Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mellows świetne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się to jak jedziemy razem w trójke (ja, wiosna, manu) na rowerach i Paco ze Svenem fajnie biegną obok siebie :lol: A teraz zabieram się za oglądanie fotek Manu...

Posted

No zdjątek jest troszkę mało bo sporo nie powychodziło. Mam problemy z nowym aparatem który przerasta moje umiejętności 1000 razy. Dlatego szukam kursu fotografi cyfrowej :) Kurde powiem Wam że po tch zawodach nabrałem chęci na start w Velo...

Posted

widze tez Manu na rowerku - a to Ci niespodzianka :)

Oj, Tajraga... :roll: A Ty znowu nie czytasz uważnie... :lol: Przeca pisałam, że startuję 8)

I debiut już miałam w Lubieszowie. :)

Posted

Mellows, czy mogę wykorzystać Twoje dwa zdjęcia, gdzie jestem, do wrzucenia na dwie strony ? :D Stronę Watahy oraz w przyszłości na moją....? :roll:

Wiosna, i co ? Chcesz te moje zdjęcia na płytce, czy w takiej formie Cię zadowalają ?... 8) :wink:

Posted

Ja dopiero teraz mam dostep do netu, ale sie rozpisaliscie ;)

Zawody byly bardzo fajne, choc troche przykro mi, ze tyle osob ma do mnie pretensje.. :roll: Z "rzucaniem sie" na Aque to jest tak, ze nawet jak nie ma cieczki to wszystkie psy sie na nia rzucaja.. moze to potwierdzic Manu.. zreszta w Kucobach, gdzie Aqua nie miala cieczki - biegla rowno kolo Paco i tez sie nie wyprzedzali.. Poza tym bardzo zalezalo mi na starcie, bo najprawdopodobniej byly to jednyne zawody, w ktorych moglam wystartowac w tym sezonie :(

No i z tym "psem ktory biegnie za rowerem" to juz w ogole nic nie rozumiem :( Kazdy kto mnie widzial na trasie - Agnieszka, Wiosna, Manu - moze potwierdzic, ze Aqua biegla caly czas przed rowerem, a na samej mecie cofnela sie troche, bo przestraszyla sie krzyku ludzi.. to byly doslownie 10m przed meta, zreszta i tak nie cofnela sie za rower, tylko pare cm w tyl... :roll:

Mimo wszystko jednak zawody bardzo fajne, super nagrody, fajna atmosfera, fajnie, ze moglam sie z wami wszystkimi spotkac :angel:

Posted

Nat, nie chodzilo mi o to, zeby Cie opieprzyc. wlasciwie to ja napisalam tutaj o cieczce, wiec mozna pomyslec, ze mi to przeszkadzalo. nie - ja mam takiego psa, z ktorym wyprzedzenie suki w cieczce nie bylo jakims ogromnym problemem. chodzi raczej o zasade - jesli, powiedzmy, kazda z nas - Aga, Manu i ja mialybysmy troche bardziej leniwe psy, i dojechalybysmy na mete za Toba, mogac przeciez jechac szybciej..

nie chodzilo mi o czepianie sie ciebie, jesli tak, to przepraszam. ale starty z suka w cieczce sa moim zdaneim nie fair. moglas porzyczyc psa..

:wink:

Posted

Gdyby to byla w pelni cieczka to moze dziwnie by to wyglado - faktycznie, ale Aqua miala dopiero poczatek cieczki - nawet jeszcze nic jej nie lecialo - nawet psy sie jeszcze nie schodzily pod dom ;) Poza tym byla cala spryskana neutralizatorem, takze zapach byl naprawde minimalny. Nawet psy na stake-outach nie reagowaly.. :roll:

ps. poza tym o ile mi wiadomo, jeszcze jeden zawodnik startowal z psem z cieczka i nikt sie go nie czepial.. :roll:

pps. gdybym wiedziala, ze beda o to pretensje to bym startowala z innym psem..