pycia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy wieczornie i zapraszamy do nas na nowe foteczki;) Quote
Karolina. Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [B]Doti1986[/B], [B]jot11[/B], [B]Ania : )[/B], [B]karkakarka[/B], [B]Sweet[/B],[B] iwa63[/B], [B]Moniek193[/B], [B]pycia [/B] - Witamy Was, i dziękujemy za odwiedziny :loveu: [quote name='Kaya93']Dobry wieczór :loveu: [URL]http://images37.fotosik.pl/214/8c5426343b286be9med.jpg[/URL] hihi :diabloti: jaki słodki:loveu::loveu:[/QUOTE] :eviltong: [quote name='Ania :)']Przyszliśmy dać buziaka :buzi: ok będzie drugi :buzi:[/QUOTE] A czymże sobie zasłużyłam na tak hojny gest z twojej strony? :loveu: :diabloti: [quote name='Izuuus']TO i my wpadliśmy się przywitać i.. posępić o foty! :diabloti:[/QUOTE] Hej :lol: :siara: [quote name='eve86']Witamy witamy galeryjkę przeglądamy. Przepraszamy że tak dawno nas nie było! :placz:[/QUOTE] Witamy! Nic nie szkodzi :loveu: U nas wszystko ok. Weekendujemy się :cool3: Wczoraj skończyło nam się jedzenie dla Lucky'ego, a że nie zdążyliśmy w porę zamówić paczki z karmą (:oops:), to kudłacz został bez jedzenia. A że pojechałam do miasta, to poszłam do zoologa po jakąkolwiek karmę na czas, do kiedy dojdzie paczka. Patrzę, a w tym zoologu jest RC :-o I to nawet dla yorków. No to oczywiście kupiłam, i dzięki temu Lucky nie został bez żarcia. Ale normalnie zdziwiona byłam, zawsze tam były najtańsze karmy typu Chappi, a tu teraz RC dali :loveu: I były też fajne obroże z hiltona, i kagańce takie malutkie, w sam raz dla Lucky'ego :cool3: Także koniecznie będę musiała jeszcze raz tam zajrzeć :loveu: Kiedyś sprzedawał tam starszy pan, a teraz był remont tego sklepu, i pracuje dwoje młodych ludzi, więc pewnie dlatego taka zmiana asortymentu... [I]Mam pytanie: /jeśli kupujecie w sklepie/ to ile u was kosztuje Royal Canin dla yorków za kg?[/I] [CENTER][COLOR="Indigo"][B]Miłego weekendu :loveu:[/B][/COLOR][/CENTER] Quote
iwa63 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja kupuję RC junior na wagę 30 zł za kilo a paczkowane są po 25 zł za 0,5kg więc kupuję to na wagę :evil_lol: Quote
karkakarka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 U mnie też RC Junior 30 zł za kilo. Byłam w podobnej sytuacji jak ty - zabrakło mi karmy - poleciałam do zoologicznego i patrze a tam RC dla yorkasów, więc kupiłam i teraz tylko na wagę kupuję, bo widzę, że mi się to opłaca. Quote
Nati28 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witam i przesylam gorace pozdrowienia :cool1::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witam u mnie na osiedlu jest kilka sklepów zoologicznych a jeden taki wielki tylko a karmą dla zwierząt:loveu: Można tam kupować i na wagę i w opakowaniu i cena jest prawie ta sama na wagę kosztuje 30 zł. A w opakowaniu 1,5 kg kosztuje 50zl Quote
Karolina. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Dzięki za odpowiedzi :loveu: Już się trochę rozeznałam. To u mnie jest jednak taniej niż u was, bo 28zł/kg :cool3: Ale też na wagę. I już raczej tam będę kupowała, zobaczymy jeszcze, no bo przez internet to trochę mi się nie opłaca, bo jeszcze trzeba z 10zł za przesyłkę liczyć. No chyba że jeszcze inne rzeczy się kupuje. No ale jestem zadowolona, bo jednak tak to można podjechać do miasta tego samego dnia, a paczka nie wiadomo kiedy dojdzie :roll: Witamy wszystkich i pozdrawiamy ;) Niedawno wróciliśmy ze spacerku, porobiłam trochę zdjęć, bo słoneczko u nas jest :loveu: Postaram się później wstawić, a teraz lecę już :p Quote
dysia-u Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 czekamy na fotki :multi::multi: bedzie co wieczorem oglądać :multi::multi::multi::multi: Quote
Nati28 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witam i czekam na fotki :loveu: u nas tez swieci slonce :cool1: Quote
matiz91 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pozdrawiamy w świąteczny poranek :loveu: Quote
karkakarka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 witam - to i ja dołączę się do prośby o nowe zdjęcia :cool3: Quote
Tequila1017 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Hej. :hand: Czekamy na fotki. :) U nas też fotki. :D Quote
Recommended Posts