Kasia&Rika Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='gops']a czyli bedzie tak ze Ty masz suczke spaniela , dogg spaniela psa ? i kto jeszcze jest z nami ?[/quote] koleżanka ma suczkę taką ala miniaturka sznaucera/westa - białą Quote
gops Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Kasia&Rika']koleżanka ma suczkę taką ala miniaturka sznaucera/westa - białą[/quote] to dobrze ze suczki ;) czyli bedzie 5 psow w domku ? :diabloti: 3 suczki i 2 psy ? powinno byc okey :razz: Quote
Avaloth Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 dobra xD to ja Ci ukradne pudlastego, u nas w domku jest tylko jeden pies, więc się zmieści, a Ty ukradnij sobie jakiegoś bordera :D gops dwie łapki Ci wystarczą? :evil_lol::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 no na prawdę...:evil_lol: a mi co zostanie? Ogon?:placz::lol: Quote
Karilka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dziewczyny, czy ośrodek jest całkowicie ogrodzony? I czy będzie dużo innych osób? Jak to wygląda? [SIZE=1]Atkaaa no wiesz, jeśli masz OGON:evil_lol:[/SIZE] Quote
rose Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 My wynajmujemy 6 domków czyli zostanie jeszcze 6 wolnych i 3 pokoje czyli będzie 50/50:eviltong: powoła dogomaniuaków połowa turystów:p A co do ogrodzenia to z przodu takowe na pewno jest, ale nie pamiętam jak to wygląda z drugiej strony ośrodka.. Quote
Karilka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Mam nadzieję, ze właścicielka ośrodka uprzedza ludzi o tym, że będziemy MY:evil_lol: [SIZE=1]Po co sie pytam... i tak będe tachać ten łańcuch[/SIZE] Quote
Atkaaaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Karilka!:diabloti::evil_lol: My mamy tylko połowę ogona...:shake: Biedni turyści:evil_lol: Quote
Karilka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Co do tego 50%/50% to mam nadzieję, że druga część będzie tolerancyjna:roll:. Nie fajnie by było znów być fotografowanym przez obcych ludzi. Taka kariera mi sie nie marzy:evil_lol: Quote
rose Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Karilka']Co do tego 50%/50% to mam nadzieję, że druga część będzie tolerancyjna:roll:. Nie fajnie by było znów być fotografowanym przez obcych ludzi. Taka kariera mi sie nie marzy:evil_lol:[/quote] A ja nie mam nic przeciwko:evil_lol: będziemy sławni:loveu::loveu: domki nie sa aż w takiej bliskiej odległości od siebie,więc mam nadzieję, że nie będziemy nikomu przeszkadzać jeśli chodzi o psy, gorzej z hałasowaniem w nocy, bo głosy pewnie będą się roznosić.. Quote
Karilka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Z psiurami nie było problemów w zeszłym roku z tego co pamiętam. Nikomu to nie przeszkadzało raczej. Włascicielka bardzo miło sie do mnie uśmiechała nawet po tym jak mój pies jej w domku narozrabiał:diabloti:. Nie wiem czemu, ale zawsze mówiła mi "dzień dobry" z uśmiechem od ucha do ucha. Skrajne przekłamanie? Co do zdjęć to... dorzucimy do Galerii po Zlocie:cool3::evil_lol: Quote
olekg89 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Karilka-ogrodzony ogrodzony zewsząd.Tylko właśnie nie wiem jak brama czy na noc jest zamykana czy nie. No i trzeba obadać jakieś inne zejście do jeziora ,bo od ośrodka będzie w ch....a ludzi jak mniemam;/ :angryy: Quote
olekg89 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Rose połowa sukcesu tego zlotu polega na tym ,że nie będzie TYSZAN:evil_lol: Quote
rose Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='olekg89']Rose połowa sukcesu tego zlotu polega na tym ,że nie będzie TYSZAN:evil_lol:[/quote] nie mów hop, bo kto wie może okaże się ta druga połowa ośrodka to Tyszanie z rodzinką:diabloti: a co do jeziorka to ja myślę, że tam od strony tej wiochy powinno być jakieś zejście wyruszę w wiochę na poszukiwania tego przystojnego pana co nas zagadywał pod "sklepem":evil_lol::loveu: Quote
olekg89 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ania-tego co z imprezy wrócił?:lol: Ja tam 1dnia przeskocze płot i pójde laskiem obadać gdzie jest jakieś inne zejściem.Zobaczymy czy moje psy pamiętają zeszłoroczne podchody :evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 hmm.. Atka może zdjęcie ? :D:D no dobra, ogon i ucho :evil_lol: Bedą robić foty ? :cool3: dogo będzie sławne :multi::evil_lol::evil_lol: Quote
Karilka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Olek... przestań. :roll: Jak ogrodzone to super, tyle, że jak będzie dużo "obcych" nie uprzedzonych o kradzieju żarciowym to i tak łańcuch:evil_lol:. Quote
rose Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='olekg89']Ania-tego co z imprezy wrócił?:lol: Ja tam 1dnia przeskocze płot i pójde laskiem obadać gdzie jest jakieś inne zejściem.Zobaczymy czy moje psy pamiętają zeszłoroczne podchody :evil_lol:[/quote] tak o tego mi chodziło:evil_lol: do podchodów potrzebna jest Kara co by ja można przez płat przerzucać:diabloti: Quote
Atkaaaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Iś :P Zdjęć to masz pełno w naszej galerii:lol: Quote
Unbelievable Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='rose']tak o tego mi chodziło:evil_lol: do podchodów potrzebna jest Kara co by ja można przez płat przerzucać:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='rose']tak o tego mi chodziło:evil_lol: do podchodów potrzebna jest Kara co by ja można przez płat przerzucać:diabloti:[/QUOTE] Ja już nie chce być przerzucana :placz::lol: Wy nie wiecie jak mnie głowa bolała od waszego rzucania mną :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='olekg89']To jak Kara wybierasz się na zlot?:cool3:[/QUOTE] Na max dwa dni jeśli już , bo urlopu mi zabraknie :evil_lol: A co nie podoba się?:evil_lol: i tym razem moze Sabinkę i Delte :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='olekg89']Ja tam 1dnia przeskocze płot i pójde laskiem obadać gdzie jest jakieś inne zejściem.Zobaczymy czy moje psy pamiętają zeszłoroczne podchody :evil_lol:[/quote] o nie, tylko nie to :evil_lol: Tylko uważaj na głowę :diabloti: Quote
Recommended Posts