Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Doti1986[/B], [B]jot11[/B], [B]Ania : )[/B], [B]karkakarka[/B], [B]Sweet[/B],[B] iwa63[/B], [B]Moniek193[/B], [B]pycia [/B] -
Witamy Was, i dziękujemy za odwiedziny :loveu:

[quote name='Kaya93']Dobry wieczór :loveu:
[URL]http://images37.fotosik.pl/214/8c5426343b286be9med.jpg[/URL] hihi :diabloti: jaki słodki:loveu::loveu:[/QUOTE]

:eviltong:

[quote name='Ania :)']Przyszliśmy dać buziaka :buzi: ok będzie drugi :buzi:[/QUOTE]
A czymże sobie zasłużyłam na tak hojny gest z twojej strony? :loveu: :diabloti:

[quote name='Izuuus']TO i my wpadliśmy się przywitać i.. posępić o foty! :diabloti:[/QUOTE]
Hej :lol:
:siara:

[quote name='eve86']Witamy witamy galeryjkę przeglądamy. Przepraszamy że tak dawno nas nie było! :placz:[/QUOTE]
Witamy! Nic nie szkodzi :loveu:

U nas wszystko ok. Weekendujemy się :cool3: Wczoraj skończyło nam się jedzenie dla Lucky'ego, a że nie zdążyliśmy w porę zamówić paczki z karmą (:oops:), to kudłacz został bez jedzenia. A że pojechałam do miasta, to poszłam do zoologa po jakąkolwiek karmę na czas, do kiedy dojdzie paczka. Patrzę, a w tym zoologu jest RC :-o I to nawet dla yorków. No to oczywiście kupiłam, i dzięki temu Lucky nie został bez żarcia. Ale normalnie zdziwiona byłam, zawsze tam były najtańsze karmy typu Chappi, a tu teraz RC dali :loveu: I były też fajne obroże z hiltona, i kagańce takie malutkie, w sam raz dla Lucky'ego :cool3: Także koniecznie będę musiała jeszcze raz tam zajrzeć :loveu:
Kiedyś sprzedawał tam starszy pan, a teraz był remont tego sklepu, i pracuje dwoje młodych ludzi, więc pewnie dlatego taka zmiana asortymentu...

[I]Mam pytanie: /jeśli kupujecie w sklepie/ to ile u was kosztuje Royal Canin dla yorków za kg?[/I]

[CENTER][COLOR="Indigo"][B]Miłego weekendu :loveu:[/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

U mnie też RC Junior 30 zł za kilo.
Byłam w podobnej sytuacji jak ty - zabrakło mi karmy - poleciałam do zoologicznego i patrze a tam RC dla yorkasów, więc kupiłam i teraz tylko na wagę kupuję, bo widzę, że mi się to opłaca.

Posted

Witam u mnie na osiedlu jest kilka sklepów zoologicznych a jeden taki wielki tylko a karmą dla zwierząt:loveu: Można tam kupować i na wagę i w opakowaniu i cena jest prawie ta sama na wagę kosztuje 30 zł. A w opakowaniu 1,5 kg kosztuje 50zl

Posted

Dzięki za odpowiedzi :loveu: Już się trochę rozeznałam. To u mnie jest jednak taniej niż u was, bo 28zł/kg :cool3: Ale też na wagę. I już raczej tam będę kupowała, zobaczymy jeszcze, no bo przez internet to trochę mi się nie opłaca, bo jeszcze trzeba z 10zł za przesyłkę liczyć. No chyba że jeszcze inne rzeczy się kupuje. No ale jestem zadowolona, bo jednak tak to można podjechać do miasta tego samego dnia, a paczka nie wiadomo kiedy dojdzie :roll:

Witamy wszystkich i pozdrawiamy ;)
Niedawno wróciliśmy ze spacerku, porobiłam trochę zdjęć, bo słoneczko u nas jest :loveu: Postaram się później wstawić, a teraz lecę już :p