Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']No to chyba dasz jakiś filmik jak już dopracujecie ten przewrót? :cool3:[/QUOTE]

Jak się uda coś nakręcić to dam :cool3:

[quote name='jot11']Karola,widzisz,że mam nowy [B]PIĘKNY[/B] banerek? :loveu::loveu:

Zdjęć się domagam :mad: :p[/QUOTE]

Widzę Jolu, widzę :evil_lol::oops:

Proszę bardzo, zdjęcia poniżej :razz:

[quote name='Aga&Dakar']Ja tez...tzn. zdjec, bo banera to ja nie mam ;-)[/QUOTE]

To trzeba poprosić kogoś, aby zrobił bannerek dla Dakarka :cool3:

[quote name='Viky i Ja']A co za testy się zbliżają ???

Też na filmik czekamy :)[/QUOTE]

Ech, testy gimnazjalne :-( Trzydniowe; część humanistyczna, matematyczna, i angielski...
Od tego ile punktów z nich zdobędę będzie zależało czy dostanę się do tego liceum, które sobie wybrałam. A to liceum ma najwyższy próg punktowy w tym mieście, więc nie będzie łatwo się tam dostać :sadCyber:

[CENTER] Wodospadzik
[URL]http://global.images8.fotosik.pl/274/2d3e9d1d633af498.jpg[/URL]
[/CENTER]

[CENTER] Znajdź psa :cool1:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/274/797423ee49562f88med.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR=DimGray][I][SIZE=1]Zdjęcie w większym rozmiarze: [URL]http://global.images8.fotosik.pl/274/797423ee49562f88.jpg[/URL][/SIZE][/I]
[/COLOR][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/274/20dcb9ec7610a26dmed.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR=DimGray][I][SIZE=1]Zdjęcie w większym rozmiarze: [URL]http://global.images8.fotosik.pl/274/20dcb9ec7610a26d.jpg[/URL][/SIZE][/I][/COLOR]

[LEFT][FONT=Arial Narrow][FONT=Trebuchet MS][SIZE=1]Dałam linki do zdjęć w większym rozmiarze, bo na nich więcej widać ;) Aczkolwiek nie zmuszam do oglądania ich, bo mogą się dłużej ładować ;)[/SIZE][/FONT]
[/FONT] [/LEFT]
[/CENTER]

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']To teraz z angielskiego też są testy gimnazjalne? Jak ja pisałam to był tylko humanistyczny i matematyczno-przyrodniczy :eviltong:[/QUOTE]

zazdroszczę :evil_lol:

trzymam kciuki za ciebie karolinka - napewnno się uda :D

ja mam test za rok :coo3:

Posted

[B]Klaudia[/B] - od tamtego roku jest wprowadzony angielski (ale niektórzy chyba piszą niemiecki :hmmmm:). My jesteśmy drugim rocznikiem który pisze ten test. Jako że jest to nowość, to na razie nie liczy się do głównej punktacji, ale w przyszłych latach może się to zmienić. Więc jak na razie angielskim się średnio przejmuję, jak napiszę tak napiszę, i tak to nie będzie brane pod uwagę ;) Na testach próbnych miałam 33p (na 50 możliwych), co i tak było jednym z lepszych wyników w mojej grupie, więc mam nadzieję że pójdzie mi teraz tak samo. Normalnie nie byłabym z tego wyniku zadowolona, ale niestety mamy taką nauczycielkę, która coś tam tłumaczy, ale większość klasy nic z tego nie rozumie (ja należę do tej większości), więc te 33p. uważam i tak za dobry wynik przy takim nauczaniu :roll: Żałuję że nie mam jakiejś lepszej nauczycielki tego języka, bo bądź co bądź teraz angielski jest na każdym kroku, a ja umiem tylko podstawy...

