Karilka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ... ja trzymam psa na łańcuchu. Co by sie jak w domu czuł...:cool3: Jak go czasem spuszcze z łańcucha to śmietniki rozwala i kradnie żarcie wszelakie - także nie spuszczam wcale:lol:. :diabloti: Quote
Atkaaaa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Macho']Ana- 2 średnie kundelki Cymbianka- nie wiadomo czy jakiś, a jak już to jamnik Ja- średni kundelek A Ty jakiego masz? :)[/quote] Pudla średniaka:lol: Jak jamnik to mam nadzieje, że sucz:modla::angel: Quote
cymbianka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 jamnik chłopak:eviltong: ale raczej nie jedzie bo będzie wszczynał awantury Quote
IzabelaB Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 mój psiór chyba zawału dostanie jak ujrzy po raz pierwszy tyle psiaków na raz :evil_lol: już go ostrzegam od kilku tygodni, że jedzie na wakacje do kumpli ale czy on to rozumie?:lol:...widze ze dużo uciekinierów i rozrabiakow hehe! ;) Quote
Dog Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Kasia&Rika']do mnie:cool3: cieszysz się?:loveu: tylko będzie nas 5 w domku więc trzeba się dogadać jak będziemy spać :) kim ta osoba? w jakim wieku :)[/quote] Ale jak to jest z tymi domkami? bo już nie rozumiem.... miałyśmy być ja, Ty i Twoja os tow... a co teraz sie porobiło nie mam pojęcia... :cool1: to w końcu w jakim domku jesteśmy ? :/ EDIT: ale kombinujecie! były domki ustalone, a teraz jakies zmiany, bez sensu! Quote
dog193 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dogg - a co tobie jeszcze nie pasuje? Przeciez jestes z Kasią :roll: Skoro tak narzekasz o spróbuj sama przydzielic osoby do domków tak, żeby wszystkim pasowało, piszesz sie? :cool1: :shake: Quote
Patikujek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 na pierwszej stronie jest aktualny skład domków A trzeba było pozmieniać bo masa osób nie powpłacała i wywalono je z listy i zrobiły się puste miejsca Quote
Estera Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='dogg']Ale jak to jest z tymi domkami? bo już nie rozumiem.... miałyśmy być ja, Ty i Twoja os tow... a co teraz sie porobiło nie mam pojęcia... :cool1: to w końcu w jakim domku jesteśmy ? :/ EDIT: ale kombinujecie! były domki ustalone, a teraz jakies zmiany, bez sensu![/quote] Jesteś z Kasią a o to chyba chodziło? :mad: [quote name='globalnydog193']Dogg - a co tobie jeszcze nie pasuje? Przeciez jestes z Kasią :roll: Skoro tak narzekasz o spróbuj sama przydzielic osoby do domków tak, żeby wszystkim pasowało, piszesz sie? :cool1: :shake:[/quote]dziękuję za zrozumienie :) [quote name='Patikujek']na pierwszej stronie jest aktualny skład domków A trzeba było pozmieniać bo masa osób nie powpłacała i wywalono je z listy i zrobiły się puste miejsca[/quote]dziękuję :) Jak chcecie mogę spróbować załatwić jeszcze jakiś domek (bez natrysku np) ale chcecie płacić więcej? Bo będzie kilka domków po 3 osoby a musimy opłacić wszystkie miejsca :roll: Aaaa... jeśli ktoś z domków gdzie jest 5 osób , chce się przepisać do domku z Izabela, dozią i maksową to nie ma problemu :) Quote
rose Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='dogg']Ale jak to jest z tymi domkami? bo już nie rozumiem.... miałyśmy być ja, Ty i Twoja os tow... a co teraz sie porobiło nie mam pojęcia... :cool1: to w końcu w jakim domku jesteśmy ? :/ EDIT: ale kombinujecie! były domki ustalone, a teraz jakies zmiany, bez sensu![/quote] domki są 4os, więc tak czy siak kogoś Wam dołożyć musiałyśmy, a że nie na miejscu byłoby rozdzielanie gops albo baffi2 z osoba towarzyszącą, więc daliśmy Wam do domku dwie osoby. Chyba nie będzie to takim wielkim problemem, jak w drodze do toalety będziesz się mijała z dwiema a nie jedna nieznaną Ci osobą.. Zrozumcie proszę, że przydzielenie was do domków tak żeby wszystkim pasowało jest naprawdę bardzo trudne.. nie damy rady wynająć całego ośrodka, żeby kazdy miał swobode wybierania z kim chce być i w ile osób.. Quote
