*Agnieszka* Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Cześć Karolina we wtorkowy poranek:)oj tak dziewczyny wakacje dobiegają końca:(trzeba będzie wrócić do rzeczywistości),co prawda ja w tej chwili jestem w domu na wychowawczym ale przez to że wakacje dobiegają końca też mi się dostanie po uszach. Quote
chrupcia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='*kleo*']Lumixa mam. Pewnie coś tam da się z niego wykrzesać, ale ja się kompletnie nie znam na fotografii.[/QUOTE] Ja też mam Lumixa, ale to są różne ja mam takiego najprostszego, miałam kiedyś nawet fajnego Sony, ale się zepsuł i na szybko kupiliśmy Lumixa :) ja już książki mam wszystkie, w jeden dzień prawie wszystkie kupiłam w antykwariacie, torby żadnej nie kupuje bo już mam tyle że się na półce nie mieszczą :lol: plecaków za bardzo nie lubie :) Karola nie płacz, przecież 1wrzesień dopiero w środe, to po niedzieli jeszcze dwa dni :razz: Quote
mTa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Karolina. i to jaka!:) ja mam dysk ale gumowy....i nie taki malutki, może to też jest problem:> grzywek się nie chce nakręcić, a Szkódol i owszem, coś tam jej się podoba w tym dysku;) może się przejdziemy na zajęcia z frisbowania:D Quote
Karolina. Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Gucci13']hejfajnie że Lucky się tak nakręca bo mój to nawet klikera się boi agility też ćwiczycie? widzę, że nie tylko ja nie mam rzeczy do szkoły, nawet plecaka:cool1:[/QUOTE] Wiesz, on jest takim psem, który jest bardzo chętny do współpracy, on lubi coś robić, ale tylko wtedy gdy nie ma rozproszeń. Jak jest za dużo bodźców to koniec pracy, koniec zabawy, bo on musi pogonić tego ptaka/polecieć przywitać się z psem/ludźmi etc. Agility... ja mam wielką chęć trenować z Lakim różne sporty, gdyby był jakiś klub niedaleko to już dawno byśmy tam śmigali, ale w woj. lubelskim chyba nie ma żadnego :roll: Więc czasami ustawiamy sobie prowizoryczne hopki z doniczek itp, po prostu budujemy swój tor z różnych rzeczy i biegamy ;) [quote name='Caachou_']Ja nie mam ponad połowy podręczników Poza tym wszystko załatwione, ale i tak w pośpiechu[/QUOTE] Ja nic nie mam - jestem że tak powiem "goła i wesoła" :evil_lol: Jakoś nie spieszy mi się jechać kupować podręczniki :eviltong: [quote name='Nati28']hej Karola wspolczuje Ci tego konca wakacji, ja jeszcze miesiac ponad [COLOR=MediumTurquoise]A na oku to moze to to[/COLOR]: [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99czmie%C5%84_%28choroba%29[/URL][/QUOTE] I musisz o tym tak głośno mówić?! :mad: Faajnie ci :loveu: Nie wiem czy to to, takiego czerwonego oka nie miałam, w ogóle nic nie było widać tego za zewnątrz, tylko musiałam odchylić powiekę żeby zobaczyć tąo coś :roll: Mama mówi że to coś w stylu zapalenia mieszka włosowego, po prostu sobie zatarłam gdzieś oko, czasami od tuszu też może to być, ale po jakimś czasie znika... no i dzisiaj właśnie już chyba znikło, bo oko nie boli :multi: [quote name='Yorkomanka']spóźnione życzonka:p Nati niedobra kobieto! Przypomniało mi się przez ciebie że muszę jeszcze posprzątać biurko i jechać po 3 książki[/QUOTE] Dzięki :) A po co będziesz sprzątać, i tak zaraz się zabrudzi :evil_lol: [quote name='agamewa']Cześć Karolina we wtorkowy poranek oj tak dziewczyny wakacje dobiegają końca trzeba będzie wrócić do rzeczywistości),co prawda ja w tej chwili jestem w domu na wychowawczym ale przez to że wakacje dobiegają końca też mi się dostanie po uszach.