Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela1982']Dokładam 10 zł miesiecznie[/QUOTE]

Izunia Słonko-dziękujemy:calus:

Czy mógłby ktoś jeszcze pomóc?...5,10zł miesięcznie-dla Arielka to życie:-(

Posted

[quote name='Talia.']Ja jak już pisałam nie mogę gwarantować zbyt duzej sumy co miesiąc, ale myślę, ze 5,10 dam rade;):multi:[/QUOTE]

Talia-dzięki kochana:loveu:
W takim razie brakuje nam jeszcze 130zł:roll:

Posted

[quote name='Renata5']Talia-dzięki kochana:loveu:
W takim razie brakuje nam jeszcze 130zł:roll:[/quote]

Renatko zmiana - daje 20 zl jednorazowo i to pozostaje bez zmian

Natomiast jeszcze dopisz ode mnie 10 zl miesiecznie a od Krzysia 30 zl miesiecznie:multi:

Posted

[quote name='Maszaberla']Renatko zmiana - daje 20 zl jednorazowo i to pozostaje bez zmian

[B]Natomiast jeszcze dopisz ode mnie 10 zl miesiecznie a od Krzysia 30 zl miesiecznie[/B]:multi:[/QUOTE]

Kochani-jesteście boscy:loveu:
Jejku!To brakuje jeszcze deklaracji na 90zł,to tylko 9 osób po 10zł...
Czy ktoś jeszcze pomoże?:-(

Posted

[quote name='Maszaberla']Ale w ogole najwazniejsze - co z domkiem? piszemy o dt ale jest ktos kto wezmie staruszka slodkiego naszego?[/QUOTE]

Lidzia(założycielka wątku opiekująca sie psiną w schronie) miała załatwić domek gdzies na miejscu,żeby nie wozić staruszka po Polsce.Już były wstępne rozmowy,musimy poczekać na Lidzie to napisze nam co załatwiła

Posted

[quote name='Renata5']Lidzia(założycielka wątku opiekująca sie psiną w schronie) miała załatwić domek gdzies na miejscu,żeby nie wozić staruszka po Polsce.Już były wstępne rozmowy,musimy poczekać na Lidzie to napisze nam co załatwiła[/quote]
Ale Tymczas? Trzymam kciuki za Arielka.

Posted

[quote name='Talia.']Ale Tymczas? Trzymam kciuki za Arielka.[/QUOTE]

Tak,tymczas..ale musimy sie liczyc z tym,że psina moze nie znaleźć domku i ten tymczas będzie dożywotni,a co za tym idzie deklaracje finansowe też:roll:

Posted

[quote name='Talia.']Buu..:-( A tymczas to też 300zł na miesiąc czy wystarczy, ze zakupimy karmę, coś na kleszcze i w razie czego leki?[/QUOTE]

Wydaje mi się,że w jego przypadku nie mamy co grymasić.Nawet za 300zł domki nie ustawiają się w kolejce po Arielka,a co dopiero za tylko karmę:-(
A w jego przypadku nie mamy czasu,musimy go wyciągać JUŻ

Posted

[quote name='Renata5']Wydaje mi się,że w jego przypadku nie mamy co grymasić.Nawet za 300zł domki nie ustawiają się w kolejce po Arielka,a co dopiero za tylko karmę:-(
A w jego przypadku nie mamy czasu,musimy go wyciągać JUŻ[/quote]
no w sumie to niestety prawda:-( Postaram się przelać ile się da. Tak mi go szkoda. :placz:
Czyli jeszcze 90zł potrzebne?

Posted

[quote name='Talia.']no w sumie to niestety prawda:-( Postaram się przelać ile się da. Tak mi go szkoda. :placz:
[B]Czyli jeszcze 90zł potrzebne?[/QUOTE]
[/B]
Genaralnie na jeden miesiąc w dt mamy całą sumę,ponieważ oprócz deklaracji stałych,jest też kilka deklaracji jednorazowych.W następnym miesiącu deklaracje jednorazowe odpadną i zostaną tylko te stałe,czyli 210zł.Potrzeba nam więc jeszcze deklaracji stałych na 90zł:sad:

[B][COLOR="Red"]Czy mógłby jeszcze ktoś pomóc?[/COLOR][/B]

Posted

Ja w przyszłym miesiącu na pewno wpłacę z 10zł. Czy więcej...nie mam pojęcia. Wszystko zależy jak moi sponsorzy mnie dofinansują;)

Posted

Daję 10 zł miesięcznie, chwilowo więcej nie mogę bo sama mam u siebie 10 zwierząt w różnym stanie plus jeden pies, do którego dojeżdżam na dokarmianie go i muszę mu zrobić budę gdyż mieszka w norze z dachem okrytym folią.

Posted

A tak na marginesie to wydaje mi się, że to naprawdę dużo za utrzymanie psiaka jak na miesiąc. Nie wyobrażam sobie ile musiałabym zarabiać gdyby utrzymanie moich znalezionych stworzeń tyle kosztowało, a jedzą smacznie i zdrowo i nawet domowe, gotowane na rosołku żarełko. Ale może ja się nie znam:oops:.