[B]Weronika[/B] - (nie)dziękuję :)

Uff... dopiero co wróciłam ze spaceru. Na początku byłam z Lucky'm, potem jeszcze z koleżanką. W sumie ponad dwie godziny, a nogi mnie bolą jakbym łaziła pół dnia :roll:

I postanowiłam wziąć się za siebie w ramach wiosennych zmian. Planuję całkowicie wyeliminować słodycze z mojego jadłospisu :cry: Wiem wiem naiwna jestem :stupid: Ja bez słodyczy żyć nie mogę, więc ten odwyk będzie duużym wyzwaniem :oops: Albo może chociaż uda mi się je ograniczyć [SIZE=1]hmm chyba wolę tą wersję [/SIZE]:eviltong:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][B]Klaudia[/B] - od tamtego roku jest wprowadzony angielski (ale niektórzy chyba piszą niemiecki :hmmmm:).
[/QUOTE]
witam chyba po raz pierwszy;) Lakuś jest śliczniutki
ja będę pisać za rok ( i mam niemiecki)
[QUOTE]My jesteśmy drugim rocznikiem który pisze ten test. Jako że jest to nowość, to na razie nie liczy się do głównej punktacji, ale w przyszłych latach może się to zmienić.[/QUOTE]
A my jesteśmy ostatnim rocznikiem dla którego się nie liczy:multi: na całe szczęście:diabloti:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']

I postanowiłam wziąć się za siebie w ramach wiosennych zmian. Planuję całkowicie wyeliminować słodycze z mojego jadłospisu :cry: Wiem wiem naiwna jestem :stupid: Ja bez słodyczy żyć nie mogę, więc ten odwyk będzie duużym wyzwaniem :oops: Albo może chociaż uda mi się je ograniczyć [SIZE=1]hmm chyba wolę tą wersję [/SIZE]:eviltong:[/QUOTE]

Karola bez słodyczy żyć nie można :diabloti: Ja tam nigdy w życiu nie zrezygnuję ,za bardzo lubię słodkości :diabloti:

[url]http://images8.fotosik.pl/274/20dcb9ec7610a26dmed.jpg[/url] piekny Lucky i jak zawsze piękne zdjęcie :loveu::loveu:

Posted

Ja nie pamiętam ile miałam punktów na próbnych, ale na tych 'prawdziwych' miałam 40 pkt z humana i 44 pkt z mat-przyr., a nic się nie uczyłam na nie :eviltong: tak samo jak na maturę z resztą :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Ja nie pamiętam ile miałam punktów na próbnych, ale na tych 'prawdziwych' miałam 40 pkt z humana i 44 pkt z mat-przyr., a nic się nie uczyłam na nie :eviltong: tak samo jak na maturę z resztą :evil_lol:[/QUOTE]

Ja tam próbnych nie pisałam bo byłam chora, ale nie ma się czym przejmować testy gimnazjalne, czy matura to mały pikuś, dopiero człowiek na studiach poznaje smak "prawdziwej" nauki i egzaminów;)

Posted

[quote name='Doti1986']Ja tam próbnych nie pisałam bo byłam chora, ale nie ma się czym przejmować testy gimnazjalne, czy matura to mały pikuś, dopiero człowiek na studiach poznaje smak "prawdziwej" nauki i egzaminów;)[/QUOTE]
Święta prawda, zanim poszłam na studia to nigdy w życiu nie poświęciłam nocy na naukę :evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Ja tam próbnych nie pisałam bo byłam chora, ale nie ma się czym przejmować testy gimnazjalne, czy matura to mały pikuś, dopiero człowiek na studiach poznaje smak "prawdziwej" nauki i egzaminów;)[/QUOTE]

Zgadzam sie, studia to jest dopiero zycie :evil_lol:

Posted

[B]Yorkomanka [/B]- witamy u nas ;)
[B]Jolu[/B] - wiem że bez słodyczy żyć nie można, ale cóż zrobić... po zimie się trochę przytyło, a ja nie chcę rezygnować z normalnego jedzenia i się głodzić. Nie dla mnie żadne diety i tym podobne ;) Wybrałam lepsze i zdrowsze wyjście, czyli rezygnacja ze słodyczy :)
Zobaczymy ile wytrwam. Jak na razie dzisiaj kanapki z masełkiem i rzodkiewką - żadnych batoników[IMG]http://i43.tinypic.com/23rx094.gif[/IMG] :p
[B]Klaudia[/B] - nic się nie uczyłaś? No to nieźle, może i ja wypróbuję ten sposób :P
[QUOTE]Święta prawda, zanim poszłam na studia to nigdy w życiu nie poświęciłam nocy na naukę :evil_lol:[/QUOTE]Jej... ty to niezła jesteś :lol: Bo ja potrafię zarwać noc jak mam dużo nauki, oj potrafię... bywało że nawet do 1.00 siedziałam i się uczyłam, ale to już skrajne przypadki na szczęście.
[B]Doti[/B], [B]Nati[/B] - ja się na razie martwię co będzie w LO, o studiach jeszcze nie myślę :grins:

Lecę w plener - na kort tenisowy :multi:
Szkoda tylko że pogoda tak brzydka :-(

Posted

Czesc Karolina:) życze powodzenia na testach!:) co do zarwanych nocy to ostatnio siedziałam do 3.00 i się uczyłam, a o 6.30 wstawałam więc zarywanie nocy to moja specjalność:D, a najlepsze jest to że jak wstaje po takiej nocy to czuje się bardziej wypoczęta niż po takiej normalnej, ale popołudniu już mnie troche łamie i musze max. godzinke odespać:)

Karolina, chyba złącze się z Tobą w przeżywaniu diety;) też musze sobie ograniczyć... diety też nie dla mnie bo nie potrafie tak trzymać się godzin i nie mam na to czasu, więc wole troche dłużej, a zdrowiej i bez katuszy:)

Posted

[B]Jolu[/B] - wiem że bez słodyczy żyć nie można, ale cóż zrobić... po zimie się trochę przytyło, a ja nie chcę rezygnować z normalnego jedzenia i się głodzić. Nie dla mnie żadne diety i tym podobne ;) Wybrałam lepsze i zdrowsze wyjście, czyli rezygnacja ze słodyczy :)
Zobaczymy ile wytrwam. Jak na razie dzisiaj kanapki z masełkiem i rzodkiewką - żadnych batoników[IMG]http://i43.tinypic.com/23rx094.gif[/IMG] :p[/QUOTE]

A u mnie każdy dzień się zaczyna od słodyczy :grins: [COLOR="#afeeee"](nic nie napiszę o papierosach i kawie!)[/COLOR]:rolleyes:
Rzodkieweczkę też lubię :-D
No i cześć bo nie napisałam :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][B]Klaudia[/B] - nic się nie uczyłaś? No to nieźle, może i ja wypróbuję ten sposób :P[/QUOTE]
Hmmm mnie to nie słuchaj w tej kwestii, ja zawsze miałam fuksa jak co do czego przychodziło :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']To teraz z angielskiego też są testy gimnazjalne? Jak ja pisałam to był tylko humanistyczny i matematyczno-przyrodniczy :eviltong:[/QUOTE]
Ano są. :diabloti: Ja na szczęście też miałam tylko dwa, ale podobno ten językowy wcale nie jest taki straszny...

I postanowiłam wziąć się za siebie w ramach wiosennych zmian. Planuję całkowicie wyeliminować słodycze z mojego jadłospisu :cry: Wiem wiem naiwna jestem :stupid: Ja bez słodyczy żyć nie mogę, więc ten odwyk będzie duużym wyzwaniem :oops: Albo może chociaż uda mi się je ograniczyć [SIZE=1]hmm chyba wolę tą wersję [/SIZE]:eviltong:[/QUOTE]
Ha, ja od stycznia to planuję i ... wychodzi jak wychodzi czyli wcale. Ja nie potrafię zrezygnować ze słodyczy, niestety. :lol:

A testami się nie martw, dasz radę! Mi próbne ppszły w zasadzie beznadziejne, a te właściwie napisałam super, tylko trochę oceny zawaliłam i brakło mi 1,5 pkta do liceum pierwszego wyboru. :lol: Ale trafiłam gdzie trafiłam i bardzo się cieszę! :D