gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Kasia&Rika']ja chętnie przyjmę:cool3: czekam na pierwsze propozycje. na Szyszke daje 1:10 w walce z dobermanem:diabloti:[/quote] nieeee no bez przesady jakis podzial wagowy musi byc :diabloti: np od 0-20 kg a potem reszta :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jak ja dam mojego Chomika to nikt nie wygra! Okamia z Kelly co noc się bały, Chomik zdominował 3x większą od siebie Kelly :evil_lol:. Jak spaliśmy w domku Mysi i Olka, to Olek się bał chomika nawet! :diabloti: NIe mogł się ruszyć, bo chomik warczał i się rzucał :D Quote
Rahl Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Tak! Walki psów, zakłady - podstawa do stania się dobrym, dającym przykład innym dogomaniakiem! :loveu: Będzie super :cool: Quote
Estera Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Karilka']:hmmmm:... jakby Szyszke w rękaw ubrać..[/quote]taki duży i ciężki to jej kręgosłup złamiemy :evil_lol: [quote name='Kasia&Rika']ja chętnie przyjmę:cool3: czekam na pierwsze propozycje. na Szyszke daje 1:10 w walce z dobermanem:diabloti:[/quote]:mad::evil_lol: [quote name='basia bonnie']Jak ja dam mojego Chomika to nikt nie wygra! Okamia z Kelly co noc się bały, Chomik zdominował 3x większą od siebie Kelly :evil_lol:. Jak spaliśmy w domku Mysi i Olka, to Olek się bał chomika nawet! :diabloti: NIe mogł się ruszyć, bo chomik warczał i się rzucał :D[/quote] To ja zawsze stawiam na Bonnie :loveu: I wygram :eviltong: A Kelly to chyba z 5 razy większa byla :cool3: Quote
Mysia_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='basia bonnie']Jak ja dam mojego Chomika to nikt nie wygra! Okamia z Kelly co noc się bały, Chomik zdominował 3x większą od siebie Kelly :evil_lol:. Jak spaliśmy w domku Mysi i Olka, to Olek się bał chomika nawet! :diabloti: NIe mogł się ruszyć, bo chomik warczał i się rzucał :D[/quote] potwierdzam :evil_lol: a ja bałam się na telefon spojżeć, bo chomik na nim leżał :diabloti::evil_lol: Quote
baffi2 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [SIZE=6][B][COLOR=Lime]siedemdziesiąt cztery[/COLOR][/B][/SIZE] ;p Quote
Ana_Zbyska Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ja niestety nie mogę jechać:placz: Dorwałam dodatkową pracę, niestety jak na razie nie będę mogła wziąć urlopu.:-( Rose, usuń proszę mnie, a na moje miejsce wpisz San_Jagodową, bo ona pojedzie za mnie. Przykro mi, że nie mogę jechać z moimi łobuzami, jednak niestety czasami pewnych rzeczy nie można przewidzieć.. Quote
basiapron Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 yyy że tak zapytam, są jeszcze miejsca?? jak tak to ile? bo ja w sumie na zlocie nie byłam,a chyba warto:)prosze o info. Quote
rose Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 [quote name='basiapron']yyy że tak zapytam, są jeszcze miejsca?? jak tak to ile? bo ja w sumie na zlocie nie byłam,a chyba warto:)prosze o info.[/quote] jeśli uzbierasz jeszcze 3 osoby to możesz jechać;) bo na dzień dzisiejszy mamy już zamknięte zapisy, na 1 str jest o tym wspomniane, ale jak będziemy mieli 4osoby żeby wynająć dodatkowy domek to spoko możesz jechać;) Quote
Estera Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ania, ale przecież Dozia nie jedzie, więc w sumie basiapron może iśc do domku na miejsce Dozi :cool3: Quote
basiapron Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 to ja czekam na jakieś info w tej sprawie:) może ktoś mnie przygarnie?:) Quote
Estera Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 aaa masz rację, zapomniałam... Karilka.. zostajesz w domku w którym jesteś czy chcesz iśc gdzieś gdzie będziesz mieć łóżko? basiapron- od Karilki zależy czy jest miejsce jedno wolne :D EDIT - posty skaczą to jest odpowiedź na dwa posty niżej :roll: Quote
