Agnieszka_ Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Mellows świetne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się to jak jedziemy razem w trójke (ja, wiosna, manu) na rowerach i Paco ze Svenem fajnie biegną obok siebie :lol: A teraz zabieram się za oglądanie fotek Manu... Quote
Manu Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Mellows, czadowe te zdjęcia ! :D Ja nie miałam czasu wychodzić z aparatem dalej na trasę... :( Quote
wiosna Posted November 15, 2004 Author Posted November 15, 2004 ahhh.. super, super.. tyko - jak dla mnie - za malo 8) Quote
Mellows Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 No zdjątek jest troszkę mało bo sporo nie powychodziło. Mam problemy z nowym aparatem który przerasta moje umiejętności 1000 razy. Dlatego szukam kursu fotografi cyfrowej :) Kurde powiem Wam że po tch zawodach nabrałem chęci na start w Velo... Quote
POLAREX Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 a czy ktos mi powie jaka dlugosc miala trasa w klasie "c"??? Quote
Manu Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 widze tez Manu na rowerku - a to Ci niespodzianka :)Oj, Tajraga... :roll: A Ty znowu nie czytasz uważnie... :lol: Przeca pisałam, że startuję 8) I debiut już miałam w Lubieszowie. :) Quote
Manu Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 a czy ktos mi powie jaka dlugosc miala trasa w klasie "c"???C i Canicross około 8 km. 8) A dokładnie nie wiem :lol: Quote
PaYooK Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 ELO!!! :hmmmm: fotki nawet niektore super wyszly ;) zaluje ze w tym roku bede rzadko na zawodach :( Quote
agacia Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Na tej fotce pod Gorowskim jest Pietrusiak :wink: Quote
Manu Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Agacia, ja ci dam tak zmieniac posty ! :evilbat: :lol: Ale Górowski to Górowski... Quote
agacia Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Przeciez ja nic nie zmienialam :evilbat: Quote
Manu Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Przeciez ja nic nie zmienialam :evilbat:Jasne, nie mam na to doopokrytki, więc niech Ci bydzie... :evilbat: :lol: Quote
Manu Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Mellows, czy mogę wykorzystać Twoje dwa zdjęcia, gdzie jestem, do wrzucenia na dwie strony ? :D Stronę Watahy oraz w przyszłości na moją....? :roll: Wiosna, i co ? Chcesz te moje zdjęcia na płytce, czy w takiej formie Cię zadowalają ?... 8) :wink: Quote
Nat Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Ja dopiero teraz mam dostep do netu, ale sie rozpisaliscie ;) Zawody byly bardzo fajne, choc troche przykro mi, ze tyle osob ma do mnie pretensje.. :roll: Z "rzucaniem sie" na Aque to jest tak, ze nawet jak nie ma cieczki to wszystkie psy sie na nia rzucaja.. moze to potwierdzic Manu.. zreszta w Kucobach, gdzie Aqua nie miala cieczki - biegla rowno kolo Paco i tez sie nie wyprzedzali.. Poza tym bardzo zalezalo mi na starcie, bo najprawdopodobniej byly to jednyne zawody, w ktorych moglam wystartowac w tym sezonie :( No i z tym "psem ktory biegnie za rowerem" to juz w ogole nic nie rozumiem :( Kazdy kto mnie widzial na trasie - Agnieszka, Wiosna, Manu - moze potwierdzic, ze Aqua biegla caly czas przed rowerem, a na samej mecie cofnela sie troche, bo przestraszyla sie krzyku ludzi.. to byly doslownie 10m przed meta, zreszta i tak nie cofnela sie za rower, tylko pare cm w tyl... :roll: Mimo wszystko jednak zawody bardzo fajne, super nagrody, fajna atmosfera, fajnie, ze moglam sie z wami wszystkimi spotkac :angel: Quote
wiosna Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 Nat, nie chodzilo mi o to, zeby Cie opieprzyc. wlasciwie to ja napisalam tutaj o cieczce, wiec mozna pomyslec, ze mi to przeszkadzalo. nie - ja mam takiego psa, z ktorym wyprzedzenie suki w cieczce nie bylo jakims ogromnym problemem. chodzi raczej o zasade - jesli, powiedzmy, kazda z nas - Aga, Manu i ja mialybysmy troche bardziej leniwe psy, i dojechalybysmy na mete za Toba, mogac przeciez jechac szybciej.. nie chodzilo mi o czepianie sie ciebie, jesli tak, to przepraszam. ale starty z suka w cieczce sa moim zdaneim nie fair. moglas porzyczyc psa.. :wink: Quote
Nat Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Gdyby to byla w pelni cieczka to moze dziwnie by to wyglado - faktycznie, ale Aqua miala dopiero poczatek cieczki - nawet jeszcze nic jej nie lecialo - nawet psy sie jeszcze nie schodzily pod dom ;) Poza tym byla cala spryskana neutralizatorem, takze zapach byl naprawde minimalny. Nawet psy na stake-outach nie reagowaly.. :roll: ps. poza tym o ile mi wiadomo, jeszcze jeden zawodnik startowal z psem z cieczka i nikt sie go nie czepial.. :roll: pps. gdybym wiedziala, ze beda o to pretensje to bym startowala z innym psem.. Quote
Agnieszka_ Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Są już fotki z Sobótki http://83.17.144.54/husky/2004_05/sobotka/sobotka_f.php Quote
Recommended Posts