Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images41.fotosik.pl/76/2856566ccf544845med.jpg[/url]

ogonek już widzę oki :multi::multi:

ha ha ....spanielka ma minki jak moja zołzowatość Kama :loveu:....spanielka ... od 14 lat za TM [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ada-jeje']KASIA & RIKA a Tobie dziekujemy za strawe duchowa, w postaci fotek, od razu pojawia sie usmiech na mojej twarzy, :lol: ma sie wrazenie ze jestescie niedaleko nas. :loveu:[/quote]

uwielbiam robić zdjęcia psom, więc na zdjęcia możecie zawsze liczyć:eviltong:

Posted

Taaa sie zakumplowaly bo Rika tak chyba ma na imie rudaska, jak widac jest ulegla. Schirka choc jest spokojna i umnie sie dogadac z innymi psami to jednak ma przewage w stadzie zawsze musi byc przewodca stada co zreszta na tych fotkach tez mozna zauwazyc. U mnie byla tylko trzy dni i tez ustawila sobie bez walki pozostale trzy psy. Potrafi to rozegrac dyplomatycznie. U Fiefiurki tez pokazala Malince ze ona wazniejsza.:mad:

Posted

Napewno ja wymiziam. Ale bede musiała sie znia wybrac do wta bo cos mi ten ogon sie nie podoba do konca nie odzyskała sprawnosci:(no ona to szaleje na spacerach patyki zjada je jest switna i całymi dniami lezy sobie i spi sama w domu tez juz została na 30min na poczatku piszczała i szczekała ale sie uspokoiła jak przyjechalismy to spała w łozku sobie smacznie :) W jedzeniu zrobiła sie bardzo wybredna je co 2 dzien dostaje karme z puszki wymieszana ze sucha bo najchetniej to by jadła cheb obojetnie z czym ale cheb :lol: i mam pytanie czy ona dostawała kwasne mleko i czy je toleruje bo niektore pieski wymiotuja po mleku. Nie ugotowaniej kosci tez nie zje.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Taaa sie zakumplowaly bo Rika tak chyba ma na imie rudaska, jak widac jest ulegla. Schirka choc jest spokojna i umnie sie dogadac z innymi psami to jednak ma przewage w stadzie zawsze musi byc przewodca stada co zreszta na tych fotkach tez mozna zauwazyc. U mnie byla tylko trzy dni i tez ustawila sobie bez walki pozostale trzy psy. Potrafi to rozegrac dyplomatycznie. U Fiefiurki tez pokazala Malince ze ona wazniejsza.:mad:[/quote]

dokładnie, Shira pomiata Riką:cool3: ale nie tylko ona, Rika jest baaardzo uległa:evil_lol: ale jak już ktoś ją naprawdę wkurzy to potrafi pokazać,że rudzielce też mają ząbki:diabloti:

Posted

Shirka tak robi karjere gdzie tylko sie da jak przyjada goscie to na wejsciu shirka ich obszczeka a pozniej sie wcisnie na kanape i musza ja miziac i darapac :d i umie byc tak z tym upierdliwa ze naprawde rozpycha sie ze ktos musi zejsc wkoncu heheheh :loveu:

Posted

Aż serce rośnie jak się czyta taaakie wieści i ogląda super foty :loveu::loveu::loveu:

Blaki a wiesz może czy ten Golden z Pleszewa znalazł domek? Było ostatnio zapytanie o niego i wysłałam pod wskazany numer tel.

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Aż serce rośnie jak się czyta taaakie wieści i ogląda super foty :loveu::loveu::loveu:

Blaki a wiesz może czy ten Golden z Pleszewa znalazł domek? Było ostatnio zapytanie o niego i wysłałam pod wskazany numer tel.[/quote]
Z tego co ja wiem to jeszcze go nie wydał tez troche dziwny chłopak pies pogryzł kuzyna ktory go meczyl bił kopał gryzł i pies juz niedał rady i go ugryzł i to jest najwiekszy powud wydania psa do tego sie tlumaczył ze niema dla niego czasu i rodzice juz go niechca za to co zrobił temu okropnemu dzieciakowi:angryy: ja sie zastanawialam zeby go adoptowac ale jak zobaczyła shirke to same wiecie :loveu: jednak miłosc od pierwszego wejrzenia istnieje :cool3:ja bym nigdy nie wydała psa z takiego powodu poprostu jak by ten dzieciak przyjachał zamkneła bym psa gdzies a dzieciaka ukrociła to tylko wina rodzicow bo dzieci traktuja je jak zabawki naszczescie nie wszystkie

• 2 weeks later...
Posted

Od dwoch tygodni nikt nie zajrzał na moj watek, wiec postanowiłam wysłac na wszystkie moje watki które obserwuje. Może ktos od kogos bedzie słyszał ze potrzebny szczernior. :eviltong:

Posted

[quote name='Ada-jeje']A czy wiesz co to jest spam :angryy::angryy::angryy: radze przeczytac regulamin, a szukanie DS psom do adopcji, nie sluza do tego watki dla konkretnych psow.[/quote]

coś taka wściekła ?
stało się coś strasznego przez ten post ?

Posted

Nie gniewajcie się ciotki, mogła Ada-jeje mieć gorszy dzień, to pogoniła z podwórka. Tym bardziej, że to z niedopilnowania własnych psów bąki, a na to Ada-jeje ma alergię, i nie tylko ona zresztą. Nie ma co się przejmować i roztrząsać, tylko lecieć ogłoszenia szczeniakom robić.

Posted

Agaga chodzi o to ze chetnie przeczytam co tam nowego u naszej Schirki, a offow niestety ale nie lubie bo mnie przeraza ogrom bezdomnosci ktorego nie mozna ogarnac, i jezeli widze na swoim watku nastepne psy ktore szukaja domow to niejednokrotnie juz nie wytrzymuje i nie chce tego widziec, i tak nie jestesmy w stanie ogarnac psow ktore mamy pod opieka a wstawienie takiego offa odbieram bezposrednio do siebie, i stad tak reakcja. Po prostu bezsilonosc. A do tego jeszcze caly wieczor siedze na innym watku na ktorym trudno dojsc do ladu a tez sie w to zaangazowalam.

Posted

Ade-jeje mnie tez to załamuje ze tyle zwierzat jest bezdomnych albo katowanych :placz: Tez bardzo bym chciała pomuc Perełce jest sliczna suczka jak bym tylko mieszkała w domu z ogrodem to ja bym tez wzieła do siebie :loveu: ale z 2 psami i dzieckiem to napewno bym nie wyrobiła w bloku:-(. Shirka jest zdrowa jest okropnym leniem heheeh :loveu: Wszyscy ja bardzo Kochamy. Całymi dniami lezy i spi czasami jak ma głupawke to szaleje z Olka zabawkami ktore zazwyczaj koncza bardzo zle heheh