Estera Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 dogg już wszystko pasuje, małe nieporozumienie tylko :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Powtarzam jeszcze raz... przecież nie będziecie całego zlotu siedzieć w domkach! My mamy się poznać, a nie zamykać się ma grupy i smętnie siedzieć w zamknięciu... Quote
gops Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 kuzwa ale macie problemy mi jest naprawde obojetnie z kim bede w domku aby z moja os.tow i zeby nie doplacac zaplacilam i zalezy mi tylko zeby nikt caly zlot nie mial do mnie jakis sapow ze nie chcial byc z obcymi czy cos ;) Quote
& Gloria & Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Patikujek']na pierwszej stronie jest aktualny skład domków A trzeba było pozmieniać bo masa osób nie powpłacała i wywalono je z listy i zrobiły się puste miejsca[/quote] hehe Jesteśmy razem w domku, tak na przypadło.:p Będzie dobrze! Nie robię z tego powodu jakiegoś szumu. Rozumiem, że niemożliwością jest dogodzenie każdemu. Rose, czy moja zaliczka już doszła:cool3:?? Quote
Dog Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Estera']dogg już wszystko pasuje, małe nieporozumienie tylko :cool3:[/quote] jasne Esti ;) więc prosze żeby [B]globalnydog[/B], sie nie wtrącała w nie swoje sprawy, bo nie do Ciebie tu sie odzywam ;] Quote
Dog Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='rose']domki są 4os, więc tak czy siak kogoś Wam dołożyć musiałyśmy, a że nie na miejscu byłoby rozdzielanie gops albo baffi2 z osoba towarzyszącą, więc daliśmy Wam do domku dwie osoby. Chyba nie będzie to takim wielkim problemem, jak w drodze do toalety będziesz się mijała z dwiema a nie jedna nieznaną Ci osobą.. Zrozumcie proszę, że przydzielenie was do domków tak żeby wszystkim pasowało jest naprawdę bardzo trudne.. nie damy rady wynająć całego ośrodka, żeby kazdy miał swobode wybierania z kim chce być i w ile osób..[/quote] w takim razie [B]rose[/B] Ty mnie również, źle zrozumiałaś, ale juz jest poukładane, więc niech tak będzie.. Quote
rose Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='& Gloria &']. Rose, czy moja zaliczka już doszła:cool3:??[/quote] doszedła:diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Poradzimy sobie, Gops pisała, że jej osobę towarzyszącą wywalimy na podłogę jako najmłodszą:diabloti: Quote
gops Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Kasia&Rika']Poradzimy sobie, Gops pisała, że jej osobę towarzyszącą wywalimy na podłogę jako najmłodszą:diabloti:[/quote] oczywiscie jesli sie da wywalic :evil_lol: moze bedzie walczyc , niewiem :diabloti: Quote
dog193 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='dogg']więc prosze żeby [B]globalnydog[/B], sie nie wtrącała w nie swoje sprawy, bo nie do Ciebie tu sie odzywam ;][/quote] Kochana, ja tylko wyraziłam swoje zdanie :p Nie zabronisz mi tego :p Quote
gops Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Kasia&Rika']spoko, z czterema babami nie wygra:diabloti:[/quote] a czyli bedzie tak ze Ty masz suczke spaniela , dogg spaniela psa ? i kto jeszcze jest z nami ? Quote
Kasia&Rika Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='gops']oczywiscie jesli sie da wywalic :evil_lol: moze bedzie walczyc , niewiem :diabloti:[/quote] spoko, z czterema babami nie wygra:diabloti: Quote
gops Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Iś & Chester']Atkaa na Twoim miejscu zaczełabym się bać :D bo mam zamiar oblegać Twojego pudla :loveu::evil_lol::evil_lol: bo to chyba jedyny pudlasty na zlocie, prawda ?[/quote] planowalam wziasc mojego ale raczej nie dal by rady z tyloma psami wiec to bedzie jedyny , i bedziesz sie musiala nim dzielic ja te kocham pudelki :diabloti::loveu: Quote
Avaloth Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Atkaa na Twoim miejscu zaczełabym się bać :D bo mam zamiar oblegać Twojego pudla :loveu::evil_lol::evil_lol: bo to chyba jedyny pudlasty na zlocie, prawda ? Quote
Atkaaaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Iś & Chester']Atkaa na Twoim miejscu zaczełabym się bać :D bo mam zamiar oblegać Twojego pudla :loveu::evil_lol::evil_lol: bo to chyba jedyny pudlasty na zlocie, prawda ?[/quote] prawda ;) Jak bedzie jakiś border to możesz Dzekiego oblegać ile chcesz :D:diabloti: Quote
Recommended Posts