Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']a czyli bedzie tak ze Ty masz suczke spaniela , dogg spaniela psa ?
i kto jeszcze jest z nami ?[/quote]

koleżanka ma suczkę taką ala miniaturka sznaucera/westa - białą

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia&Rika']koleżanka ma suczkę taką ala miniaturka sznaucera/westa - białą[/quote]

to dobrze ze suczki ;)
czyli bedzie 5 psow w domku ? :diabloti:
3 suczki i 2 psy ? powinno byc okey :razz:

Posted

dobra xD
to ja Ci ukradne pudlastego, u nas w domku jest tylko jeden pies, więc się zmieści, a Ty ukradnij sobie jakiegoś bordera :D
gops dwie łapki Ci wystarczą? :evil_lol::evil_lol:

Posted

My wynajmujemy 6 domków czyli zostanie jeszcze 6 wolnych i 3 pokoje czyli będzie 50/50:eviltong: powoła dogomaniuaków połowa turystów:p
A co do ogrodzenia to z przodu takowe na pewno jest, ale nie pamiętam jak to wygląda z drugiej strony ośrodka..

Posted

Co do tego 50%/50% to mam nadzieję, że druga część będzie tolerancyjna:roll:.
Nie fajnie by było znów być fotografowanym przez obcych ludzi.
Taka kariera mi sie nie marzy:evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']Co do tego 50%/50% to mam nadzieję, że druga część będzie tolerancyjna:roll:.
Nie fajnie by było znów być fotografowanym przez obcych ludzi.
Taka kariera mi sie nie marzy:evil_lol:[/quote]

A ja nie mam nic przeciwko:evil_lol: będziemy sławni:loveu::loveu:

domki nie sa aż w takiej bliskiej odległości od siebie,więc mam nadzieję, że nie będziemy nikomu przeszkadzać jeśli chodzi o psy, gorzej z hałasowaniem w nocy, bo głosy pewnie będą się roznosić..

Posted

Z psiurami nie było problemów w zeszłym roku z tego co pamiętam. Nikomu to nie przeszkadzało raczej. Włascicielka bardzo miło sie do mnie uśmiechała nawet po tym jak mój pies jej w domku narozrabiał:diabloti:.
Nie wiem czemu, ale zawsze mówiła mi "dzień dobry" z uśmiechem od ucha do ucha.
Skrajne przekłamanie?

Co do zdjęć to... dorzucimy do Galerii po Zlocie:cool3::evil_lol:

Posted

Karilka-ogrodzony ogrodzony zewsząd.Tylko właśnie nie wiem jak brama czy na noc jest zamykana czy nie.
No i trzeba obadać jakieś inne zejście do jeziora ,bo od ośrodka będzie w ch....a ludzi jak mniemam;/ :angryy:

Posted

[quote name='olekg89']Rose połowa sukcesu tego zlotu polega na tym ,że nie będzie TYSZAN:evil_lol:[/quote]

nie mów hop, bo kto wie może okaże się ta druga połowa ośrodka to Tyszanie z rodzinką:diabloti:

a co do jeziorka to ja myślę, że tam od strony tej wiochy powinno być jakieś zejście
wyruszę w wiochę na poszukiwania tego przystojnego pana co nas zagadywał pod "sklepem":evil_lol::loveu:

Posted

Ania-tego co z imprezy wrócił?:lol: Ja tam 1dnia przeskocze płot i pójde laskiem obadać gdzie jest jakieś inne zejściem.Zobaczymy czy moje psy pamiętają zeszłoroczne podchody :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Ania-tego co z imprezy wrócił?:lol: Ja tam 1dnia przeskocze płot i pójde laskiem obadać gdzie jest jakieś inne zejściem.Zobaczymy czy moje psy pamiętają zeszłoroczne podchody :evil_lol:[/quote]

tak o tego mi chodziło:evil_lol: do podchodów potrzebna jest Kara co by ja można przez płat przerzucać:diabloti:

Posted

[quote name='rose']tak o tego mi chodziło:evil_lol: do podchodów potrzebna jest Kara co by ja można przez płat przerzucać:diabloti:[/QUOTE]
Ja już nie chce być przerzucana :placz::lol: Wy nie wiecie jak mnie głowa bolała od waszego rzucania mną :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']To jak Kara wybierasz się na zlot?:cool3:[/QUOTE]
Na max dwa dni jeśli już , bo urlopu mi zabraknie :evil_lol: A co nie podoba się?:evil_lol: i tym razem moze Sabinkę i Delte :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Ja tam 1dnia przeskocze płot i pójde laskiem obadać gdzie jest jakieś inne zejściem.Zobaczymy czy moje psy pamiętają zeszłoroczne podchody :evil_lol:[/quote]

o nie, tylko nie to :evil_lol: Tylko uważaj na głowę :diabloti: