Unbelievable Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Całość poszła, pocztą polską więc pewnie długo będzie szła;) Quote
& Gloria & Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Najpóźniej we wtorek wpłacę zaliczkę Przepraszam, za zwłokę:oops: :cool3: Quote
Karilka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Hmm... Czyli już w tym momencie mam się pożegnać ze Zlotem?:roll: Kuurcze... a tak chcieliśmy jechać... Quote
basia bonnie Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Karilka']Hmm... Czyli już w tym momencie mam się pożegnać ze Zlotem?:roll: Kuurcze... a tak chcieliśmy jechać...[/quote] ja nie decyduję, ale o ile pamiętam to rose pisała,że mamy idealną liczbę ludzi do wynajęcia ileś tam domków.. i że zapisów już nie ma ale Karilka, jeśli bardzo chcesz, to możesz spróbować nazbierać jeszcze 3 osoby i zarezerwować domek 4 os. na własną rękę ;) Quote
Lorien:) Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='basia bonnie']ja nie decyduję, ale o ile pamiętam to rose pisała,że mamy idealną liczbę ludzi do wynajęcia ileś tam domków.. i że zapisów już nie ma ale Karilka, jeśli bardzo chcesz, to możesz spróbować nazbierać jeszcze 3 osoby i zarezerwować domek 4 os. na własną rękę ;)[/quote] Przeciez Karina bedzie z nami w domku!:cool3: Quote
Karilka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Basia ale mi wymyśliłaś alternatywe:evil_lol:. Rose, propozycja nie do odrzucenia: wpisujesz mnie na liste, przelewam całość pod koniec kwietnia/ pocz. maja, i zobaczymy jak sie to wszystko rozwinie pod względem domków. Może ktoś sie wypisze, moze ktoś będzie chciał jeszcze jechać - zobaczymy. Jeśli oczywiście nie da rady nic zdziałać dzwoniac i pytając w ośrodku (nie mam pojęcia jaki stosunek do tego całego zlotu ma włascicielka ośrodka). Rose, co Ty na to?;) Quote
rose Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Karilka']Basia ale mi wymyśliłaś alternatywe:evil_lol:. Rose, propozycja nie do odrzucenia: wpisujesz mnie na liste, przelewam całość pod koniec kwietnia/ pocz. maja, i zobaczymy jak sie to wszystko rozwinie pod względem domków. Może ktoś sie wypisze, moze ktoś będzie chciał jeszcze jechać - zobaczymy. Jeśli oczywiście nie da rady nic zdziałać dzwoniac i pytając w ośrodku (nie mam pojęcia jaki stosunek do tego całego zlotu ma włascicielka ośrodka). Rose, co Ty na to?;)[/quote] tak jak pisała Basia mamy już komplet osób na 4 domki 4os, 2 8os i 2 pokoje, ewentualnie możesz spać na ziemi jeśli Ci to odpowiada, albo w namiocie. A co do tego jeśli ktoś bedzie chciał jeszcze jechać to niestety przykro mi ale zapisy sa już zamknięte, było dość czasu żeby się zdecydować. a i taka mała prośba do wszystkich, abyście się zaczęli dogadywać między sobą kto z kim będzie w domku, bo musi nam z tego co mamy na 1 stronie wyjść nie więcej niż 6 domków 4-4os, 2-8os. Jeśli się nie dogadacie to będziemy musieli sami Was jakoś po przydzielać. Tak myślałam, że może dziewczyny z domku 8os przeniosły sie do tych 4os. udostępniając tym samym ten domek Patikujek, Manixsie, Anie, Macho, cybiance, Kasi&Rika z os i dogg, co Wy na to? Iza doszła zaliczka;) Quote
dog193 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mi pasuje ;) A te 4-os domki mają dwa pokoje, tak? Czy jest jedno pomieszczenie z 4 łóżkami? Quote
rose Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='globalnydog193']Mi pasuje ;) A te 4-os domki mają dwa pokoje, tak? Czy jest jedno pomieszczenie z 4 łóżkami?[/quote] jeden pokój 2os jest na dole drugi na górze;) Quote
