Jump to content
Dogomania

ONek Cent - przeraźliwie smutne oczy...już w swoim domku pod Krakowem!:)

Recommended Posts

Posted

Centusia trochę pokleiłam po mieście. Miałam wątpliwości czy nadal kleić ale widziałam dzisiaj jak babka czytała na rynku o Centusiu ze łzami w oczach, to pomyslałam sobie, że może te naklejone kartki zmienią mętalność w ludziach.Dotrą do skamieniałych serc.

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłosiłam go na :
alegratka.pl
autogielda.pl
kupsprzedaj.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
ojej.pl
oferta.com
cafeanimal.pl
mamoferte.pl
animalia.pl
bono-polska.pl
drobne.cetrumofert.pl
gieldaogloszen.pl
sprzedasz.pl

I ogłaszam dalej. Z tego co widzę powinnam go umieścić jeszcze na 4 portalach conajmniej.

Posted

Jak znacie jeszcze jakieś miejsca do ogłoszeń - dajcie znać.
Chętnie go wstawię.

Neczka, ja wiem Kochana, że Ty masz teraz co innego na głowie - ale może kontaktował się ktokolwiek w sprawie Centusia?

Posted

Znowu ja...
Wiem, nie wolno post pod postem ale...

Bo kurde nie wiem o co chodzi ale za cholerę nie mogę wpisać w pierwszym poście telefonu do Neczki.......W podglądzie go widać, ale jak zapisuję to już nie.....

Może w pierwszym dodam też miejsca, w których chłopak jest ogłaszany. Jak się uda oczywiście.......

Posted

moze to dlatego, ze wkleiłaś maila kontaktowego i nie mozesz obok wpisać ręcznie telefonu...
moze na koncu tych wymienionych ogłoszeń napisz tel. w sprawie adopcji taki i taki, mail taki i taki
jak sie uda, to tego z gory skasuj :diabloti: