olekg89 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dozia-bo zmienił się organizator.Była nim kara (niekompetentna)a teraz jest nim grono Vipów:diabloti:I dlatego nowy wątek:)I dlatego też nie ma cię na liście;) Quote
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wszyscy za skróceniem terminu zaliczki:evil_lol::evil_lol: a wiekszośc z was nie zauważyłam by była już na różowo:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='rose']Moja Droga ekipo organizatorów tudzież vipów.. widzę, że nikt z was mi nie pomaga:p Co mam robić z nowo zapisującymi się osobami? bo jakby nie patrzeć miejsc w domkach z natryskiem już nie ma.. 3 osoby bezdomne.. parę osób, które zapisywały się na samym początku nie są podopisywane do domków.. dopisując nowo zgłoszone osoby do domków, w których sa jeszcze miejsca wydaje mi sie niesprawiedliwe w stosunku do zlotowiczów zapisujących sie na początku, bo w tym momencie zostaną im domki bez natrysku, które no niestety, ale sa gorsze.. Nie wiem jakie jest Wasze zdanie, ale według mnie dobrym wyjściem jest skrócenie terminu wpłąty zaliczki do końca [B][COLOR=Red]MARCA[/COLOR][/B]![/quote] ale 3 osoby w sensie,że nie mają już domku z natryskiem? ;) to może po prostu 3 ostatnio zapisane osoby niech zdecydują czy idą do domku bez natrysku, do pokoju czy się wypisują:evil_lol: i tak już mówili poprzednicy najlepiej umieścić informacje na 1 stronie ,że zostały już domki bez natrysków/pokoje ;) a zaliczka do końca marca dobry pomysł :) albo i lepiej, całość do końca marca!:eviltong: Quote
olekg89 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Całość najlepiej ,bo zaliczke sobie odpuszczą a my zostaniemy z długami:angryy:Zdecydowanie całość jak ktoś nie pojedzie to życie kasa pójdzie na opłacenie jego miejsca.Żeby nikt dopłacać do niczego nie musiał.:diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :evil_lol::evil_lol: zapisałeś się? To płać!! a jeśli nie pojedziesz to.. pech :diabloti: Quote
Dozia_13 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='olekg89']Dozia-bo zmienił się organizator.Była nim kara (niekompetentna)a teraz jest nim grono Vipów:diabloti:I dlatego nowy wątek:)I dlatego też nie ma cię na liście;)[/quote] Aha szkoda, że nie wiedziałam...:razz: w takim razie mam mowic mamie, żeby szykowała kase po dziesiatym? Bo nie wiem czy musze czekać aż powpłacają cie co się zapisali...:shake: Quote
olekg89 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie no moim zdaniem to powinnaś być brana pod uwagę jak Ci co są zapisani.Bo ostatecznie nie twoja wina ,że Kara nie raczyła cię dopisać do listy i że nie wiedziałaś o nowym wątku.A ja pamiętam ,że wpisywałaś się na tamtym wątku i pisałaś ,że nie wiesz czy weźmiesz psa bo coś tam.:cool3: Quote
Mysia_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='olekg89']Nie no moim zdaniem to powinnaś być brana pod uwagę jak Ci co są zapisani.Bo ostatecznie nie twoja wina ,że Kara nie raczyła cię dopisać do listy i że nie wiedziałaś o nowym wątku.A ja pamiętam ,że wpisywałaś się na tamtym wątku i pisałaś ,że nie wiesz czy weźmiesz psa bo coś tam.:cool3:[/quote] no ale tak czy inaczej osoby z tamtego wątku nie zostały przepisane tutaj :roll: Zapisy były od początku :eviltong: Według mnie to i tak żaden problem, bo i tak domki jeszcze są ;) a z tych z natryskami to pewnie i tak jakaś część odpadnie jak i w zeszłym roku było.... Teraz niech osoby, które jeszcze ostatnio się dopisały, a nie są w żadnym domku niech się gdzieś dopiszą i zobaczymy na czym dokładnie stoimi :cool3: Quote
Estera Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Anka a co się ludźmi przejmujesz? :evil_lol: Zapisuj gdzie są miejsca, nie podoba się to papa :evil_lol: Nigdy wszystkim nie dogodzisz :niewiem: Quote
