weronika1 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Centusia trochę pokleiłam po mieście. Miałam wątpliwości czy nadal kleić ale widziałam dzisiaj jak babka czytała na rynku o Centusiu ze łzami w oczach, to pomyslałam sobie, że może te naklejone kartki zmienią mętalność w ludziach.Dotrą do skamieniałych serc. Quote
Neczka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No psiaku... Przecież jesteś taki wspaniały, zdjęcia są dobre... wszystko niby ok... tylko gdzie ten domek ? :-( Quote
mysza 1 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Zrobiłam mu ogłoszenia na: eoferty adopcje.org przygarnijzwierzaka.pl e-zwierzak.pl dwukropek.pl Quote
Neczka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 dzięki mysza :) Cenciku, może się wreszcie uda :roll: Quote
mysza 1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Może ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami jeszcze? Ciagły brak czasu... Quote
gusia0106 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ogłosiłam go na : alegratka.pl autogielda.pl kupsprzedaj.pl pajeczyna.pl pineska.pl ojej.pl oferta.com cafeanimal.pl mamoferte.pl animalia.pl bono-polska.pl drobne.cetrumofert.pl gieldaogloszen.pl sprzedasz.pl I ogłaszam dalej. Z tego co widzę powinnam go umieścić jeszcze na 4 portalach conajmniej. Quote
gusia0106 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 I jeszcze na: gumtree.pl kupiepsa.pl gielda.bai.pl ogloszenia.24polska polskastrefa.eu 4lapy.pl petworld.pl Quote
gusia0106 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Jak znacie jeszcze jakieś miejsca do ogłoszeń - dajcie znać. Chętnie go wstawię. Neczka, ja wiem Kochana, że Ty masz teraz co innego na głowie - ale może kontaktował się ktokolwiek w sprawie Centusia? Quote
gusia0106 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Znowu ja... Wiem, nie wolno post pod postem ale... Bo kurde nie wiem o co chodzi ale za cholerę nie mogę wpisać w pierwszym poście telefonu do Neczki.......W podglądzie go widać, ale jak zapisuję to już nie..... Może w pierwszym dodam też miejsca, w których chłopak jest ogłaszany. Jak się uda oczywiście....... Quote
rufusowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pokombinuj Cioteczko..czasem nie chce sie wkleic a wpisac sie da albo trzeba w innym miejscu moze do Metra go damy? :cool3: Quote
gusia0106 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='rufusowa']pokombinuj Cioteczko..czasem nie chce sie wkleic a wpisac sie da albo trzeba w innym miejscu moze do Metra go damy? :cool3: Dałam bo teraz Metro = Cafeanimal.pl :cool3: A tu jest dowód ;): Cent...Owczarek niemiecki o przeraźliwie smutnym spojrzeniu szuka domu - Zwierzaki - cafeanimal.pl Tempa jestem jakaś z tym telefonem - no za nic mi nie idzie... Quote
rufusowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 moze to dlatego, ze wkleiłaś maila kontaktowego i nie mozesz obok wpisać ręcznie telefonu... moze na koncu tych wymienionych ogłoszeń napisz tel. w sprawie adopcji taki i taki, mail taki i taki jak sie uda, to tego z gory skasuj :diabloti: Quote
gusia0106 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Przeglądałam wczoraj strony z ogłoszeniami to odwiedzin jest sporo, ale jak widać odzew żaden... Quote
mysza 1 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Centuś pokazuj mordeczkę wszystkim, musisz dom znaleźc wreszcie. Quote
Recommended Posts