[/QUOTE] Ale myślmy pozytywnie: z każdym kolejnym dniem jesteśmy bliżej następnych wakacji :multi: :evil_lol: [quote name='chrupcia'] (...) ja już książki mam wszystkie, w jeden dzień prawie wszystkie kupiłam w antykwariacie, torby żadnej nie kupuje bo już mam tyle że się na półce nie mieszczą plecaków za bardzo nie lubie Karola nie płacz, przecież 1wrzesień dopiero w środe, to po niedzieli jeszcze dwa dni [/QUOTE] Ja z kolei za torbami nie przepadam... tzn. w sensie że z torbą do szkoły chodzić. Nigdy mi się książki w torbie nie mieszczą :eviltong: Tylko dwa dni, które zlecą szybko szybko brrr :roll: [quote name='mTa']Karolina. i to jaka!ja mam dysk ale gumowy....i nie taki malutki, może to też jest problem:> grzywek się nie chce nakręcić, a Szkódol i owszem, coś tam jej się podoba w tym dysku może się przejdziemy na zajęcia z frisbowania[/QUOTE] Ja też jestem pozytywnie zaskoczona różnicą ;) CSy ledwo unieśc mógł (no teraz przesadzam, ale widać że były dla niego za duże) a te Hero są super :) Wielkości płyty CD ;) Jak macie możliwość to idźcie ;) Ja już dawno bym tam była :evil_lol: Quote
MM. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Niedawno temu miałam jęczmień, ale oko z zewnątrz wyglądało zupełnie normalnie. Było tylko lekko spuchnięte w okolicach tej gulki :razz: Może masz na pyłki uczulenie? Nie chcę Cię martwić, ale w tym wypadku bóle nie są regularne. Na to również cierpię i miewam napady szczypania co jakiś czas, a nie non stop przez cały dzień... :puppydog: Z przyzwyczajenia pocieram oczy, jak poczuję delikatne swędzenie i zaraz po tym zaczyna się piekło (w sensie: co robi? co się z nim działo? Piekło (go), co za tym idzie - to słowo ma dwa różne znaczenia) :diabloti: Quote
*kleo* Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Karolina.']Ja z kolei za torbami nie przepadam... tzn. w sensie że z torbą do szkoły chodzić. Nigdy mi się książki w torbie nie mieszczą :eviltong:[/QUOTE] A ja zanim się dorobiłam większej torby byłam mistrzynią upychania rzeczy. Do mojej torebki wielkości zeszytu A4 mieściłam 2 takie zeszyty, dość gruby skrypt z biochemii, klucze, portfel, telefon,fajki, piórnik i fartuch :evil_lol: Czasem do tego jeszcze trochę zakupów jak szłam do sklepu po drodze do domu, albo 2 puszki piwa jak po zajęciach śmigałyśmy do akademika znajomych odwiedzić. Nie wiem jakim cudem to wszystko tam właziło :eviltong: Quote
Gucci13 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 hej:) Gucci w rozproszeniach całkiem nieźle sobie radził ale nie zawsze ma na to ochote. my mamy do klubu najbliżej 45 km ale moje psy nie przepadają za towarzystwem innych psów dlatego mamy własny tor:roll: może zbierzesz grupke ludzi którzy też mają ochotę trenować i stworzycie jakiś klub :) Quote
Karolina. Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [B]Caachou[/B] - (jak masz na imię?) - Oby nie! Jak do tej pory miałam uczulenie tylko na jakiś składnik w maści przeciwtrądzikowej i na nic więcej i mam nadzieję że tak zostanie :shake: A że teraz te soczewki nakładam i jeszcze się trochę przy tym grzebię, to pewnie gdzieś zatarłam czy coś, i zrobiło się paskudztwo :roll: [B] Klaudia[/B] - nieźle :crazyeye: :) Oczywiście mogłabym zrobić tak że nie noszę podręczników tylko same zeszyty pakuje do torby i by się zmieściło, ale ja jestem taka, że lubię mieć wszystkie książki swoje, a nie potem latać szukać osoby która mi pożyczy podręcznik :roll: Poza tym wychodzę z założenia że nie po to się kupiło żeby leżało w szafce, trzeba korzystać ;) Więc przeważnie noszę wszystkie książki... [B]Gucci13[/B] - to nie taka prosta sprawa ;) Nawet jeśli bym zebrała ludzi w mej małej mieścince i okolicach to takie profesjonalne przeszkody kosztują majątek :) Nie stać by mnie było na nie, nawet gdyby koszty rozkładały się na wszystkich klubowiczów ;) Poza tym do tego trzeba mieć trochę wiedzy, orientować się w tych zmianach, ułożeniu ciała, gestach... a ja nie mam o tym pojęcia :) Dzisiaj jak byłam w mieście to zajrzałam do zoologa kupić Lakiemu karmę i tak poczytałam sobie ogłoszenia, i niby jest jakaś szkoła szkolenia psów, pisało tam że jest tor przeszkód, ale nic o tej szkole nie słyszałam, nie wiem jakie przeszkody facet ma na myśli, był telefon który sobie zapisałam to może kiedyś przydzwonię jak będę miała kasę, ale nie spodziewam się rewelacji :razz: Quote
