M&T Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='basia bonnie']ale Olek tylko wyraża własne zdanie :lol: to chyba nie grzech?;)[/quote] Własne zdanie też musi mieć granice :eviltong: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='olekg89']A to spoko :diabloti:Bo ja sie nie hamuje:evil_lol: A jak zobaczycie kogoś niepełnoletniego walącego wóde dzwonicie po policje?Bo już mieliśmy takich [B]"emerytów" [/B]co byli bliscy wzywaniu pał:evil_lol:Ale nie będę was obrażał ,bo TYSZANIE to gorszy gatunek ludzi:evil_lol:[/QUOTE] 37 lat- emeryt?:hmmmm: Prędzej byśmy sie przyłączyli niż dzwonili;) Ale chyba nic z tego bo nie widzę nas wpisanych,pewnie nie ma wolnego domku:sad: Quote
olekg89 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Renata-chodziło mi o mentalną emerytalność :evil_lol: Już was kocham:oops::loveu::cool3:Anka wróci to was dopisze ,stworzy wam domek i w ogóle. M&T-nie wolno kryć w serduszku tego co nas boli:evil_lol:a głupota i sztywniarstwo mnie boli więc o tym mówię ,żeby mi się na psychice nie odbiło na starość.:evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Oluńku ty naprawdę wierzysz że z twoją psychika może być jeszcze gorzej?? bo ja w to nie wierzę Quote
olekg89 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tylko nie Oluńku ,Olesiu,Alku itd. bo to mnie nakręca bardziej niż pewna miejscowość na śląsku:lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Renata5']37 lat- emeryt?:hmmmm: Prędzej byśmy sie przyłączyli niż dzwonili;) Ale chyba nic z tego bo nie widzę nas wpisanych,pewnie nie ma wolnego domku:sad:[/quote] nie bój się, domki są, Rose jak bedzie na dogo napewno Cię dopisze :loveu: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Mysia_']nie bój się, domki są, Rose jak bedzie na dogo napewno Cię dopisze :loveu:[/QUOTE] No to super!!!.Będę się starała wziąźć i Elie i Prysia no i jak mogłabym zostawic w domu Rambusia? Kurna,ale jak ja się zabiorę z całym tym towarzystwem?:shiny: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='nika28']Mam pytanie - Można jechać z dzieciakiem, 13 lat ? :eviltong:[/QUOTE] Ja się zapisałam z 12-letnim;) kurde,jeeedź...mój będzie miał sie z kim kolegować:) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Renata5']No to super!!!.Będę się starała wziąźć i Elie i Prysia no i jak mogłabym zostawic w domu Rambusia? Kurna,ale jak ja się zabiorę z całym tym towarzystwem?:shiny:[/quote] dasz radę :lol: [quote name='nika28']Mam pytanie - Można jechać z dzieciakiem, 13 lat ? :eviltong:[/quote] w zeszłym roku Basia miała 13 lat i jechała zupełnie sama :eviltong::evil_lol: Poprostu trzeba wziąć pod uwagę, że dogomaniacy to ludzie o wielkich sercach, ale nie koniecznie do końca normalni :evil_lol: Lubimy sobie troszkę poszaleć :loveu: Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Mam pytanie - Można jechać z dzieciakiem, 13 lat ? :eviltong: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='nika28']Jadę :multi: nika28 + osoba - domek - 1 pies[/QUOTE] Powiedz,ze masz chłopca...plisss Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jadę :multi: nika28 + osoba - domek - 2 psy Quote
basia bonnie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Mysia_'] w zeszłym roku Basia miała 13 lat i jechała zupełnie sama :eviltong::evil_lol: [/quote] To był mój najgorszy życiowy wybór :evil_lol: jechanie na zlot:evil_lol: a tak serio to jakby nie było to jednak dość dużo osób w tym roku będzie w przedziale wiekowym 12-16 ;) w zeszłym też było :) i nikt nie narzekał(no prócz tyszan:P) Renata5, tak trzymaj :loveu::loveu: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='basia bonnie']To był mój najgorszy życiowy wybór :evil_lol: jechanie na zlot:evil_lol: a tak serio[B] to jakby nie było to jednak dość dużo osób w tym roku będzie w przedziale wiekowym 12-16[/B] ;) w zeszłym też było :) i nikt nie narzekał(no prócz tyszan:P) Renata5, tak trzymaj :loveu::loveu:[/QUOTE] No to ten sam wiek co moje chłopaki...uff,będą mieli swoje towarzystwo i nie będą pilnować rodziców:evil_lol: Basia-:loveu::loveu: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='nika28']Nie :eviltong:[/QUOTE] Wiesz...najgorsze jest to,gdyby nie było nikogo w tym przedziale wiekowym,a oni by sie zakumplowali i ktos krzyknąłby np"zakochana para"....mój Krystian zapadłby sie pod ziemię..taki wiek,niestety:roll: Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Renata5']Powiedz,ze masz chłopca...plisss[/quote] Nie :eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Renata5']Wiesz...najgorsze jest to,gdyby nie było nikogo w tym przedziale wiekowym,a oni by sie zakumplowali i ktos krzyknąłby np"zakochana para"....mój Krystian zapadłby sie pod ziemię..taki wiek,niestety:roll:[/quote] ojjj napewno nie bedzie tak źle :eviltong: Quote
Patikujek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Co się przejmujesz, najwyżej się obrazi, i da ci spokój przez cały zlot Quote
basia bonnie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Renata5']No to ten sam wiek co moje chłopaki...uff,będą mieli swoje towarzystwo i nie będą pilnować rodziców:evil_lol: Basia-:loveu::loveu:[/quote] będą odprowadzać rodziców do domku w nocy :evil_lol::evil_lol: Renatko,może chciałabyś jeszcze adaptować dziecko?:diabloti:14 letnia dziewczynka, grzeczniutka, nie przeklina, nigdy nie paliła papierosów, nie piła, miła i uczynna:loveu::loveu: :cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='basia bonnie']będą odprowadzać rodziców do domku w nocy :evil_lol::evil_lol: Renatko,może chciałabyś jeszcze adaptować dziecko?:diabloti:14 letnia dziewczynka, grzeczniutka, nie przeklina, nigdy nie paliła papierosów, nie piła, miła i uczynna:loveu::loveu: :cool3: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Pomysł godny przemyślenia:evil_lol::loveu: Quote
olekg89 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja ci dam na dziecko narzekać!:diabloti: Zahartujemy go:evil_lol: Oooo właśnie zrobimy w tym roku Chrzest na nowego zlotomaniaka:cool3: Wymyśle kary:loveu: Quote
Recommended Posts