maarit Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Pozdrawiam bidulka w tą zimną niedzielę....:shake: Quote
lidka_park Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Maszaberla, już poprawiłam dane w pierwszym poście ;) Zdjęcia naszego Arielka [IMG]http://images47.fotosik.pl/59/7097cc201e239912.jpg[/IMG] Quote
maarit Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ładnie przybrał ciałka... Tylko ten domek....:shake: Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hop ! do góry. Lecz niestety nie wiem jak pomóc dziadziusiowi . Jest poogłaszany ? Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 To nie wiem ? Dać mu ogłoszenie na cafeanimal ? i na szukajadomu.czo.pl ? Nigdzie indziej nie umiem ... :oops: Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='agailawa']Hop ! do góry. Lecz niestety nie wiem jak pomóc dziadziusiowi . [B]Jest poogłaszany [/B]?[/QUOTE] Z tego co wiem to nie:shake: Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='agailawa']A no i oprócz tego pytania o ogłoszeniach na cafeanimal i na szukajadomu.czo.pl czy mogę ogłosić mam pytanie gdzie ten psiak się znajduje ?[/QUOTE] W schronisku w Ostródzie...dziękujemy kochana za ogłoszenia.Ja postaram się zrobić mu allegro,a koleżankę poproszę o alegratkę Na pierwszej stronie jest troszkę info o Arielku,a z nowych wieści-jest wykastrowany... Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A no i oprócz tego pytania o ogłoszeniach na cafeanimal i na szukajadomu.czo.pl czy mogę ogłosić mam pytanie gdzie ten psiak się znajduje ? Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Czyli jak ? Ogłoszenia robić czy nie ? Bo z tego co zrozumiałam zrobić ;) On jest niedaleko od Iławy to jeszcze mogłabym na forum schroniska w Iławie, bo w do adopcji mamy schronisko w Ostródzie . Tak mi szkoda tego psiaka :-( Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='agailawa']Czyli jak ? Ogłoszenia robić czy nie ? Bo z tego co zrozumiałam zrobić ;) On jest niedaleko od Iławy to jeszcze mogłabym na forum schroniska w Iławie, bo w do adopcji mamy schronisko w Ostródzie . Tak mi szkoda tego psiaka :-([/QUOTE] Tak kochana rób,proszę...tylko allegro i alegratke zostaw mi,bo jestem juz w trakcie ich załatwiania... Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Nie ma sprawy . Zostawiam . Nawet nie umiem tam ogłaszać :oops: Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='agailawa']Nie ma sprawy . Zostawiam . [B]Nawet nie umiem tam ogłaszać [/B]:oops:[/QUOTE] No właśnie ja tez nie,dlatego "idę po prośbie "do innych dziewczyn;) Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='agailawa']To biegnij ;) A mam pytanie ... Czy ten psiak ma imię ? Czy jest określony wiek ?[/QUOTE] To jest Ariel,ma +/- 10lat Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 To biegnij ;) Kończę ogłaszać na cafeanimal zaraz biorę się za następne . Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [URL="http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Ariel,15484"]Ariel - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/URL] [URL="http://www.schroniskoilawa**********/zwierzeta-w-ostrodzkim-schronisku,25/ariel,581.html"] [/URL] Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Narazie tylko ten jeden link daje, jutro dam dwa tamte ponieważ próbowałam ale coś nie wychodzi . Quote
kamilawa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witam. "Przychodzę" z propozycją ogłoszenia tego pięknego pieska. Chciałam to zrobić teraz, ale niestety nie widziałam w pierwszym poście telefonu pod którym można by się kontaktować i e-maila... Jeżeli nie zrobiłoby to problemu to proszę mi napisać. ;) Jeżeli było gdzieś to podane, to bardzo przepraszam, msiałam niezauważyć. :oops: Jak narazie podnosze pieska ! :loveu: Pozdrawiam serdecznie ! Kamila. Quote
Lionees Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kamilko dziękujemy serdecznie,każda pomoc w ogłaszaniu sie przyda:Rose: Agailawa ogłasza go poprzez schronisko,a nie poprzez mail i telefon.Napiszę do założycielki wątku o te dane,bo np do allegro i innych kontakt jest niezbędny,a tak naprawdę,to nie mamy ani maila,ani telefonu.Jak zdobędę namiary na kogo ogłaszać,to dam znać,a najlepiej poproszę,żeby wpisać to na pierwszą stronę :Jeszcze raz -dzięki:loveu: Quote
kamilawa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ok, rozumiem ;) Jutro postaram się cokolwiek zrobić, bo dziś już odpadam. jeszcze mam jutro wielki sprawdzian i muszę się uczyć :placz:. Jutro będę w szkole na kompie to postaram się coś zrobić :) Aha, mam jeszcze jedno pytanko. Jeżeli psiak jest w schronie w Ostródzie, to może do schroniska telefon ? Jeżeli macie to ułatwił by sprawę :p Teraz Arielku na samą górę po domek ! :loveu: Quote
agailawa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [URL="http://www.szukajadomu.czo.pl/topics4/45.htm"]Szukają Domu :: Zobacz temat - Ariel[/URL] Jeżeli jest coś nie tak w ogłoszeniach, przepraszam, od razu poprawię . Ogłaszałam jeszcze na [URL="http://www.schroniskoilawa**********"]www.schroniskoilawa**********[/URL] (dalej: fora.pl (ale robią się gwiazdeczki :angryy:) ) i tam jest w DO ADOPCJI i potem w zwierzęta w ostródzkim schronisku. Kopiowałam link ale coś się nie udaje . :angryy: No trudno... ważne że tam jest . Gdyby coś się kręciło od razu napiszę . No i do góry hopsaj :loveu: Quote
Aldrumka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Renata5']Podniosę Arielka i proszę o pomoc...brakuje nam jeszcze 80zł deklaracji,że by psinek mógł iść do dt płatnego...:-([/quote] Mnie też nie ma na pierwszej stronie, czy moja deklaracja 20 zł (strona 15 lub 16) została policzona ? Czy psinka teraz wymaga leczenia ? Quote
Lionees Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Aldrumka']Mnie też nie ma na pierwszej stronie, czy moja deklaracja 20 zł (strona 15 lub 16) została policzona ? Czy psinka teraz wymaga leczenia ?[/QUOTE] Witaj kochana:calus: Chyba musze "przelecieć" jeszcze raz watek w poszukiwaniu deklaracji i poprosić Lidzie,żeby zrobiła poprawki w pierwszym poście,bo narazie jest nieco nieaktualnych danych. Arielek jest już zdrowy,póki co nie wymaga leczenia i mógłby już iść do dt,ale ciężko o dobry domek,nawet płatny...:shake: Quote
Talia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Kurcze tak mi go żal. Tyle juz biedak czeka. :-( Nie pozostaje mi nic innego jak tylko trzymać kciuki. Ile jest juz pieniedzy na DT Arielka? Quote
lidka_park Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 w sumie to trzeba jeszcze raz zliczyć deklaracje, bo już sie pogubiłam... ale coś ok. 250zł ale póki co szukamy dobrego DT Quote
Recommended Posts