MM. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Karolina.'][B]Caachou[/B] - (jak masz na imię?) - Oby nie! Jak do tej pory miałam uczulenie tylko na jakiś składnik w maści przeciwtrądzikowej i na nic więcej i mam nadzieję że tak zostanie :shake: A że teraz te soczewki nakładam i jeszcze się trochę przy tym grzebię, to pewnie gdzieś zatarłam czy coś, i zrobiło się paskudztwo :roll: [/QUOTE] Czemu pytasz? ;) Mój nick aż tak ciężko się pisze? :diabloti: Gośka, Gosia, Goś - do wyboru, do koloru. Nie lubię swojego imienia, ale cóż poradzić. Nie mam już na kogo winy zwalić za to, że zostałam tak, a nie inaczej nazwana. Quote
Gucci13 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 no tak trudno zebrać taką grupke ja też mieszkam w małej miejscowości:cool1: a przeszkody są drogie a szczególnie kładka i ściana :crazyeye: dlatego mamy zrobione przez wujka:multi: Quote
Karolina. Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Caachou_']Czemu pytasz? ;) Mój nick aż tak ciężko się pisze? :diabloti: Gośka, Gosia, Goś - do wyboru, do koloru. Nie lubię swojego imienia, ale cóż poradzić. Nie mam już na kogo winy zwalić za to, że zostałam tak, a nie inaczej nazwana.[/QUOTE] Bywają gorsze (trudniejsze) nick'i, Twój nie jest zły, ale jakby nie patrzeć mój nick pisze się łatwiej niż twój :diabloti: Aaa... ja za swoim też nie przepadam, ale pocieszam się że mogło być gorzej :evil_lol: Takiej Judyty czy Jagody bym nie zniosła :eviltong: :no-no-no: Ale nie ma sprawy, mogę pisać nickiem, mi to nie przeszkadza ;) [quote name='Gucci13']no tak trudno zebrać taką grupke ja też mieszkam w małej miejscowości:cool1: a przeszkody są drogie a szczególnie kładka i ściana :crazyeye: dlatego mamy zrobione przez wujka:multi:[/QUOTE] Fajnego musisz mieć wujka :p :cool3: Quote
*kleo* Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Karolina.'][B]Klaudia[/B] - nieźle :crazyeye: :) Oczywiście mogłabym zrobić tak że nie noszę podręczników tylko same zeszyty pakuje do torby i by się zmieściło, ale ja jestem taka, że lubię mieć wszystkie książki swoje, a nie potem latać szukać osoby która mi pożyczy podręcznik :roll: Poza tym wychodzę z założenia że nie po to się kupiło żeby leżało w szafce, trzeba korzystać ;) Więc przeważnie noszę wszystkie książki...[/QUOTE] Jak chodziłam do LO i wcześniej to też nosiłam książki, ale na studiach już z nich na zajęciach nie korzystamy, ewentualnie jakiś skrypcik ;) Te najgrubsze zostają do nauki w domu :p Quote
MM. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Karolina.']Bywają gorsze (trudniejsze) nick'i, Twój nie jest zły, ale jakby nie patrzeć mój nick pisze się łatwiej niż twój :diabloti: Aaa... ja za swoim też nie przepadam, ale pocieszam się że mogło być gorzej :evil_lol: Takiej Judyty czy Jagody bym nie zniosła :eviltong: :no-no-no: Ale nie ma sprawy, mogę pisać nickiem, mi to nie przeszkadza ;) [/QUOTE] Ja nie mam nic przeciwko, żebyś do mnie po imieniu mówiła. Jeśli Ci to ułatwi, to nazywaj mnie tak jak tylko zechcesz ;) [B]*kleo*[/B], kiedyś cała kuchnia była zawalona ogromniastymi księgami mojej siostry, bo nieraz musiała ponad 400 stron wkuć w kilka dni :diabloti: Quote
