Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jacku,nie nie jadę do Głogowa i nie jadę chyba do Katowic. Ten mróz zniechęca mnie do wszystkiego ,nawet nie przejrzałam dokładnie kiedy i gdzie są wystawy w 2009.A i moje miniatury są w takim wieku ,że mogę spokojnie przeczekać tzn.:sleep2: zimę i z wiosną dopiero ruszyć do''boju".:Dog_run:

Posted

Do Głogowa na wystawę nie dojechałem,miałem wypadek na szczęście nie z mojej winy i nikomu nic się nie stało.

[COLOR=Black]Sasguehanna FCI EUFORIA B4 [COLOR=Red]BOB
[COLOR=Blue]GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Neutralka']A to pech z tym wypadkiem! Proszę napisać nam ku przestrodze ,co się stało?[/quote]
Okropny pech,bardzo mi zależało na rozpoczęciu championatu,"DIDUŚ" był sam w klasie,a tu niespodzianka z bocznej drogi wyjechał szalony zaspany pan i uderzył mnie w tył samochodu,na szczęście mi i pieską nic się nie stało ale była sobie wystawa :placz:.........

Posted

Tak wezwałem policję,bo pan wydawał mi się pijany a po za tym był bardzo ale to bardzo nie miły,szkody są bardzo duże,cały tylny bok auta od strony pasażera wgnieciony.

Posted

[quote name='J.G']Okropny pech,bardzo mi zależało na rozpoczęciu championatu,"DIDUŚ" był sam w klasie,.........[/quote]

Nadrobicie tą wystawę już niedługo ;)