Dozia_13 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zgadza się. A chodzi o jej charakter...;) Jeśli bym porozmawiała z mama to może dała by mi już całość po 10, ale nie na 100% narazie ma nocki więc nie nadaje się do takich rozmów:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No to ja też powinnam być bo się wcześniej, o wiele wcześniej zapisywałam :razz: chociaż dla mnie domek/ pokój bez łazienki to nie problem, 4 miesiące tak przeżyłam to przeżyję i tydzień : P Quote
Mysia_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Tinka:)']No to ja też powinnam być bo się wcześniej, o wiele wcześniej zapisywałam :razz: chociaż dla mnie domek/ pokój bez łazienki to nie problem, 4 miesiące tak przeżyłam to przeżyję i tydzień : P[/quote] no ale Ty chyba jesteś dopisana do domku? :cool3: Quote
Unbelievable Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Mysia_']no ale Ty chyba jesteś dopisana do domku? :cool3:[/QUOTE] jasne, tylko teraz toczy się debata czy aby napewno powinnam być :cool3: chyba, że mnie to nie obejmuje ;) Quote
Mysia_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Tinka:)']jasne, tylko teraz toczy się debata czy aby napewno powinnam być :cool3: chyba, że mnie to nie obejmuje ;)[/quote] mi się wydaje, że Ciebie jeszcze nie :eviltong: Zresztą ciężko wyczuć, bo każdy musiałby się określić do jakiego domku chce się dopisać ;) Quote
rose Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ja znikam..do soboty nikogo nie zapisuje, dopisuje, przepisuje, wypisuje czy inne takie:eviltong: nie piszcie za dużo żebym nie musiała nadrabiać:p paaaaaaaaa:-( Quote
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dziołszka kaj ty na tela czasu wybywosz?? Quote
Unbelievable Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Mysia_']mi się wydaje, że Ciebie jeszcze nie :eviltong: Zresztą ciężko wyczuć, bo każdy musiałby się określić do jakiego domku chce się dopisać ;)[/QUOTE] no dlatego napisałam tamtego posta- na wszelki wypadek : P Quote
olekg89 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jeszcze się Żywce pewnie zapiszą na ost.chwile jak zawsze:lol:To dojdą nam jeszzce 4os.minimum:cool3: Quote
Karilka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No my z Dolarem jedziemy chociażby sie waliło i paliło:cool3::diabloti:. Nie mam pojęcia jak te nowe osoby, które sie dopisują ale raczej ci, co byli w zeszłym roku też jadą napewno, co?;) Tak nawiasem...mam nadzieję, ze w tym roku nie będzie rozbijania sie Zlotowiczów na grupki, grupeczki.:roll: W efekcie było ich chyba 3 lub nawet 4:shake: i [COLOR=Silver]...ja w każdej, chyba[/COLOR]:cool3::evil_lol::diabloti: Quote
Dozia_13 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ja czekam ciągle aby zwolniło się miejsc...:evil_lol: Bo specjanlnie na zlot moja sunia została oduczona rzucania się na psy i teraz normalnie jak by inny pies:multi:jeszcze przez te pół roku to już wogóle będzie niedopoznania...:cool3: Odwiedzam codziennie wątek, żeby nie przegapić niczego:evil_lol: Quote
Karilka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dozia, tylko żeby nie było, że mi będzie chciała Dolara zjeść, co?:evil_lol: Quote
olekg89 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Karilka-grupki są niestety zawsze.Albo w sumie i stety.Ale będzie na pewno więcej integracji przy ognisku/spacerach.:cool3: Quote
Mysia_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 grupki są zawsze - zaczynając od przedszkola, a kończąc na kółkach dla emerytów :lol: ale integrować się napewno bedziemy, mam nadzieje, że nie będzie sytuacji, że ktoś będzie w domku sie zamykał i wcale nie wychodził :evil_lol: Quote
olekg89 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A mysia jak zawsze ma rację:loveu::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='olekg89']A mysia jak zawsze ma rację:loveu::evil_lol:[/quote] w końcu ślązaczka jestem :diabloti::lol: Quote
Recommended Posts