rose Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Ja bym to widziała tak.. co Wy na to? 1.[/B][/COLOR] Domek-VIP[COLOR=Magenta][B][SIZE=3]:evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR]-8-osobowy 1.[B][COLOR=Red] rose[/COLOR][/B] 2. [COLOR=Magenta][B]Estera[/B][/COLOR] 3. [B][COLOR=Magenta]Mysia[/COLOR][/B] 4. komar 5. [B][COLOR=Red]Oleczek[/COLOR][/B] 6. [B][COLOR=Red]basia_bonnie[/COLOR][/B] 7. Asia 8. Tinka [B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange]2.[/COLOR] [/COLOR][/B]Domek 4-osobowy 1. & Gloria & 2. Lorien 3.[B][COLOR=Red]gops + osoba[/COLOR][/B] [COLOR=DarkOrange][B]3.[/B][/COLOR] Domek 4-osobowy 1. [B][COLOR=Red]gordonowa[/COLOR][/B] 2/3. [COLOR=Magenta][B]baffi2[/B][/COLOR]+[B][COLOR=Red]osoba[/COLOR][/B] 4.[COLOR=Magenta][B]globalnydog193[/B][/COLOR] [B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange]4.[/COLOR] [/COLOR][/B]Domek 8-osobowy 1. [B][COLOR=Magenta]Manixsa[/COLOR][/B] 2[B][COLOR=Red].[/COLOR][COLOR=Red] Patikujek[/COLOR][/B] 3.[B][COLOR=Red] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Red]Ana_Zbyśka[/COLOR][/B] 4. [B][COLOR=Magenta]Macho[/COLOR][/B] 5.[B][COLOR=Magenta] cybianka[/COLOR][/B] 6. [B][COLOR=Magenta]Kasia&Rika+osoba[/COLOR][/B] 7.[B][COLOR=Magenta] dogg[/COLOR][/B] [COLOR=DarkOrange][B]5.[/B][/COLOR] Domek 4-osobowy 1.[COLOR=Navy][COLOR=Black] [B][COLOR=Red]Sweetaśna[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR] 2/3.[COLOR=Blue] [COLOR=Black][COLOR=Magenta][B]Acctiually+osoba[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR] 4. [B][COLOR=Magenta]Isia & Chester[/COLOR][/B] 5. [B][COLOR=Magenta]Martunia[/COLOR][/B] (ktoś z tego domku do domku niżej) [B] [COLOR=DarkOrange]6.[/COLOR][/B] Domek 4-osobowy 1. [B][COLOR=Magenta]Izabela124[/COLOR][/B] 2. [B][COLOR=Magenta]maksowa17[/COLOR][/B] 4. [B][COLOR=Red]Dozia13[/COLOR][/B] [COLOR=DarkOrange][/COLOR] Quote
Patikujek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Mi bardzo pasi a manixsa nie ma nic do gadania:eviltong: ale też na pewno będzie jej pasować a możecie mi tylko powiedziec jak to jest z pokojami w tych 8-osobowych?? Quote
gops Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 mi obojetnie i tak nikogo nie znam ;) abym nie miala domku z jakims agresywnym psem :razz: wsumie to 4 osoby w domku i 4 psy , bedzie sie dzialo cos czuje Quote
Atkaaaa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 a ja? rodzice? Moja zaliczka jeszcze nie doszła?:-o Quote
Charly Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [URL=http://img17.imageshack.us/my.php?image=jajko3wielkanoc.jpg][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/2137/jajko3wielkanoc.jpg[/IMG][/URL] Quote
Sweet Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='rose'] [COLOR=DarkOrange][B]5.[/B][/COLOR] Domek 4-osobowy 1.[COLOR=Navy][COLOR=Black] [B][COLOR=Red]Sweetaśna[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR] 2/3.[COLOR=Blue] [COLOR=Black][COLOR=Magenta][B]Acctiually+osoba[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR] 4. [B][COLOR=Magenta]Isia & Chester[/COLOR][/B] 5. [B][COLOR=Magenta]Martunia[/COLOR][/B] (ktoś z tego domku do domku niżej) [B] [COLOR=DarkOrange]6.[/COLOR][/B] Domek 4-osobowy 1. [B][COLOR=Magenta]Izabela124[/COLOR][/B] 2. [B][COLOR=Magenta]maksowa17[/COLOR][/B] 4. [B][COLOR=Red]Dozia13[/COLOR][/B] [/quote] a czy w tym domku niżej nie miała być jeszcze Tinka czy ktoś?:roll: Quote
