Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:evil_lol:KOMUNIKAT:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
Do wszystkich tych, którzy zmienili nicki na dogo:
prosiłabym, aby wysyłając resztę kasy wpisywać stare nicki, żeby się niepotrzebne zamieszanie nie robiło:eviltong:
Z góry dziękuje:evil_lol:[/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Komarku, jak możesz pisać takie rzeczy o Olku. :-o
Narażasz się w ten sposób na jego zemstę. Oluś przestanie Cię loffciać. :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=lightblue]A tak serio, to jest w tym co napisałeś trochę racji.[/COLOR][/SIZE] ;)[/QUOTE]

A to on mnie jeszcze loffcia??:P ja już dawno przestałem;D

[quote name='basiapron']nie tak czyli nie po jego myśli:) a poza tym [B]ja nie jestem co tylko kto[/B]:P[/QUOTE]

Ale ja pisałem tak ogólnie;P Olkowi nawet podpadają przedmioty martwe:p

Posted

[quote name='komar']A to on mnie jeszcze loffcia??:P ja już dawno przestałem;D[/quote]

błędy młodość:diabloti:

[quote name='komar']
Ale ja pisałem tak ogólnie;P Olkowi nawet podpadają przedmioty martwe:p[/quote]

w tym akurat nie ma nic dziwnego, bo mi tez przedmioty martwe podpadają:eviltong: i to nawet częściej niż ludzie:eviltong: chyba lepiej czasem sie na martwym wyżyć nie?:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']
w tym akurat nie ma nic dziwnego, bo mi tez przedmioty martwe podpadają:eviltong: i to nawet częściej niż ludzie:eviltong: chyba lepiej czasem sie na martwym wyżyć nie?:evil_lol:[/QUOTE]

no;P nie ma to jak GODNY przeciwnik:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Estera']Ale cuda a tym forum, Barabara przeskakuje samą siebie :lol:

Cisza, spokój i miłość zapanowała na tym wątku :loveu:[/quote]
buahaha:evil_lol:

zapewne nie na długo :diabloti:
[quote name='komar']
Ale ja pisałem tak ogólnie;P Olkowi nawet podpadają przedmioty martwe:p[/quote]
Tak, rozbił talerz i pobił mame, bo zupa była za słona :cool3:

[quote name='olekg89']
Barabara-w końcu dałem ci wygrać:cool3:[/quote]
dziś tez wygram :multi:

Posted

[quote name='Karilka']Ktoś tu na wątku pisał, że chce jechać...:roll:[/quote]

napisal tez ze jeszcze sie rodzicow nie spytal.. ;)
wiec czekamy co dalej

[SIZE=1][B]a ja wam powiem cos w tajeminicy[/B][/SIZE]
[SIZE=1][B]basia zrobila juz twistera i sie nie pochwalila jeszcze[/B][/SIZE] :lol::eviltong:
[SIZE=1]musialam to zrobic :diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='gops']napisal tez ze jeszcze sie rodzicow nie spytal.. ;)
wiec czekamy co dalej

[SIZE=1][B]a ja wam powiem cos w tajeminicy[/B][/SIZE]
[SIZE=1][B]basia zrobila juz twistera i sie nie pochwalila jeszcze[/B][/SIZE] :lol::eviltong:
[SIZE=1]musialam to zrobic :diabloti:[/SIZE][/quote]
daaaaawno już był pokazany ;)

ale będę pobierać opłatę :evil_lol: kto chce grać daje mi drinka sobieski/izzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niektórych zwolnię z opłaty:diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']Basia już dawno pochwaliła się twisterem :evil_lol:[/quote]

a ja tak wszystko czytam i nie widzialam :lol:
cos malo sie musiala pochwalic bo bym widziala :eviltong::evil_lol:

oplata musi byc masz racje :diabloti:

Posted

heh,zdjęcia były twisterowe przeciez
zdolna ta Barabara i ze jej się chce, mi by się nie chciało (pewnie też miejsca bym nie miała a pies by na pewno na prześcieradle się rozłożył i tyle by było)
dobra-ja spadam,nie rozpisujcie się zanadto bo wracam dopiero za kilka dni i nie chce później nadrabiac kilku stron
miłego wątkowania życze;)

Posted

dzisiaj mam komisje ubezpieczeniowa po skreconej kostce i musze dobrze gadac, zeby kase dostała która będzie na zlot:evil_lol: :evil_lol:

gorzej jak lekarz widział mnie jak biegałam na pokazach agility...:roll:

Jak Tzt dostanie wolne w pracy,
to jadę ja+ osoba+ 2 psy (z Włocławka samochodem najprawdopodobniej), pod namiot;)

strona osrodka mi nie dziala:-(

Posted

[quote name='Karilka']Marta Ares domek 150zł na tydzień kosztuje a Ty pod namiot?;).

Z Włocławka jedziesz, mówisz...:evil_lol:[/quote]

oj tam zobacze jeszcze, ale slyszalam ze juz chyba nie ma miejsc??
i nie chce ryzykowac, ze Ares sie z kims w domku nie dogada:roll: i tak bede miala klatke do namiotu.

Z wloclawka:eviltong: ale niestety tikaczem, i nie mam miejsc:-( nam bedzie trudno sie zabrac:roll:

Posted

[quote name='olekg89']Mi też nie działa strona ośrodka:cool3:Mam nadzieje ,że nie będzie zbyt wielu rodzin z bachorami.:angryy:Ani starych pryków:diabloti:[/quote]
jak coś to zrobisz sobie z dzieciaków służących:evil_lol:

Posted

Nie chciała jechać na Zlot maksowa17 czy jakoś tak?

Marta Ares, chyba 2 osoby chciały jechać na Zlot jeszcze.
Jak znajdziesz 2 osoby (to raczej nie jest problem) to będzie można zamówić jeszcze jeden domek. Domki sa na prawdę tanie a gniecenie sie w namiocie z psami jest bez sensu. W zeszłym roku było troche osób, chętnych na namioty - przerzucili sie na domki pierwszego dnia:evil_lol:

Dzieci? Nerki!

Posted

my juz tydzien sp[edzilismy nad jeziorem w namiocie z psami i jakos dalismy rade:lol:

Ale masz racje moze faktycznie wygodniej w domku bedzie.

Ale najpierw bede musiala zobaczyc jak z kasa stoje, moze kogos ode mnie z klubu agility sciagne jeszcze na zlot:lol:

Posted

teraz pisały dwie osoby że nie mogą jechać wiec 2 miejsca się zwalniają a one się ucieszą że kasy nie straca przez to że rezygnują
maksowa juz się z nami wcisnęła na czyjeś miejsce