Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na stronie organizatora wystawy Walentynkowej w Bydgoszczy pojawił się komunikat.
[COLOR=Red]UWAGA!
Organizator może ograniczyć ilość psów na poszczególnych ringach ze względu na limity sędziów i ograniczone miejsce na hali.[COLOR=Black]
Proponuję nie czekać ze zgłoszeniami na ostatni dzwonek tj.do dn.30.01.09.
aby się nie okazało że wasze psy nie zostaną przyjęte ze względu na limity.
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='J.G']My jedziemy,wystawiamy "DIDUŚA".[/quote]

I w pewnym sensie gorszące by było, gdybyście nie skorzystali z wystawy odbywającej się tuż, tuż. Z Warszawy to robi się kawał drogi, gdy brnie się w śniegu lub mrozie.Powodzenia!

Posted

Neutralko wielkie serdeczne dzięki,masz rację od nas to rzut beretem,a po za tym w tym roku zaplanowałem sobie więcej wyjazdów na wystawy jak w poprzednim.

• 4 weeks later...
Posted

Ja bardzo lubię tą wystawę choć od 2 lat na niej nie byłam. :-(

To była wystawa od której zaczynałam swój udział już nie jako obserwator ale jako wystawca. Mam do niej wielki sentyment :) :eviltong::eviltong:
W tym roku zastanawiałam się czy na nią jechać jako asystent .. ale się rozmyśliłam.

Z niecierpliwością czekam na relacje bo po tej zimowej stagnacji spragniona jestem nowinek ze świata pomeranianów.

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']od zeszłego roku....:oops::oops:

a o tym , że zostałam asystentem pisałam .....
Nawet relacje zdawałam i pytania podawałam oraz o materiałach do nauki mówiłam.[/quote]

Tak było potwierdzam....:p

Posted

POWERPOM BORN TO SUCCES-[COLOR=Red]CWC,NDPWR,BOB.[COLOR=RoyalBlue]Zakończył CHAMPIONAT POLSKI. [COLOR=Magenta]Gratuluję bardzo serdecznie.:multi::multi::multi:[/COLOR]

[COLOR=Black]SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI-[COLOR=Red]CWC.[COLOR=RoyalBlue]Rozpoczął CHAMPIONAT POLSKI.

[COLOR=Black]TABIA LVI DMOV-[COLOR=Red]WO [COLOR=Black]lokata [COLOR=Red]I,Najlepsze szczenię w rasie.

[COLOR=Black]Little King's BETTY BOOP-[COLOR=Red]CWC,NDSWR.

[COLOR=Green]Z powodu choroby nie dojechała na wystawę Wioletta (Deptusie):-([/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Imparato']
J.G.cieszę się razemz Tobą,zwłaszcza ,że w żyłach Twojego Didusia płynie krew również mojego psa. :lol::lol::lol:[/quote]
Dziękuję m&s.
Dziękuję Tereniu,wiem że odziedziczył po BALLO NOTTURNO pewne cechy charakteru ;)
Cieszymy się na prawdę bardzo:multi: bo pan sędzia nie był zbyt rozrzutny w przyznawaniu tytułów.

Posted

[quote name='J.G']Cieszymy się na prawdę bardzo:multi: bo pan sędzia nie był zbyt rozrzutny w przyznawaniu tytułów.[/quote]

cieszymy się razem z Wami, głaski dla Didusia, a kto Was sędziował?

A.

Posted

wszystkim uczestnikom ale przede wszystkim zwycięzcom gratuluje serdecznie !!!

Czekam na szczegółowe opowiadanie i wrażenia oraz fotki.

Nowemu Championowi JJ' owi który w wieku 21 miesięcy i 18 dni (chyba, się nie pomyliłam w liczeniu ?) ukończył CHAMPIONAT POLSKI przesyłam buziaki

Splendus - tak trzymaj !!