Estera Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='basia bonnie']ja nie decyduję, ale o ile pamiętam to rose pisała,że mamy idealną liczbę ludzi do wynajęcia ileś tam domków.. i że zapisów już nie ma ale Karilka, jeśli bardzo chcesz, to możesz spróbować nazbierać jeszcze 3 osoby i zarezerwować domek 4 os. na własną rękę ;)[/quote]dokładnie tak. Albo jak Rose pisała jeśli nie przeszkadza Ci spanie na podłodze (chyba, że ktoś Cię przygarnie do łóżka). Liczbę osób mamy idealną, a dodatkowego domku specjalnie dla Ciebie wynajmować nie będziemy bo kto za to zapłaci? :shake: Nie możemy też zrobić tak, że w jakiś domkach będą wolna miejsca, bo za to też musimy zapłacić. [quote name='Patikujek']Mi bardzo pasi a manixsa nie ma nic do gadania:eviltong: ale też na pewno będzie jej pasować a możecie mi tylko powiedziec jak to jest z pokojami w tych 8-osobowych??[/quote]U góry są dwa pokoje 2-osobowe. Na dole w jednym pomieszczeniu są dwie kanapy dwuosobowe ;) Quote
Estera Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Sweet']a czy w tym domku niżej nie miała być jeszcze Tinka czy ktoś?:roll:[/quote] Miałabyś Tinka, ale Tinka będzie w naszym domku. Quote
gops Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='rose']doszło pisałam, ale z domku mi zniknęłaś nie wiedzieć czemu:roll: mogę Cie dac do domku z Izabelą124, Dozią13 i maksowa17?[/quote] hmmm teraz jest idealna liczba osob to gdzie miejsce dla [B]atkaaa[/B]? przeciez w tym domku jest komplet moze stworzcie jeszcze jeden domek 4os i wtedy [B]Karlika[/B] tez sie zalapie ;) Quote
rose Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Atkaaaa']a ja? rodzice? Moja zaliczka jeszcze nie doszła?:-o[/quote] doszło pisałam, ale z domku mi zniknęłaś nie wiedzieć czemu:roll: mogę Cie dac do domku z Izabelą124, Dozią13 i maksowa17? Quote
Avaloth Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ja mam genialny pomysł. My zostaniemy w naszym domku w 5, bo już w tamtym roku ustaliłyśmy ze będziemy razem i teraz głupio żeby jedna z nas musiała się przenosić.. A wtedy dla Karilki by było miejsce w tym domu w którym są 3 osoby ^^ Quote
Karilka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Cudownie. A se pojechałam na zlocik:evil_lol:... Quote
Avaloth Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote][B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange]4.[/COLOR] [/COLOR][/B]Domek 8-osobowy 1. [B][COLOR=Magenta]Manixsa[/COLOR][/B] 2[B][COLOR=Red].[/COLOR][COLOR=Red] Patikujek[/COLOR][/B] 3. [B][COLOR=Red]Ana_Zbyśka[/COLOR][/B] 4. [B][COLOR=Magenta]Macho[/COLOR][/B] 5.[B][COLOR=Magenta] cybianka[/COLOR][/B] 6. [B][COLOR=Magenta]Kasia&Rika+osoba[/COLOR][/B] 7.[B][COLOR=Magenta] dogg[/COLOR][/B][/quote]tu jest chyba jeszcze miejsce wolne ^^ znów posty skaczą :roll: Quote
rose Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ja mam genialny pomysł. My zostaniemy w naszym domku w 5, bo już w tamtym roku ustaliłyśmy ze będziemy razem i teraz głupio żeby jedna z nas musiała się przenosić.. A wtedy dla Karilki by było miejsce w tym domu w którym są 3 osoby ^^[/quote] tam wpisuję już Atkę.. Quote
gops Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Lorien:)']Jesli gops i jej osoba towarzyszaca wyraza zgode to powtarzam, ze karina bez problemu moze byc w naszym domku. W zeszlym roku tez z Gloryjka + moj psiak przespalysmy caly zlot na jednej kanapie to i w tym roku nic sie nie stanie..:eviltong:[/quote] Karina czyli Karlika czy jak ? nie chce zeby stala sie tragedia 5 psow w jednym domku , boje sie ze jakis sie nie zgodzi z tyloma kolegami w domku :roll: jesli wasze psy sa lagodne to powinno byc okey bo moja potrafi warknac jak cos sie nie spodoba (tzn jak jakis inny pies strzeli krzywe spojzenie lub pierwszy warknie)a nie chce jej ze sciany zbierac :evil_lol: (jest mala wiec nic nie zdziala :evil_lol:) a pies kolezanki akurat ma ten ciezki okres dorastania i udaje kozaka ale opanujemy to do zlotu :razz: Quote
Recommended Posts