Elitesse Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dostalam dzis dyplom ML.CH.PL. dla FELICJI Elitesse - ukonczony 8 maja w Lodzi, wystawiony 27 czerwca :) :) Quote
Jagoodka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Oooo, to może i my się w końcu doczekamy w niedługim czasie. Perrutek skończył Mł.Ch.Pl dokładnie 2 tygodnie później w Bytomiu. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Jagoodka']Oooo, to może i my się w końcu doczekamy w niedługim czasie. Perrutek skończył Mł.Ch.Pl dokładnie 2 tygodnie później w Bytomiu.[/QUOTE] Doczekacie się, doczekacie:) pzdr. Quote
Elitesse Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 18.07 wyslalam wniosek o Ch Weteranow Austrii dla Tess - poprzednie dyplomy dostawalam z OKV w ekspresowym tempie - zobaczymy jak bedzie tym razem Quote
Kisses Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ja w zeszłym tyg. wysłałam na Ch.PL, ciekawe czy mi przed końcem zgłoszeń do Kielc dojdzie... Quote
Asiaczek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Elitesse napisał(a):18.07 wyslalam wniosek o Ch Weteranow Austrii dla Tess - poprzednie dyplomy dostawalam z OKV w ekspresowym tempie - zobaczymy jak bedzie tym razem Na pewno będzie szybko:) austriacy sa niezawodni;) Kisses napisał(a):Ja w zeszłym tyg. wysłałam na Ch.PL, ciekawe czy mi przed końcem zgłoszeń do Kielc dojdzie... Kisses, policz 2-2,5 miesiąca od ostatniego CWC. pzdr. Quote
Elitesse Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Na pewno będzie szybko:) austriacy sa niezawodni;) pzdr. licze ze moze w piatek lub poniedzialek dojdzie Quote
Kisses Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Kisses, policz 2-2,5 miesiąca od ostatniego CWC. pzdr. Zgłoszenia są do 28.10 na Kielce, ostatnie CWC to Wa-wa 17.07, teoretycznie nawet 3 mies. mogą być i zdążę, ale znajoma czekała z pół roku kiedyś na swój, więc spodziewam się wszystkiego ;) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ja mam taki zwyczaj, że kilka dni po wysłaniu on-line wniosku doZG - dzwonię do ZG i pytam, czy wniosek doszedł. Najczęściej panie tam pracujące mówią, że nic takiego nie dostały(!), więc wysyłam ponownie i tez dzwonię z prośba o potwierdzenie, że doszło. Wtedy juz paniusie potwierdzają.... zycie;) pzdr. Quote
An_ki Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja mam taki zwyczaj, że kilka dni po wysłaniu on-line wniosku doZG - dzwonię do ZG i pytam, czy wniosek doszedł. Najczęściej panie tam pracujące mówią, że nic takiego nie dostały(!), więc wysyłam ponownie i tez dzwonię z prośba o potwierdzenie, że doszło. Wtedy juz paniusie potwierdzają.... zycie;) pzdr. hmm ja się nie mogłam dodzwonić (nie odbierano telefonu) i wysłałam maila... ale pewnie skonczy sie na tym, ze i tak trzeba będzie dzwonić... Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 An_ki napisał(a):hmm ja się nie mogłam dodzwonić (nie odbierano telefonu) i wysłałam maila... ale pewnie skonczy sie na tym, ze i tak trzeba będzie dzwonić... Dzwoń do skutku... Pzdr. Quote
betka-sp Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ;) ja początkiem czerwca złożyłam wniosek Mellki na Ch.Pl. , po chyba 5 dniach dostałam maila z potwierdzeniem, że wpłynął ..teraz czekamy na pocztę, a że Warszawka sie urlopuje do 15-stego sierpnia to po cichu mam nadzieję, że do końca sierpnia dostanę ;) żeby od wrocka młoda w Ch. szła... Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 betka-sp napisał(a):;) ja początkiem czerwca złożyłam wniosek Mellki na Ch.Pl. , po chyba 5 dniach dostałam maila z potwierdzeniem, że wpłynął ..teraz czekamy na pocztę, a że Warszawka sie urlopuje do 15-stego sierpnia to po cichu mam nadzieję, że do końca sierpnia dostanę ;) żeby od wrocka młoda w Ch. szła... Licz 40 dni na rozliczenie wystawy a potem dodatkowo jeszcze coś około miesiąca na opracowanie wniosku w ZG.... pzdr. Quote
betka-sp Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Asiaczek napisał(a):Licz 40 dni na rozliczenie wystawy a potem dodatkowo jeszcze coś około miesiąca na opracowanie wniosku w ZG.... pzdr. ;)) noo...to teoretycznie do końca sierpnia powinno przyjść ;) kurcze....z Mł.Ch. nie było takich problemów...dyplomy przychodziły bardzo szybko.. Quote
Jagoodka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja 23 maja wysyłałam wniosek na Mł.Ch.Pl. Perrutka i do dzisiaj ani żadnej informacji z ZG ani dyplomu :( Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jagoodka napisał(a):Ja 23 maja wysyłałam wniosek na Mł.Ch.Pl. Perrutka i do dzisiaj ani żadnej informacji z ZG ani dyplomu :( Wiesz, może jakies problemy z ostatnią wystawa? Może oddział coś tam pokiełbasił...? Pzdr. Quote
Jagoodka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Akurat ostatnia wystawa była bytomska, więc z mojego oddziału i wszystko ze sprawozdaniami OK :) Quote
megi_l1 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Około 18.07. wysłałam wniosek na Mł.Ch. ale do tej pory nic nie wiadomo. Czy powinno przyjść jakieś potwierdzenie? Co radzicie wysłać jeszcze raz czy dzwonić ? Quote
Asiaczek Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Zadzwoń i dopytaj, czy doszło, bo z pocztą do ZG dzieja się różne cuda... nawet z mailami... Pzdr. Quote
betka-sp Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 noo..i po powrocie w urlopu w Warszawie kompy umarły...i walczą z mimi od wtoku /i końca nie widać/ ...oj czarno widze te nasze dyplomy ;( Quote
Elitesse Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 pochwalilam austriakow ... i dalej czekam :roll: chyba wysle im meila czy moje dokumenty wogole dotarly Quote
Recommended Posts