J.G Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Informacje na;[url]http://www.zkwp.bydgoszcz/wystawy/2009-02-14-walentynkowa.phtml[/url] Quote
filonek_bezogonek Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 rozważam - ale chyba jednak nie pojawimy się ;) Quote
J.G Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Na stronie organizatora wystawy Walentynkowej w Bydgoszczy pojawił się komunikat. [COLOR=Red]UWAGA! Organizator może ograniczyć ilość psów na poszczególnych ringach ze względu na limity sędziów i ograniczone miejsce na hali.[COLOR=Black] Proponuję nie czekać ze zgłoszeniami na ostatni dzwonek tj.do dn.30.01.09. aby się nie okazało że wasze psy nie zostaną przyjęte ze względu na limity. [/COLOR][/COLOR] Quote
Neutralka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='J.G']My jedziemy,wystawiamy "DIDUŚA".[/quote] I w pewnym sensie gorszące by było, gdybyście nie skorzystali z wystawy odbywającej się tuż, tuż. Z Warszawy to robi się kawał drogi, gdy brnie się w śniegu lub mrozie.Powodzenia! Quote
J.G Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Neutralko wielkie serdeczne dzięki,masz rację od nas to rzut beretem,a po za tym w tym roku zaplanowałem sobie więcej wyjazdów na wystawy jak w poprzednim. Quote
filonek_bezogonek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 stawka : [URL]http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/download/20090214_wykaz_przyjetych_psow_wg_wlascicieli.pdf[/URL] powodzenia i czekam na relację i zdjęcia Quote
J.G Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Widziałem już w sobotę. SUPER:multi: jestem sam w klasie otwartej z "DIDUSIEM". Quote
filonek_bezogonek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ja bardzo lubię tą wystawę choć od 2 lat na niej nie byłam. :-( To była wystawa od której zaczynałam swój udział już nie jako obserwator ale jako wystawca. Mam do niej wielki sentyment :) :eviltong::eviltong: W tym roku zastanawiałam się czy na nią jechać jako asystent .. ale się rozmyśliłam. Z niecierpliwością czekam na relacje bo po tej zimowej stagnacji spragniona jestem nowinek ze świata pomeranianów. Quote
filonek_bezogonek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 od zeszłego roku....:oops::oops: a o tym , że zostałam asystentem pisałam ..... Nawet relacje zdawałam i pytania podawałam oraz o materiałach do nauki mówiłam. Quote
filonek_bezogonek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No co ty .... za co tu przepraszać :) Napiszę na pw bo offtopicujemy ten wątek. Quote
J.G Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 MARTA- ty asystent od kiedy nie pochwaliłaś się na forum:mad: super,rozwijasz się no pięknie. Quote
J.G Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Przepraszam,nie widziałem,podaj link to sobie poczytam. Super-gratuluję.:multi::multi::multi: Quote
M&S Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']od zeszłego roku....:oops::oops: a o tym , że zostałam asystentem pisałam ..... Nawet relacje zdawałam i pytania podawałam oraz o materiałach do nauki mówiłam.[/quote] Tak było potwierdzam....:p Quote
M&S Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ..powielony post, nie mogę go usunąć :mad::mad::mad: Quote
M&S Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Powodzenia, trzymamy kciuki i łapy;):lol: A. Quote
J.G Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 POWERPOM BORN TO SUCCES-[COLOR=Red]CWC,NDPWR,BOB.[COLOR=RoyalBlue]Zakończył CHAMPIONAT POLSKI. [COLOR=Magenta]Gratuluję bardzo serdecznie.:multi::multi::multi:[/COLOR] [COLOR=Black]SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI-[COLOR=Red]CWC.[COLOR=RoyalBlue]Rozpoczął CHAMPIONAT POLSKI. [COLOR=Black]TABIA LVI DMOV-[COLOR=Red]WO [COLOR=Black]lokata [COLOR=Red]I,Najlepsze szczenię w rasie. [COLOR=Black]Little King's BETTY BOOP-[COLOR=Red]CWC,NDSWR. [COLOR=Green]Z powodu choroby nie dojechała na wystawę Wioletta (Deptusie):-([/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
M&S Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 SUPER Nasze Gratulacje :lol::lol::lol::lol: Quote
Imparato Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Karma,:multi::multi::multi::multi::multi: J.G.cieszę się razemz Tobą,zwłaszcza ,że w żyłach Twojego Didusia płynie krew również mojego psa. :lol::lol::lol: Quote
J.G Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Imparato'] J.G.cieszę się razemz Tobą,zwłaszcza ,że w żyłach Twojego Didusia płynie krew również mojego psa. :lol::lol::lol:[/quote] Dziękuję m&s. Dziękuję Tereniu,wiem że odziedziczył po BALLO NOTTURNO pewne cechy charakteru ;) Cieszymy się na prawdę bardzo:multi: bo pan sędzia nie był zbyt rozrzutny w przyznawaniu tytułów. Quote
J.G Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Imparato']Jacku,a będą zdjęcia?[/quote] Tak,ale wstawię jutro. Quote
M&S Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='J.G']Cieszymy się na prawdę bardzo:multi: bo pan sędzia nie był zbyt rozrzutny w przyznawaniu tytułów.[/quote] cieszymy się razem z Wami, głaski dla Didusia, a kto Was sędziował? A. Quote
filonek_bezogonek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 wszystkim uczestnikom ale przede wszystkim zwycięzcom gratuluje serdecznie !!! Czekam na szczegółowe opowiadanie i wrażenia oraz fotki. Nowemu Championowi JJ' owi który w wieku 21 miesięcy i 18 dni (chyba, się nie pomyliłam w liczeniu ?) ukończył CHAMPIONAT POLSKI przesyłam buziaki Splendus - tak trzymaj !! Quote
J.G Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Dziękuję wam bardzo serdecznie.:multi::multi::multi: Oceniał nas pan Miroslav Vaclavik (CZ). Quote
Recommended Posts