rose Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 [quote name='Estera']Ania, ale przecież Dozia nie jedzie, więc w sumie basiapron może iśc do domku na miejsce Dozi :cool3:[/quote] Ale za Dozie jedzie Karilka, za Izabele Asia, za Ane_Zbyśka San_jagodowa.. no ale w sumie Karilka zostaje w tamtym domku to miejsce bedzie tam gdzie miała być Dozia, jak jesteś na 100% pewna to prosiłabym o wpłacenie zaliczki ;) Quote
basiapron Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 to znaczy miejsce dla mnie jest?? bo już sie pogubiłam w powyższym opisie kto za kogo:evil_lol: aaa to ja od razu z zapytaniem kto jedzie samochodem z Katowickich bądź Krakowskich okolic i mnie przygarnie jak już sie zapisze? Quote
dog193 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Basiapron - ja wlasnie tez kogos szukam z tych okolic, kto mnie przygarnie do samochodu :evil_lol: Quote
basiapron Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='globalnydog193']Basiapron - ja wlasnie tez kogos szukam z tych okolic, kto mnie przygarnie do samochodu :evil_lol:[/quote] tyle że ja dalej nie dostałam odpowiedzi czy na pewno jest dla mnie miejsce?? bo jeśli tak to zaraz wpłacam kasę:) a z kim będe mieszkać. problem w tym że nie wiem czy biorę psa czy nie, bo to zalezy od mojej siostry i tego jak ona planuje wakacje:) hmm jak jesteśmy we dwie to już lepiej, w razie czego dojedziemy pociągiem i czymśtam.albo zaszantażuje moją siostrę że wezmę jej psa na te kilka dni ale pod warunkiem że nas odwiezie:evil_lol: Quote
basiapron Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='globalnydog193']I wtedy mnie przygarniecie do auta :evil_lol:[/quote] tak,wtedy tak, gorzej z powrotem:evil_lol: jak narazie czekam na info od Karilki bo mi Esterka napisała że to od niej zalezy czy będzie dla mnie miejsce:) Quote
rose Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 [quote name='basiapron']tak,wtedy tak, gorzej z powrotem:evil_lol: jak narazie czekam na info od Karilki bo mi Esterka napisała że to od niej zalezy czy będzie dla mnie miejsce:)[/quote] wszystko posprawdzałam i będzie dla Ciebie miejsce niezaleznie od Karilki;) będziesz w domku z maksowa17;) Quote
basiapron Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 to znaczy czekaj, mam się zacząć bać, bo nie wiem jakie emocje powinno to we mnie wywołać?:evil_lol: jeszcze dziś wpłacę, chwilowo schodze z kompa i dalej zapytowywuje kto ze śląska weźmie sierotki samochodem?:) aaa łózka są?? czy trzeba karimatki? Quote
rose Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 [quote name='basiapron']to znaczy czekaj, mam się zacząć bać, bo nie wiem jakie emocje powinno to we mnie wywołać?:evil_lol: jeszcze dziś wpłacę, chwilowo schodze z kompa i dalej zapytowywuje kto ze śląska weźmie sierotki samochodem?:) aaa łózka są?? czy trzeba karimatki?[/quote] sa sa łóżka;) Quote
Estera Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 basiapron, wiele osób jedzie pociągiem, czy to jakiś problem? :cool3: Quote
basiapron Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ja pytam z czystej potrzeby luksusu:evil_lol: nie no, jasne że pociągiem mogę, po prostu na wszelki wypadek zapytowywuje czy ktoś nie planuje autkiem coby taniej mu wyszło bo wtedy byśmy zrobili zrzutę na paliwo:) i weselej ale ja się z panienką z Bytomia umówię, prawda? już wpłacam zaliczkę wg instrukcji w poście pierwszym zdaje się:) edit: pieniążki przelane:) 100 zł poszło sobie do was Quote
Recommended Posts