modliszka84 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 do 16 jestem w pracy, więc nie zawsze moge odebrać, najlepiej sie nagrac na poczte to oddzwonie... linki z ogłoszeniami pozbieram jutro bo juz nie mam siły.. Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Modliszko ....sklikaj się z Bachnach 3714591 .... posyłam jej linka[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cantadorra Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Juz pisalysmy na PW. To ja dzwonilam. Jutro zadzwonie do ciebie i pogadamy. Na PW zostawiam swoj nr telefonu. Quote
Masia297 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 siedzę i ryczę...:placz:..takie oczy jak ma ten pies!!! Tak bardzo chciałabym mu pomóc,ale jak ? Syn mój już wziął psa z azylu ,ja mam swojego w domu ,jestem odpowiedzialna i nie mogę robić psu nadziei jak wiem że nie podołam,chętnie wspomogę finansowo, tylko jak i gdzie mam wpłacić pieniążki ,może choć tyle, żeby ten biedak miał ciepłe miejsce i mógł być leczony!!! Pozdrawiam wszystkich którzy choć raz tu kliknęli !!! Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czy psiak jest na forum owczarków[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Madzik77 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dziewczyny pisały ze jest na owczarku. Quote
Helga72 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Modliszka staram się dowiedzieć czy jest miejce w hotelu w Łodzi to dobry i ciepły hotelik ze spacerami i wysokiej jakości karmą ale warunek pies musi mieć wszystkie szczepienia. I jeszcze jedno moja serdeczna koleżanka mieszka w Szczecinku zaraz dokładnie przeczytam gdzie jest pies może udałoby się go przywieżć do Łodzi i umieścić w hoteliku może wieczorem napiszę coś więcej bo teraz wszyscy w pracy. Jakby coś to pisz na gg ;) Quote
Zbójini Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Masia297']siedzę i ryczę...:placz:..takie oczy jak ma ten pies!!! Tak bardzo chciałabym mu pomóc,ale jak ? Syn mój już wziął psa z azylu ,ja mam swojego w domu ,jestem odpowiedzialna i nie mogę robić psu nadziei jak wiem że nie podołam,chętnie wspomogę finansowo, tylko jak i gdzie mam wpłacić pieniążki ,może choć tyle, żeby ten biedak miał ciepłe miejsce i mógł być leczony!!! Pozdrawiam wszystkich którzy choć raz tu kliknęli !!![/quote] Może chociaż Dom Tymczasowy mogłabyś zaioferować?... Wspomożemy finansowo i bedziemy szukac mu dalej domu... Quote
Helga72 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 już rozmawiałąm z dziewczynami z mojej fundacji postarają sie pomóc poszukają miejsca w hoteliku jeszcze pogadam z Moriaaa i poproszę o pomoc ale chyba trzeba go ściągnąć do Łodzi i to jest problem :shake: Quote
modliszka84 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 podnosze, po bardzo pilne!!!! Quote
modliszka84 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']:shake:nikt nie klikał do bachnach ??[/quote] pisałam, podałam wątek ale narazie cisza Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='modliszka84']pisałam, podałam wątek ale narazie cisza[/quote] kurcze to Basi okolice .... może coś by poradziła Quote
modliszka84 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 pomocy :placz: jeszcze tydzien... Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 piszcie do Emir .... chyba najprędzej pomoc dostaniecie ... posłałam basi na GG też info ale bez odzewu :roll:nie wiem czemu Quote
Zbójini Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nikt z regionu nie ma żadnego pomysła? pies w mairę socjalny . Może ktoś z jednym psem na stanie by sie przemógł i wziął psa na tymczas chociaż do końca zimy... Quote
modliszka84 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 byłam na wątku białostockim... sytuacja tam wygląda chyba źle, bo nawet tymczasu nie miały dziewczyny dla suczki 5kg... Dałam wolontariuszkom z Emira namiary na faceta, telefon i adres, mialy z nim pogadać, czekam na info... póki co ani z allegro, ani z innych forum, ani z naszej klasy nie ma nikogo kto mógłby psa zabrać... Quote
Recommended Posts