J.G Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czy wybiera się ktoś do Głogowa na pierwszą wystawę w tym sezonie wystawowym? My jedziemy. Quote
J.G Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Witam serdecznie,Tereniu jesteśmy na ty zapomniałaś? Wybierasz się do Głogowa? Quote
Imparato Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jacku,nie nie jadę do Głogowa i nie jadę chyba do Katowic. Ten mróz zniechęca mnie do wszystkiego ,nawet nie przejrzałam dokładnie kiedy i gdzie są wystawy w 2009.A i moje miniatury są w takim wieku ,że mogę spokojnie przeczekać tzn.:sleep2: zimę i z wiosną dopiero ruszyć do''boju".:Dog_run: Quote
J.G Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Rozumiem Tereniu,my jedziemy tylko dla tego że chcę jak najszybciej rozpocząć championat naszemu kochanemu "DIDUŚOWI". Quote
Imparato Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Trzymam więc kciuki za Diduśia i życzę Wam aby rok 2009 był pasmem samych sukcesów. Quote
J.G Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Tereniu dziękuję bardzo serdecznie,aby tak się stało,zobaczymy,czas pokarze. Quote
filonek_bezogonek Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nas w Głogowie też nie będzie Quote
J.G Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Mam przeczucie że tylko my będziemy reprezentowali naszą ukochaną rasę. Quote
Neutralka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ani my nie wybieramy się do Głogowa:p Quote
J.G Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Do Głogowa na wystawę nie dojechałem,miałem wypadek na szczęście nie z mojej winy i nikomu nic się nie stało. [COLOR=Black]Sasguehanna FCI EUFORIA B4 [COLOR=Red]BOB [COLOR=Blue]GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE.[/COLOR] [/COLOR][/COLOR] Quote
Neutralka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A to pech z tym wypadkiem! Proszę napisać nam ku przestrodze ,co się stało? Quote
J.G Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='Neutralka']A to pech z tym wypadkiem! Proszę napisać nam ku przestrodze ,co się stało?[/quote] Okropny pech,bardzo mi zależało na rozpoczęciu championatu,"DIDUŚ" był sam w klasie,a tu niespodzianka z bocznej drogi wyjechał szalony zaspany pan i uderzył mnie w tył samochodu,na szczęście mi i pieską nic się nie stało ale była sobie wystawa :placz:......... Quote
Neutralka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czy dużo szkody narobił "szalony, zaspany pan" w Waszym samochodzie i czy potrzebna była policja, czy też napisał oświadczenie sam z siebie? Quote
J.G Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Tak wezwałem policję,bo pan wydawał mi się pijany a po za tym był bardzo ale to bardzo nie miły,szkody są bardzo duże,cały tylny bok auta od strony pasażera wgnieciony. Quote
Karma Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Najważniejsze ,że jesteście cali i zdrowi .Szkoda jednak ,że ponieśliście takie straty i współczuję . Karma Quote
filonek_bezogonek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Szkoda, że nie udało się dojechać .. ale co się odwlecze to nie uciecze :) Ważne ze wszyscy cali. Euphoria - widać rozpoczęła rok wystawowy od wielkiej wygranej :) Gratki :) Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='J.G']Okropny pech,bardzo mi zależało na rozpoczęciu championatu,"DIDUŚ" był sam w klasie,.........[/quote] Nadrobicie tą wystawę już niedługo ;) Quote
Recommended Posts