Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agailawa']A no i oprócz tego pytania o ogłoszeniach na cafeanimal i na szukajadomu.czo.pl czy mogę ogłosić mam pytanie gdzie ten psiak się znajduje ?[/QUOTE]

W schronisku w Ostródzie...dziękujemy kochana za ogłoszenia.Ja postaram się zrobić mu allegro,a koleżankę poproszę o alegratkę
Na pierwszej stronie jest troszkę info o Arielku,a z nowych wieści-jest wykastrowany...

Posted

Czyli jak ? Ogłoszenia robić czy nie ? Bo z tego co zrozumiałam zrobić ;) On jest niedaleko od Iławy to jeszcze mogłabym na forum schroniska w Iławie, bo w do adopcji mamy schronisko w Ostródzie . Tak mi szkoda tego psiaka :-(

Posted

[quote name='agailawa']Czyli jak ? Ogłoszenia robić czy nie ? Bo z tego co zrozumiałam zrobić ;) On jest niedaleko od Iławy to jeszcze mogłabym na forum schroniska w Iławie, bo w do adopcji mamy schronisko w Ostródzie . Tak mi szkoda tego psiaka :-([/QUOTE]

Tak kochana rób,proszę...tylko allegro i alegratke zostaw mi,bo jestem juz w trakcie ich załatwiania...

Posted

[quote name='agailawa']Nie ma sprawy . Zostawiam . [B]Nawet nie umiem tam ogłaszać [/B]:oops:[/QUOTE]

No właśnie ja tez nie,dlatego "idę po prośbie "do innych dziewczyn;)

Posted

[URL="http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Ariel,15484"]Ariel - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/URL]

[URL="http://www.schroniskoilawa**********/zwierzeta-w-ostrodzkim-schronisku,25/ariel,581.html"]
[/URL]

Posted

Witam.
"Przychodzę" z propozycją ogłoszenia tego pięknego pieska. Chciałam to zrobić teraz, ale niestety nie widziałam w pierwszym poście telefonu pod którym można by się kontaktować i e-maila... Jeżeli nie zrobiłoby to problemu to proszę mi napisać. ;)
Jeżeli było gdzieś to podane, to bardzo przepraszam, msiałam niezauważyć. :oops:

Jak narazie podnosze pieska ! :loveu:

Pozdrawiam serdecznie ! Kamila.

Posted

Kamilko dziękujemy serdecznie,każda pomoc w ogłaszaniu sie przyda:Rose:
Agailawa ogłasza go poprzez schronisko,a nie poprzez mail i telefon.Napiszę do założycielki wątku o te dane,bo np do allegro i innych kontakt jest niezbędny,a tak naprawdę,to nie mamy ani maila,ani telefonu.Jak zdobędę namiary na kogo ogłaszać,to dam znać,a najlepiej poproszę,żeby wpisać to na pierwszą stronę :Jeszcze raz -dzięki:loveu:

Posted

Ok, rozumiem ;) Jutro postaram się cokolwiek zrobić, bo dziś już odpadam. jeszcze mam jutro wielki sprawdzian i muszę się uczyć :placz:.
Jutro będę w szkole na kompie to postaram się coś zrobić :)

Aha, mam jeszcze jedno pytanko. Jeżeli psiak jest w schronie w Ostródzie, to może do schroniska telefon ? Jeżeli macie to ułatwił by sprawę :p

Teraz Arielku na samą górę po domek ! :loveu:

Posted

[URL="http://www.szukajadomu.czo.pl/topics4/45.htm"]Szukają Domu :: Zobacz temat - Ariel[/URL]

Jeżeli jest coś nie tak w ogłoszeniach, przepraszam, od razu poprawię .

Ogłaszałam jeszcze na [URL="http://www.schroniskoilawa**********"]www.schroniskoilawa**********[/URL] (dalej: fora.pl (ale robią się gwiazdeczki :angryy:) ) i tam jest w DO ADOPCJI i potem w zwierzęta w ostródzkim schronisku. Kopiowałam link ale coś się nie udaje . :angryy: No trudno... ważne że tam jest . Gdyby coś się kręciło od razu napiszę .

No i do góry hopsaj :loveu:

Posted

[quote name='Renata5']Podniosę Arielka i proszę o pomoc...brakuje nam jeszcze 80zł deklaracji,że by psinek mógł iść do dt płatnego...:-([/quote]

Mnie też nie ma na pierwszej stronie, czy moja deklaracja 20 zł (strona 15 lub 16) została policzona ?
Czy psinka teraz wymaga leczenia ?

Posted

[quote name='Aldrumka']Mnie też nie ma na pierwszej stronie, czy moja deklaracja 20 zł (strona 15 lub 16) została policzona ?
Czy psinka teraz wymaga leczenia ?[/QUOTE]

Witaj kochana:calus:
Chyba musze "przelecieć" jeszcze raz watek w poszukiwaniu deklaracji i poprosić Lidzie,żeby zrobiła poprawki w pierwszym poście,bo narazie jest nieco nieaktualnych danych.
Arielek jest już zdrowy,póki co nie wymaga leczenia i mógłby już iść do dt,ale ciężko o dobry domek,nawet płatny...:shake:

Posted

Kurcze tak mi go żal. Tyle juz biedak czeka. :-( Nie pozostaje mi nic innego jak tylko trzymać kciuki.
Ile jest juz pieniedzy na DT Arielka?