Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

... ja trzymam psa na łańcuchu. Co by sie jak w domu czuł...:cool3:

Jak go czasem spuszcze z łańcucha to śmietniki rozwala i kradnie żarcie wszelakie - także nie spuszczam wcale:lol:.

:diabloti:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Macho']Ana- 2 średnie kundelki
Cymbianka- nie wiadomo czy jakiś, a jak już to jamnik
Ja- średni kundelek

A Ty jakiego masz? :)[/quote]

Pudla średniaka:lol:
Jak jamnik to mam nadzieje, że sucz:modla::angel:

Posted

mój psiór chyba zawału dostanie jak ujrzy po raz pierwszy tyle psiaków na raz :evil_lol: już go ostrzegam od kilku tygodni, że jedzie na wakacje do kumpli ale czy on to rozumie?:lol:...widze ze dużo uciekinierów i rozrabiakow hehe! ;)

Posted

[quote name='Kasia&Rika']do mnie:cool3: cieszysz się?:loveu: tylko będzie nas 5 w domku więc trzeba się dogadać jak będziemy spać :) kim ta osoba? w jakim wieku :)[/quote]

Ale jak to jest z tymi domkami? bo już nie rozumiem.... miałyśmy być ja, Ty i Twoja os tow... a co teraz sie porobiło nie mam pojęcia... :cool1: to w końcu w jakim domku jesteśmy ? :/

EDIT: ale kombinujecie! były domki ustalone, a teraz jakies zmiany, bez sensu!

Posted

Dogg - a co tobie jeszcze nie pasuje? Przeciez jestes z Kasią :roll:
Skoro tak narzekasz o spróbuj sama przydzielic osoby do domków tak, żeby wszystkim pasowało, piszesz sie? :cool1:

:shake:

Posted

na pierwszej stronie jest aktualny skład domków

A trzeba było pozmieniać bo masa osób nie powpłacała i wywalono je z listy i zrobiły się puste miejsca

Posted

[quote name='dogg']Ale jak to jest z tymi domkami? bo już nie rozumiem.... miałyśmy być ja, Ty i Twoja os tow... a co teraz sie porobiło nie mam pojęcia... :cool1: to w końcu w jakim domku jesteśmy ? :/

EDIT: ale kombinujecie! były domki ustalone, a teraz jakies zmiany, bez sensu![/quote]
Jesteś z Kasią a o to chyba chodziło? :mad:

[quote name='globalnydog193']Dogg - a co tobie jeszcze nie pasuje? Przeciez jestes z Kasią :roll:
Skoro tak narzekasz o spróbuj sama przydzielic osoby do domków tak, żeby wszystkim pasowało, piszesz sie? :cool1:

:shake:[/quote]dziękuję za zrozumienie :)

[quote name='Patikujek']na pierwszej stronie jest aktualny skład domków

A trzeba było pozmieniać bo masa osób nie powpłacała i wywalono je z listy i zrobiły się puste miejsca[/quote]dziękuję :)

Jak chcecie mogę spróbować załatwić jeszcze jakiś domek (bez natrysku np) ale chcecie płacić więcej? Bo będzie kilka domków po 3 osoby a musimy opłacić wszystkie miejsca :roll:

Aaaa... jeśli ktoś z domków gdzie jest 5 osób , chce się przepisać do domku z Izabela, dozią i maksową to nie ma problemu :)

Posted

[quote name='dogg']Ale jak to jest z tymi domkami? bo już nie rozumiem.... miałyśmy być ja, Ty i Twoja os tow... a co teraz sie porobiło nie mam pojęcia... :cool1: to w końcu w jakim domku jesteśmy ? :/

EDIT: ale kombinujecie! były domki ustalone, a teraz jakies zmiany, bez sensu![/quote]

domki są 4os, więc tak czy siak kogoś Wam dołożyć musiałyśmy, a że nie na miejscu byłoby rozdzielanie gops albo baffi2 z osoba towarzyszącą, więc daliśmy Wam do domku dwie osoby. Chyba nie będzie to takim wielkim problemem, jak w drodze do toalety będziesz się mijała z dwiema a nie jedna nieznaną Ci osobą..

