Ada-jeje Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Litosci Blaki nie przekarmiaj jej, troche glodu jej nie zaszkodzi. Quote
fiefiurka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Co tam u niedźwiadka małego słychować?:) Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nie opisalam jeszcze przygody jaka mialysmy z Natalia wracajac do domu. Po przejecheniu kilkudziesieci km. z Ostrowa ale bylo juz ciemno, zobaczylam swiecacy lizak ktory kazal mi zjechac, jak sie kazdy domysla byla to Policja drogowa. Za przekroczenie szybkosci w terenie zabudowanym (83 km) mialam zaplacic tylko skromne 300 zl. Ale zaczelam brac ich na litosc zeby podarowali ta kwote na Fundacje bo za to kupie spro paliwa, dla nastepnych psow w potrzebie, no i udalo sie :multi::multi::multi: Kazali jechac dalej i uwazac. :evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mogłas jeszcze zagadać jak już ci tak dobrze poszło, żeby zrobili zrzutę na komendzie na karmę dla piesków:evil_lol:;) Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Agaga bylam juz tak padnieta ze zabraklo refleksu i o zrzucie nie pomyslalam :shake: Quote
fioneczka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Ada-jeje']Agaga bylam juz tak padnieta ze zabraklo refleksu i o zrzucie nie pomyslalam :shake:[/quote] a szkoda ;) mozna było PANÓW zmobilizować super że mała już w domku ... fajnie czasem poczytać watek ze szczęśliwym zakończeniem ... to przywraca wiarę Quote
blaki24 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witam:) Shirka czuje sie bardzo dobrze jest szczesliwa niedawno wrociłysmy z 1.5 godzinnego spaceru na któryn tak szalała robiła zakosy pozniej kijki i ma juz swoja ulubiona zabawke piłke:) dostaje jesc 2 razy dziennie w nieduzych ilosciach. Teraz spi padnieta pod kołderka bardzo czesto sypia z moim małym Olkiem przytuleni do siebie niesamowity widok :) Shirka ma juz wroga nr1 biały pudel nienawidzi go i niedziwie sie bo jest wredny i zaczepia Shirke a ona niemoze na niego paczec heheheh ;) a niestety mieszka niedaleko nas i zawsze co jestesmy na spacerku to on tez tam jest i musimy zawsze isc gdzie indziej :)Pozdrawiam Quote
Ada-jeje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Blaki chcemy fotki, jak maly Oleg spi z Schirka, PROSIMY. moze uda Cu sie taki moment uchwycic. Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [SIZE=3][B]Blagam[/B][/SIZE] [SIZE=5]POMOCY[/SIZE] [SIZE=5]!!!!![B] Schirka zginela[/B][/SIZE] :placz::placz::placz: Rozsylajcie prosze watek do wszystkich osob ktore moga pomoc w poszukiwaniu suni. Kto pomoze zrobic plakat dla suni. Z Ostrowa Wielkopolskiego ona mogla sie udac w kazda strone. Od dwoch godzin jest szukaja ja panstwo ale jak do tej pory bez efektu. Quote
blaki24 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Straszna jest taka bezczynnosc maz ja jeszcze szuka, My po 5 godzinach szukania i objechalysmy caly ostrów i wchodzilysmy w bramy i w parku po krzakach i nic. Jutro daje ogloszenie do gazety i do radja moze sie uda ja odszukac moze ktos sie skusi na nagrode. najgorsze jest to ze ona tak sama w nocy biedna :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:i niewiadomo gdzie jest zaczepialam ludzi w parku i rozdawalam moj numer tel moze to cos da. Zeby tylko sie znalazla. Quote
blaki24 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 taksowkarzy gzdie moglam to pytalam i oglaszamy to maiła adresowke ale przy obrozy ale sie zerwala z niej za kotem. Nawet meneli zaczepialam bo oni to wszedzie sa jak powiedzialam o nagrodzie to odrazu ruszyli na poszukiwania. Quote
blaki24 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ja jestem zrozpaczona i nie zasne dziaij jak tylko bedzie jasno to wsiadam na rower i jade szukac dalej Quote
malawaszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 o rany :mdleje: a taksówkarzy powiadomili? Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :placz: mam nadzieję że się jednak znajdzie, biedaczka, zgubiła się i pewnie gdzies krąży przerażona! Quote
dorixx Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bądźmy dobrej myśli znajdzie się na pewno !!! Quote
dorixx Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przceiez Blaki pisałaś że adresówkę miała, powinna sie znaleźć... ;) Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='dorixx']Przceiez Blaki pisałaś że adresówkę miała, powinna sie znaleźć... ;)[/quote] pisała ze sunia się z obrozy urwała, więc adresówka została przy obrozy a sunia "goła" uciekła:shake: Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Czy jest ktos z dogo z tych okolic kto pomoze w rozwieszaniu plakatow, i to mysle ze trzeba by bylo to zrobic w obrebie 100 km. w kazda strone z Ostrowa, przeciez przez noc ona moze przemierzyc ladny kawalek drogi. Quote
hanek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Podajcie mi proszę na PW numer telefonu na plakat. Quote
blaki24 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jak tylko moj maz wroci to jeszcze samochodem wyjade moze gdzies ja znajde Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [FONT=Arial][B]Nie znam nikogo z Ostrowa :shake:[/B][/FONT] Quote
dczn Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jak gdzies w okolicach domu- to wroci :roll: Jak gdzies indziej- to moze tam sie krecic, stac tam- musi sie znalezc ;] Tylko , ze ciemno,ona pregusia- to malo ja widać. Z moja tez tak mam, ucieka- a ja placze... Okazuje sie, ze gdzies tam sobie biegala... Znajdzie sie na 100 % Zimno troche! Wracaj diablico!:diabloti: Koniec zabawy w chowanego! Quote
Recommended Posts