Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja w poniedziałek wpłacę zaliczkę, bo moja zaległa kasa przyszła tylko musze ją na złotówki przerobić

P.S
A można całość wpłacić?? jak tak to ile by to było, bo wolę teraz bo późniejm nie wiem kiedy kasę mieć będę

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']Tylko ja się boję o szczura, bo on z drugim psem w jednym pokoju spać nie będzie a co dopiero z paroma : P no i z bobikiem się nie lubią :diabloti:[/quote]Ok, jak uważasz ;)
A właśnie, ze się lubią :eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']

:evil_lol::evil_lol: ale osoby z domku bez natrysku chyba korzystają z łazienek w pawilonie ? ;)[/quote]

chyb tak, ale trzeba dojść:eviltong: ale kibelki w domkach z tego co rozumiem sa
aa i jest jeszcze jeden domek 6os ale tylko z miejscami do spania;)

Posted

[quote name='Estera']150 zl całość ;)[/quote]

Zapomniałam że na pierwszej stronie pisze

Czyli w poniedziałek wpłace całość, Ania będzie mogła pójść na zakupy:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Połowa zlotowiczów jest niepełnoletnia, więc jak najbardziej tak;)[/quote]
Jak dla mnie to 150 zł za 6 dni (dojazd dla mnie to zaledwie 40 minut około) to dosłownie taniocha.
Zapytam rodziców ;)

Posted

Przeczytałam wszystkie strony... Jestem troche przerażona:shake: Dziś bedę rozmawiała z rodzicami na temat zlotu, jeśli moje argumenty ich nie przekonaja, Izabela_124 mi w tym pomoże mam nadzieje:evil_lol: więc trzymajcie kciuki

Posted

Moja Droga ekipo organizatorów tudzież vipów.. widzę, że nikt z was mi nie pomaga:p
Co mam robić z nowo zapisującymi się osobami? bo jakby nie patrzeć miejsc w domkach z natryskiem już nie ma.. 3 osoby bezdomne.. parę osób, które zapisywały się na samym początku nie są podopisywane do domków.. dopisując nowo zgłoszone osoby do domków, w których sa jeszcze miejsca wydaje mi sie niesprawiedliwe w stosunku do zlotowiczów zapisujących sie na początku, bo w tym momencie zostaną im domki bez natrysku, które no niestety, ale sa gorsze..

Nie wiem jakie jest Wasze zdanie, ale według mnie dobrym wyjściem jest skrócenie terminu wpłąty zaliczki do końca [B][COLOR=Red]MARCA[/COLOR][/B]!

Posted

[quote name='Dozia_13']Dozia_13+pies?+domek najlepiej by było z Izabela124, maksowa17, Tinka
A co do psa to nie wiem co się zdarzy do lipca:evil_lol:[/quote]

pisałam parę stron wcześniej, że osoby, które sie teraz zapisują mają domek bez natrysku..
przepraszam, ale innej możliwości nie ma.. chyba, że coś się zmieni po terminie wpłacania zaliczki..

Posted

[quote name='komar']Ja proponuje tych pierwszych co sie nie przydzielili narazie przydzielić tak na oko... i ewentualnie zamknąć liste:P albo... dostawki;P[/quote]

jak kiedyś zaczęłam przydzielać to ktoś miał wielkie ALE że jest w domku z kimś z kim nie chciał..

dostawek nie ma..

dobra na razie mnie tu nie ma:eviltong: walczę o przetrwanie na studiach..:roll:

[COLOR=Red][B]KONIEC ZAPISÓW!!![/B][/COLOR]
będzie odnowienie po 31 marca, jeśli miejsca zostaną.

Posted

Moim zdaniem wsadzać teraz tych co się na nowo zapisują do domków bez natrysku i już.A za zapłatą zaliczki do 31marca jestem jak najbardziej.Chociaż może od razu lepiej zbierać całość ,bo na koniec ludzi lubią być chorzy/mieć chore psy itd.I znów zostaniemy na lodzie.A 150zł to nie majątek:diabloti:

Posted

koniecznie trzeba skrócić termin zapłaty zaliczki....

No i w sumie mogłyby się dopisywać kolejne osoby, jeśli zgodzą się, że w razie co będą w domku bez natrysku (ale dostęp do łazienek przecież tak czy inaczej będą mieć, więc to chyba nie jest taki wielki problem). Przecież pewnie i tak ktoś nam jeszcze po drodze odpanie :mad: więc wtedy momentalnie będzie można dokładać do domków z natryskami. Zreszta jak ktoś chce bardzo jechać na zlot to mu pewnie zwisa czy ten natrysk w domku jest czy nie :eviltong:
A jakbyśmy mieli cały ośrodek dla siebie to by było pięknie :loveu:

Posted

Uważam, że po prostu nalezy umieścić na 1 stronie, ze zostały domki bez natrysków (cena jest na tyle atrakcyjna, ze taka nie wygoda nie jest przeszkodą raczej) i tyle. Przecież od tego sie nie umiera;).

Posted

I tak do lipca sie wykrusza wiec moze akurat starczy dla wszystkich;)

A tak na marginesie na zlot zapisywalam się 22 listopada tylko nie wiem czemu nie zostałam wpisana odrazu, Izabela124 tez mnie zapisywała:shake: