińczerkę i haską a to są dziewczynki :loveu: to jest szansa że się nie nauczy podnosić nogi :loveu: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no na tyle szczescia to bym nie liczyła bedzie tak jak z moim maluchem ze bedzie sobie raz tak siusiał raz tak ;) Quote
melinda:-) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nie nie....on podpatrzy na spacerku od piesków, jak pies dorasta to zaczyna sam podnosic noge- a moze wczesniej sie nauczyc od innych psów, nie martw sie bedzie dobrze;) Quote
Fado Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 faktem jest iż woleli byśmy by nie podnosił nogi :evil_lol: Quote
Fado Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 a do jakiego czasu sikają w domu :roll: Fado jak widzi padający deszcz lub jak jest mokro czuje taki nie smak takie orzydzenie że woli siedzieć w domu .. :shake: Quote
melinda:-) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 aaaa to inny fakt ale pewnie z antura nie wygrasz;) ale wiesz u moich rodziców taka starsza suczka przez tydzien podnosiła noge jakos od psa podpatrzyła i chyab jej sie spodobało ale wróciła do normalnosci:evil_lol: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 mój mały jak było mokro lub leżał snieg to załatwiał sie do kuwetki bo przeciesz hrabia nie zmoczy sobie łapek :evil_lol: Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta]Jak nie ma możliwości wyprowadzenia Taniuni na dwór to ma położony podkład na ziemi i załatwia się na niego ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Fado poprostu boooossssskkkkkiiiii :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]uwielbiam go :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
pingwinek=] Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 a moja Lilu zalatwia sie w domu do kuwetki xp, na dworze sika raz normalnie raz z lekko podniesiona noga- ale mi sie wydaje ze ona tak robi by nie ubrudzic tych swoich kudlakow<?> ktos spytal sie ile czasu bedzie sikal w domu, coz moja pociecha nauczyla sie gdzie ma sie zalatwiac w miesiac od przyjscia do nas-do nowego domu :) Quote
Recommended Posts