MartynaP Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 09.05.2009 Frodo zaginał w Bytomiu 29.06.2009 Frodo znaleziony,odwieziony do schroniska w Bytomiu. Odebralam go po czym musiałam odwieść tam skąd go w styczniu zabrałam-do schroniska w Chorzowie. :( Błagam pomóżcie znaleść mu dom...ciężko mi z tym co mu zrobiłam :( Frodo zabrany dzis ze schronu.Ma 4 miesiace. Szczepiony,kastrowany,zaczipowany temperament ogromny :evil_lol: Szuka ODPOWIEDZIALNEGO domu OGŁOSZENIA: Amstaf Frodo cztero miesięczny szuka domu (528803155) - Aukcje internetowe Allegro Amstaf cztero miesieczny szuka domu Quote
justysiek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 podobny do mojego:lol: tylko ze Fuks caly pregowany jest:multi: szukaj domku sliczny:eviltong: Quote
MartynaP Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 jusstyna85 napisał(a):Spoooory on już jest.... no spory do kolana dlatego musze sie wstrzymac z tymi szczeniorami od was bo on bardzo rozbrykany jest i musze go okiełznac :evil_lol: Quote
MartynaP Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 jakby ktoś mógł zrobić jakieś ogłoszonko to będe wdzięczna :) ma allegro i allegratke Quote
jusstyna85 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 na moje oko,to on ma więcej niż 4 miesiące... Quote
MartynaP Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 ja tam niewiem tak pisało :roll: Quote
MartynaP Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 czy ktoś wie kto jest od amstaffików :roll: Quote
Tengusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 jestem jestem tylko ze nie wiele moge :placz: mamy teraz na stanie trzy asciki do adopcji a zero telefonow :placz: jednakze malucha widzialam juz wczoraj tutaj i bede o nim pamietac moze akurat cosik sie znajdzie ;) Quote
MartynaP Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Tengusia napisał(a):jestem jestem tylko ze nie wiele moge :placz: mamy teraz na stanie trzy asciki do adopcji a zero telefonow :placz: jednakze malucha widzialam juz wczoraj tutaj i bede o nim pamietac moze akurat cosik sie znajdzie ;) :calus:................. Quote
MartynaP Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Dzwoniła właśnie do mnie Pani zainteresowana Frodem. Mieszka sama z mężem mieli owczarka niemeckiego ale był nieuleczalnie chory i musieli go uspić-miał 17 lat. Pani mówiła ze bardzo im brakuje psa,spacerów i wogóle. zgadza sie na wszystkie warunki. Pani jest z Bukowna więc musze kogos znalesc do wizyty bo niemam jak dojechac Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 MartynaP napisał(a):Dzwoniła właśnie do mnie Pani zainteresowana Frodem. Mieszka sama z mężem mieli owczarka niemeckiego ale był nieuleczalnie chory i musieli go uspić-miał 17 lat. Pani mówiła ze bardzo im brakuje psa,spacerów i wogóle. zgadza sie na wszystkie warunki. Pani jest z Bukowna więc musze kogos znalesc do wizyty bo niemam jak dojechac czyli nie ma doświadczenia w ogóle z Amstaffami? zapytałaś dlaczego akurat wybrali tą rase? Quote
MartynaP Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 tak pytałam czy wie cos na temat tej rasy-pani powiedziala ze tylko czytała no i tego onka mieli. Szukaja psa na kanape nie jakiegos do obrony czy pilnowania. Niewiem...wydaje mi sie ze nie moge z gory zakladac ze nie moga go adoptowac w sumie po to chce wizyte przeprowadzic. To co ?? nie robic tej wizyty :niewiem: Quote
agnieszka32 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 MartynaP napisał(a):tak pytałam czy wie cos na temat tej rasy-pani powiedziala ze tylko czytała no i tego onka mieli. Szukaja psa na kanape nie jakiegos do obrony czy pilnowania. Niewiem...wydaje mi sie ze nie moge z gory zakladac ze nie moga go adoptowac w sumie po to chce wizyte przeprowadzic. To co ?? nie robic tej wizyty :niewiem: Wizytę można przeprowadzić, to przecież do niczego Cię nie zobowiązuje, porozmawiasz z ludźmi, zobaczysz jak mieszkają, wtedy się można zastanawiać, czy psiaka im powierzyć, czy nie ... Ja też nie miałam żadnego doświadczenia z amstaffami (kiedyś to doświadczenie trzeba przecież zacząć nabywać:evil_lol:), a całkiem nieźle sobie radzę z moją roczną sunią z ADHD, a za trzy dni jadę do Warszawy adoptować kochanego pitbullka Fiodorka :loveu: Myślę, że można dać szansę tym ludziom i przynajmniej osobiście ich poznać, nie skreślać ich od razu tylko dlatego, że nie mieli do czynienia z bullkami. Psiak jest młody, wszystkiego można go uczyć od początku i to jest plus tej sytuacji. A ONki też do najłatwiejszych w prowadzeniu ras nie należą, więc coś niecoś o psiakach wiedzą :cool3:. To takie moje skromne zdanie jest :oops:. A co na to inni ? Quote
MartynaP Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 właśnie dlatego tez mysle ze wizyte przeprowadzic mozna bo to w sumie sa przeciez nikt tam nie jedzie na kawe tylk waruynki dla psa sprawdzic Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Wizyte jak najbardziej,ale Bukowno...? to chyba bardzo daleko... Ja osobiście Amstaffa wydałabym tylko znawcy rasy,bo jak dla mnie to by była duża odpowiedzialność...on już ma troche,nie wierze, że 4 mies i jeśli już do tej pory nikt go nie ułożył,to wydaje mi się, że zwykła osoba bez doświadczenia może sobie nie poradzić...Od Owczarka do Amstaffa jest daleko...:) Quote
MartynaP Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Bukowno jest koło Olkusza a on hmmm niewiem czy ma wiecej niz 4 ale naprawde to jest rozbrykany szczeniak ale jest tez posłuszny,raz mu powiem i słucha.Grzeczny i mądry Quote
Recommended Posts