Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

09.05.2009

Frodo zaginał w Bytomiu

29.06.2009

Frodo znaleziony,odwieziony do schroniska w Bytomiu.
Odebralam go po czym musiałam odwieść tam skąd go w styczniu zabrałam-do schroniska w Chorzowie. :(

Błagam pomóżcie znaleść mu dom...ciężko mi z tym co mu zrobiłam :(

Frodo zabrany dzis ze schronu.Ma 4 miesiace.
Szczepiony,kastrowany,zaczipowany
temperament ogromny :evil_lol:
Szuka ODPOWIEDZIALNEGO domu

OGŁOSZENIA:
Amstaf Frodo cztero miesięczny szuka domu (528803155) - Aukcje internetowe Allegro
Amstaf cztero miesieczny szuka domu

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Spoooory on już jest....

no spory do kolana
dlatego musze sie wstrzymac z tymi szczeniorami od was bo on bardzo rozbrykany jest i musze go okiełznac :evil_lol:

Posted

jestem jestem tylko ze nie wiele moge :placz: mamy teraz na stanie trzy asciki do adopcji a zero telefonow :placz: jednakze malucha widzialam juz wczoraj tutaj i bede o nim pamietac moze akurat cosik sie znajdzie ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
jestem jestem tylko ze nie wiele moge :placz: mamy teraz na stanie trzy asciki do adopcji a zero telefonow :placz: jednakze malucha widzialam juz wczoraj tutaj i bede o nim pamietac moze akurat cosik sie znajdzie ;)

:calus:.................

Posted

Dzwoniła właśnie do mnie Pani zainteresowana Frodem.
Mieszka sama z mężem mieli owczarka niemeckiego ale był nieuleczalnie chory i musieli go uspić-miał 17 lat.
Pani mówiła ze bardzo im brakuje psa,spacerów i wogóle.
zgadza sie na wszystkie warunki.
Pani jest z Bukowna więc musze kogos znalesc do wizyty bo niemam jak dojechac

Posted

MartynaP napisał(a):
Dzwoniła właśnie do mnie Pani zainteresowana Frodem.
Mieszka sama z mężem mieli owczarka niemeckiego ale był nieuleczalnie chory i musieli go uspić-miał 17 lat.
Pani mówiła ze bardzo im brakuje psa,spacerów i wogóle.
zgadza sie na wszystkie warunki.
Pani jest z Bukowna więc musze kogos znalesc do wizyty bo niemam jak dojechac

czyli nie ma doświadczenia w ogóle z Amstaffami? zapytałaś dlaczego akurat wybrali tą rase?

Posted

tak pytałam czy wie cos na temat tej rasy-pani powiedziala ze tylko czytała no i tego onka mieli.
Szukaja psa na kanape nie jakiegos do obrony czy pilnowania.
Niewiem...wydaje mi sie ze nie moge z gory zakladac ze nie moga go adoptowac w sumie po to chce wizyte przeprowadzic.
To co ?? nie robic tej wizyty :niewiem:

Posted

MartynaP napisał(a):
tak pytałam czy wie cos na temat tej rasy-pani powiedziala ze tylko czytała no i tego onka mieli.
Szukaja psa na kanape nie jakiegos do obrony czy pilnowania.
Niewiem...wydaje mi sie ze nie moge z gory zakladac ze nie moga go adoptowac w sumie po to chce wizyte przeprowadzic.
To co ?? nie robic tej wizyty :niewiem:

Wizytę można przeprowadzić, to przecież do niczego Cię nie zobowiązuje, porozmawiasz z ludźmi, zobaczysz jak mieszkają, wtedy się można zastanawiać, czy psiaka im powierzyć, czy nie ...

Ja też nie miałam żadnego doświadczenia z amstaffami (kiedyś to doświadczenie trzeba przecież zacząć nabywać:evil_lol:), a całkiem nieźle sobie radzę z moją roczną sunią z ADHD, a za trzy dni jadę do Warszawy adoptować kochanego pitbullka Fiodorka :loveu:
Myślę, że można dać szansę tym ludziom i przynajmniej osobiście ich poznać, nie skreślać ich od razu tylko dlatego, że nie mieli do czynienia z bullkami. Psiak jest młody, wszystkiego można go uczyć od początku i to jest plus tej sytuacji. A ONki też do najłatwiejszych w prowadzeniu ras nie należą, więc coś niecoś o psiakach wiedzą :cool3:.

To takie moje skromne zdanie jest :oops:. A co na to inni ?

Posted

Wizyte jak najbardziej,ale Bukowno...? to chyba bardzo daleko...

Ja osobiście Amstaffa wydałabym tylko znawcy rasy,bo jak dla mnie to by była duża odpowiedzialność...on już ma troche,nie wierze, że 4 mies i jeśli już do tej pory nikt go nie ułożył,to wydaje mi się, że zwykła osoba bez doświadczenia może sobie nie poradzić...Od Owczarka do Amstaffa jest daleko...:)

Posted

Bukowno jest koło Olkusza
a on hmmm niewiem czy ma wiecej niz 4 ale naprawde to jest rozbrykany szczeniak ale jest tez posłuszny,raz mu powiem i słucha.Grzeczny i mądry