*kleo* Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Caachou_'][B]*kleo*[/B], kiedyś cała kuchnia była zawalona ogromniastymi księgami mojej siostry, bo nieraz musiała ponad 400 stron wkuć w kilka dni :diabloti:[/QUOTE] Znam to doskonale, moja kuchnia też tak wygląda podczas sesji ;) Quote
MM. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='*kleo*']Znam to doskonale, moja kuchnia też tak wygląda podczas sesji ;)[/QUOTE] Każda kolejna sesja jest początkiem nowego dramatu :biggrina: Quote
Borówka16 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='*kleo*']Lumixa mam. Pewnie coś tam da się z niego wykrzesać, ale ja się kompletnie nie znam na fotografii.[/QUOTE] Pewnie ,że na pewno da się wycisnąć coś ;) A nie masz nikogo ze znajomych kto się na tym zna ? [quote name='Caachou_']Niedawno temu miałam jęczmień, ale oko z zewnątrz wyglądało zupełnie normalnie. Było tylko lekko spuchnięte w okolicach tej gulki :razz: Może masz na pyłki uczulenie? Nie chcę Cię martwić, ale w tym wypadku bóle nie są regularne. Na to również cierpię i miewam napady szczypania co jakiś czas, a nie non stop przez cały dzień... :puppydog: Z przyzwyczajenia pocieram oczy, jak poczuję delikatne swędzenie i zaraz po tym zaczyna się piekło (w sensie: co robi? co się z nim działo? Piekło (go), co za tym idzie - to słowo ma dwa różne znaczenia) :diabloti:[/QUOTE] Znasz mój ból :( Ja mam uczulenie na wszelakie pyłki i miesięcy wiosennych nienawidze !!! :( ***** Cześć Karolinka :loveu: Quote
*Jot* Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Karolina.']Aaaa... i dzisiaj miałam okazję aby sprzedać psa :multi: Ale z niej nie skorzystałam, i teraz tak siedzę i myślę co ja najlepszego zrobiłam że odmówiłam :evil_lol: [/LEFT] [/CENTER][/QUOTE] Oj Karola :mad: No właśnie co najlepszego zrobiłaś???? Jak mogłaś nie sprzedać??? :mad::mad: :evil_lol::evil_lol: Cześć !! Twoja galeria leci do przodu.....ale już nadrobiłam wszystko.:lol: :D :lol: Quote
MM. Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [B]Borówka16[/B], dobrze wiedzieć, że nie jestem sama na tym świecie :wink: Tęsknimy za ostatnimi wakacyjnymi zdjęciami, a raczej ich wyczekujemy! :mad: Quote
Yorkomanka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [QUOTE] kiedyś cała kuchnia była zawalona ogromniastymi księgami mojej siostry, bo nieraz musiała ponad 400 stron wkuć w kilka dni :diabloti:[/QUOTE] Boje się:placz: Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Caachou_'][B]Borówka16[/B], dobrze wiedzieć, że nie jestem sama na tym świecie :wink: [/QUOTE] :) :) :) ******** Cześć Karolka :multi: Czekamy na Twoje super foto :) Quote
Karolina. Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Cześć dziewczyny :) Pogoda u nas beznadziejna, więc zdjęć nowych nie ma :-( Mam nadzieję że jutro będzie ładnie, bo mam trochę luźniejszy dzień to może coś zrobię, o ile wyjdzie słońce ;) Ale skoro tak chcecie zdjęć to dam jakieś z czerwca czy lipca /Lucky nadal wygląda tak samo, więc można powiedzieć że są nadal aktualne :lol:/ [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2135a.jpg?t=1282861159[/IMG] A to Lucky robi zazwyczaj na spacerach ;) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2109.jpg[/IMG] Prezesik :cool3: /i nawet mnie widać :evil_lol:/ [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2117s.jpg?t=1282862334[/IMG] I na koniec kwiatki ;) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Misz-masz/DSC_2037.jpg[/IMG] Quote
karkakarka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2117s.jpg?t=1282862334[/URL] słodziak :) Ach jak ja bym chciała umieć robić takie zdjęcia :D stokrotki to na tapetę się nadają :) Quote
Recommended Posts