Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga & Maks']aż zazdroszczę przygody :evil_lol: mam już dość tych nudów, cały czas czekam aż coś się dziać zacznie :lol:

Oj, żebyś nie wykrakała :diabloti: U mnie to było też o tyle dziwne, że nigdy wcześniej nie miałam 'styczności' z piorunami oprócz oglądania ich na niebie. Przed wyjazdem obejrzałam film o piorunach i o ludziach w których trafił piorun, a kilka dni potem piorun trafia we mnie :razz: Może nie dosłownie, bo w samochód, no ale dlaczego z pośród milionów samochodów wybrał sobie ten nasz? Przypadek? :eviltong: Z resztą... ja już nie pierwszy raz mam takie akcje, pora się przyzwyczaić że nie jest się do końca normalnym :lol:

Przed chwilą skończyłam oglądać film "Hachiko: psia opowieść" :loveu: Jeden z najpiękniejszych filmów jakie oglądałam, i do tego wyciskacz łez :roll: ;) Jak ktoś się zastanawia czy oglądać, to ja polecam, na necie też można go zobaczyć. Super opowieść, do tego na autentycznych faktach, to aż niezwykłe jak pies może być przywiązany do właściciela...

Posted

Witamy!

Tym razem powracam na stałe XD Odwiedzę tylko znajomych i uzupełnię galerię Fudzia. ;) Za jakąś godzinkę powinny być parę zdjęć z ostatnich kilku dni :D

Posted

[quote name='Gucci13']słodziak:loveu:

[quote name='chrupcia']http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/Marzec09r15.jpg?t=1280162162 śliczny mały Lucky :loveu:

Dziękujemy :)

[quote name='*kleo*']http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/Marzec09r15.jpg?t=1280162162 jaki on był śmiesznisty :lol:

Sama się patrzę i zastanawiam jaki on kiedyś fajny był :loveu: A teraz co z niego wyrosło :shake: :lol:

[quote name='Viky i Ja']http://i736.photobucket.com/albums/x...g?t=1280162162 śliczny :loveu:

Ale nie dam się zbyć jednym zdjęciem ;)
Jak nie masz to aparat w łapkę i do dzieła :evil_lol:

Pogoda brzydka, zdjęcia nie wychodzą :shake:

[quote name='Connected']Hej, witamy się wieczorkiem ;)
słodziak :loveu:

Cześć :)

:loveu:

[quote name='karkakarka']On to jest słodziak! Ale zarosło się chłopakowi :)

To zdjęcie z marca tamtego roku jest :lol: Lucky miał wtedy jakieś 6 m-cy :) A teraz niedługo już drugi rok mu będzie leciał, aaaale zleciało :shake:

[quote name='agamewa']Witamy:multi:

Cześć Aga! :multi:
[quote name='Caachou_']http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2056.jpg?t=1277565607

aaale pocieszny :loveu:

:loveu:

Zdjęć niestety nowych nie mam :-(

Posted

Karolina. napisał(a):
Sama się patrzę i zastanawiam jaki on kiedyś fajny był :loveu: A teraz co z niego wyrosło :shake: :lol:

No jak to co, fajny śmiejący chłopak :p

Posted

Jak nie masz to chwytaj za aparat i zrób nowe! Ale teraz wszyscy nicki pozmieniali, aż się czasami połapać nie mogę, ratuje bannerek albo avatar :cool3:.

Posted

Izuuus napisał(a):
Ale teraz wszyscy nicki pozmieniali ... :cool3:.

No właśnie, Karola co zrobiłaś żeby nica zmienić ???
Dawno już o tym myślałam i nie wiem jak się za to zabrać :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='*kleo*']No jak to co, fajny śmiejący chłopak :p

Noo, co nie zmienia faktu że kiedyś był takiiiiiiiiiii malutki :loveu: A teraz takie duże psisko z niego wyrosło że ja nie wiem :shake: :evil_lol:

[quote name='Izuuus']Jak nie masz to chwytaj za aparat i zrób nowe! Ale teraz wszyscy nicki pozmieniali, aż się czasami połapać nie mogę, ratuje bannerek albo avatar :cool3:.

Pogoda brzydka, zdjęcia nie wychodzą :eviltong:
Ja wiem czy wszyscy? Niektórzy ponad rok czekali na zmianę, więc przez ten czas uzbierało się trochę osób :eviltong: A ja aż tak drastycznie nicku nie zmieniłam żeby mnie nie poznać, ot, końcówkę tylko ucięłam :lol:

[quote name='Viky i Ja']No właśnie, Karola co zrobiłaś żeby nica zmienić ???
Dawno już o tym myślałam i nie wiem jak się za to zabrać :oops::oops::oops:

[quote name='Caachou_']Wystarczy tutaj napisać.

Marzka, tak jak Ci koleżanka wyżej napisała, na administracji jest wątek o zmianie nicków. Tyle że Admin nie jest chętny zmieniać każdemu na prawo i lewo, i może się zdarzyć tak że będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość, bo niektórzy czekali na zmianę ponad rok ;)