Zrozumcie proszę, że przydzielenie was do domków tak żeby wszystkim pasowało jest naprawdę bardzo trudne.. nie damy rady wynająć całego ośrodka, żeby kazdy miał swobode wybierania z kim chce być i w ile osób..

Posted

kuzwa ale macie problemy
mi jest naprawde obojetnie z kim bede w domku aby z moja os.tow i zeby nie doplacac
zaplacilam i zalezy mi tylko zeby nikt caly zlot nie mial do mnie jakis sapow ze nie chcial byc z obcymi czy cos ;)

Posted

[quote name='Patikujek']na pierwszej stronie jest aktualny skład domków

A trzeba było pozmieniać bo masa osób nie powpłacała i wywalono je z listy i zrobiły się puste miejsca[/quote]

hehe Jesteśmy razem w domku, tak na przypadło.:p Będzie dobrze! Nie robię z tego powodu jakiegoś szumu. Rozumiem, że niemożliwością jest dogodzenie każdemu.

Rose, czy moja zaliczka już doszła:cool3:??

Posted

[quote name='Estera']dogg już wszystko pasuje, małe nieporozumienie tylko :cool3:[/quote]

jasne Esti ;) więc prosze żeby [B]globalnydog[/B], sie nie wtrącała w nie swoje sprawy, bo nie do Ciebie tu sie odzywam ;]

Posted

[quote name='rose']domki są 4os, więc tak czy siak kogoś Wam dołożyć musiałyśmy, a że nie na miejscu byłoby rozdzielanie gops albo baffi2 z osoba towarzyszącą, więc daliśmy Wam do domku dwie osoby. Chyba nie będzie to takim wielkim problemem, jak w drodze do toalety będziesz się mijała z dwiema a nie jedna nieznaną Ci osobą..

Zrozumcie proszę, że przydzielenie was do domków tak żeby wszystkim pasowało jest naprawdę bardzo trudne.. nie damy rady wynająć całego ośrodka, żeby kazdy miał swobode wybierania z kim chce być i w ile osób..[/quote]

w takim razie [B]rose[/B] Ty mnie również, źle zrozumiałaś, ale juz jest poukładane, więc niech tak będzie..

Posted

[quote name='Kasia&Rika']Poradzimy sobie, Gops pisała, że jej osobę towarzyszącą wywalimy na podłogę jako najmłodszą:diabloti:[/quote]

oczywiscie jesli sie da wywalic :evil_lol:
moze bedzie walczyc , niewiem :diabloti:

Posted

[quote name='dogg']więc prosze żeby [B]globalnydog[/B], sie nie wtrącała w nie swoje sprawy, bo nie do Ciebie tu sie odzywam ;][/quote]
Kochana, ja tylko wyraziłam swoje zdanie :p
Nie zabronisz mi tego :p

Posted

[quote name='Kasia&Rika']spoko, z czterema babami nie wygra:diabloti:[/quote]

a czyli bedzie tak ze Ty masz suczke spaniela , dogg spaniela psa ?
i kto jeszcze jest z nami ?

Posted

[quote name='Iś & Chester']Atkaa na Twoim miejscu zaczełabym się bać :D bo mam zamiar oblegać Twojego pudla :loveu::evil_lol::evil_lol: bo to chyba jedyny pudlasty na zlocie, prawda ?[/quote]

planowalam wziasc mojego ale raczej nie dal by rady z tyloma psami
wiec to bedzie jedyny , i bedziesz sie musiala nim dzielic ja te kocham pudelki :diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Atkaa na Twoim miejscu zaczełabym się bać :D bo mam zamiar oblegać Twojego pudla :loveu::evil_lol::evil_lol: bo to chyba jedyny pudlasty na zlocie, prawda ?[/quote]

prawda ;)
Jak bedzie jakiś border to możesz Dzekiego oblegać ile chcesz :D:diabloti: