Talia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jak będzie coś wiadomo to proszę dane do przelewu ;) Zrobiłam mu ogłoszenia na labradory.info Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Izabela1982']Dokładam 10 zł miesiecznie[/QUOTE] Izunia Słonko-dziękujemy:calus: Czy mógłby ktoś jeszcze pomóc?...5,10zł miesięcznie-dla Arielka to życie:-( Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :-(...............:help1:..............:-( Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [B][SIZE="5"][COLOR="Red"]Czy mógłby ktoś jeszcze pomóc?...5,10zł miesięcznie-dla Arielka to życie[/COLOR][/SIZE][/B]:-( :modla::modla::modla: Quote
Talia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja jak już pisałam nie mogę gwarantować zbyt duzej sumy co miesiąc, ale myślę, ze 5,10 dam rade;):multi: Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Talia.']Ja jak już pisałam nie mogę gwarantować zbyt duzej sumy co miesiąc, ale myślę, ze 5,10 dam rade;):multi:[/QUOTE] Talia-dzięki kochana:loveu: W takim razie brakuje nam jeszcze 130zł:roll: Quote
Talia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A może ktoś kto ma konto na allegro wystawiłby te cegiełki. Jak widziałam to ludzie nawet kupują ;) Quote
Maszaberla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Renata5']Talia-dzięki kochana:loveu: W takim razie brakuje nam jeszcze 130zł:roll:[/quote] Renatko zmiana - daje 20 zl jednorazowo i to pozostaje bez zmian Natomiast jeszcze dopisz ode mnie 10 zl miesiecznie a od Krzysia 30 zl miesiecznie:multi: Quote
Maszaberla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ale w ogole najwazniejsze - co z domkiem? piszemy o dt ale jest ktos kto wezmie staruszka slodkiego naszego? Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Maszaberla']Renatko zmiana - daje 20 zl jednorazowo i to pozostaje bez zmian [B]Natomiast jeszcze dopisz ode mnie 10 zl miesiecznie a od Krzysia 30 zl miesiecznie[/B]:multi:[/QUOTE] Kochani-jesteście boscy:loveu: Jejku!To brakuje jeszcze deklaracji na 90zł,to tylko 9 osób po 10zł... Czy ktoś jeszcze pomoże?:-( Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Maszaberla']Ale w ogole najwazniejsze - co z domkiem? piszemy o dt ale jest ktos kto wezmie staruszka slodkiego naszego?[/QUOTE] Lidzia(założycielka wątku opiekująca sie psiną w schronie) miała załatwić domek gdzies na miejscu,żeby nie wozić staruszka po Polsce.Już były wstępne rozmowy,musimy poczekać na Lidzie to napisze nam co załatwiła Quote
Talia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Renata5']Lidzia(założycielka wątku opiekująca sie psiną w schronie) miała załatwić domek gdzies na miejscu,żeby nie wozić staruszka po Polsce.Już były wstępne rozmowy,musimy poczekać na Lidzie to napisze nam co załatwiła[/quote] Ale Tymczas? Trzymam kciuki za Arielka. Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Talia.']Ale Tymczas? Trzymam kciuki za Arielka.[/QUOTE] Tak,tymczas..ale musimy sie liczyc z tym,że psina moze nie znaleźć domku i ten tymczas będzie dożywotni,a co za tym idzie deklaracje finansowe też:roll: Quote
Talia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Buu..:-( A tymczas to też 300zł na miesiąc czy wystarczy, ze zakupimy karmę, coś na kleszcze i w razie czego leki? Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Talia.']Buu..:-( A tymczas to też 300zł na miesiąc czy wystarczy, ze zakupimy karmę, coś na kleszcze i w razie czego leki?[/QUOTE] Wydaje mi się,że w jego przypadku nie mamy co grymasić.Nawet za 300zł domki nie ustawiają się w kolejce po Arielka,a co dopiero za tylko karmę:-( A w jego przypadku nie mamy czasu,musimy go wyciągać JUŻ Quote
Talia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Renata5']Wydaje mi się,że w jego przypadku nie mamy co grymasić.Nawet za 300zł domki nie ustawiają się w kolejce po Arielka,a co dopiero za tylko karmę:-( A w jego przypadku nie mamy czasu,musimy go wyciągać JUŻ[/quote] no w sumie to niestety prawda:-( Postaram się przelać ile się da. Tak mi go szkoda. :placz: Czyli jeszcze 90zł potrzebne? Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Talia.']no w sumie to niestety prawda:-( Postaram się przelać ile się da. Tak mi go szkoda. :placz: [B]Czyli jeszcze 90zł potrzebne?[/QUOTE] [/B] Genaralnie na jeden miesiąc w dt mamy całą sumę,ponieważ oprócz deklaracji stałych,jest też kilka deklaracji jednorazowych.W następnym miesiącu deklaracje jednorazowe odpadną i zostaną tylko te stałe,czyli 210zł.Potrzeba nam więc jeszcze deklaracji stałych na 90zł:sad: [B][COLOR="Red"]Czy mógłby jeszcze ktoś pomóc?[/COLOR][/B] Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ????????????????????????????????:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Talia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja w przyszłym miesiącu na pewno wpłacę z 10zł. Czy więcej...nie mam pojęcia. Wszystko zależy jak moi sponsorzy mnie dofinansują;) Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Kurcze jeszcze tylko kilka osób niechby zadeklarowało po 10zł,to dozbierane by było te brakujące 90 zł:-( Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [B][SIZE="5"][COLOR="Red"]Czy ktoś mógłby zadeklarować miesięcznie 5,10zł?[/COLOR][/SIZE][/B] :-( Quote
mestudio Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Daję 10 zł miesięcznie, chwilowo więcej nie mogę bo sama mam u siebie 10 zwierząt w różnym stanie plus jeden pies, do którego dojeżdżam na dokarmianie go i muszę mu zrobić budę gdyż mieszka w norze z dachem okrytym folią. Quote
mestudio Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A tak na marginesie to wydaje mi się, że to naprawdę dużo za utrzymanie psiaka jak na miesiąc. Nie wyobrażam sobie ile musiałabym zarabiać gdyby utrzymanie moich znalezionych stworzeń tyle kosztowało, a jedzą smacznie i zdrowo i nawet domowe, gotowane na rosołku żarełko. Ale może ja się nie znam:oops:. Quote
lidka_park Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 wybaczcie, dzis nic nie dałam rady załatwic w sprawie DT, bo byłam od rana na uczelni załatwiać sprawy... :oops: jutro na bank sie tym zajmę Quote
Recommended Posts