Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

siedzę i ryczę...:placz:..takie oczy jak ma ten pies!!!
Tak bardzo chciałabym mu pomóc,ale jak ? Syn mój już wziął psa z azylu ,ja mam swojego w domu ,jestem odpowiedzialna i nie mogę robić psu nadziei jak wiem że nie podołam,chętnie wspomogę finansowo, tylko jak i gdzie mam wpłacić pieniążki ,może choć tyle, żeby ten biedak miał ciepłe miejsce i mógł być leczony!!! Pozdrawiam wszystkich którzy choć raz tu kliknęli !!!

Posted

Modliszka staram się dowiedzieć czy jest miejce w hotelu w Łodzi to dobry i ciepły hotelik ze spacerami i wysokiej jakości karmą ale warunek pies musi mieć wszystkie szczepienia. I jeszcze jedno moja serdeczna koleżanka mieszka w Szczecinku zaraz dokładnie przeczytam gdzie jest pies może udałoby się go przywieżć do Łodzi i umieścić w hoteliku może wieczorem napiszę coś więcej bo teraz wszyscy w pracy. Jakby coś to pisz na gg ;)

Posted

[quote name='Masia297']siedzę i ryczę...:placz:..takie oczy jak ma ten pies!!!
Tak bardzo chciałabym mu pomóc,ale jak ? Syn mój już wziął psa z azylu ,ja mam swojego w domu ,jestem odpowiedzialna i nie mogę robić psu nadziei jak wiem że nie podołam,chętnie wspomogę finansowo, tylko jak i gdzie mam wpłacić pieniążki ,może choć tyle, żeby ten biedak miał ciepłe miejsce i mógł być leczony!!! Pozdrawiam wszystkich którzy choć raz tu kliknęli !!![/quote]

Może chociaż Dom Tymczasowy mogłabyś zaioferować?... Wspomożemy finansowo i bedziemy szukac mu dalej domu...

Posted

już rozmawiałąm z dziewczynami z mojej fundacji postarają sie pomóc poszukają miejsca w hoteliku jeszcze pogadam z Moriaaa i poproszę o pomoc ale chyba trzeba go ściągnąć do Łodzi i to jest problem :shake:

Posted

byłam na wątku białostockim... sytuacja tam wygląda chyba źle, bo nawet tymczasu nie miały dziewczyny dla suczki 5kg...
Dałam wolontariuszkom z Emira namiary na faceta, telefon i adres, mialy z nim pogadać, czekam na info...

póki co ani z allegro, ani z innych forum, ani z naszej klasy nie ma nikogo kto mógłby psa zabrać...