Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cymbianka, Ty masz jechać bez psa, żeby w opiekę wziąć Laurentego:evil_lol:
Te wyjazdy do CK to tylko przedsmak:lol:
Będziesz go prowdzić, pilnować i generalnie użerać się z nim:razz:
Proszę, zrób to dla mnie:loveu:

A tak poważnie, to nie wiem czy jechać z Laurentym, bo chyba osiwieję z z nim i załamanie nerwowe przeżyję.
No, chyba, że Aleksander będzie go uczył kółeczek i wiele innych ciekawych sztuczek:evil_lol: bo ten biały łobuz kompletnie nic się nie słucha..
Zobaczymy, może do lipca coś się zmieni..
jeśli nie, to będę miała problem, bo nie będę go miała z kim zostawić,
wszyscy go znają i nikt się nie podejmie tygodniowej opieki nad nim..:/
:placz:

Posted

[quote name='olekg89']Będę jeszcze ja ,komar ,Tz pauliny i na pewno ktoś jeszcze więc się nie ciesz:cool3:[B]Poza tym i tak ja mam największe branie[/B]:lol:[/quote]
ehe..:roll:
jedna na jego widok się zrzygała..:roll::eviltong:

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']Bu bu bu buuuu buuuuuzi:loveu:
i paczkę relanium, to dorzucam do Laurentego:lol:[/QUOTE]

ooo to bardzo kuszące :lol::lol: teraz musisz się postarać żeby mój pies oblał test:D:eviltong:

Posted

[quote name='cymbianka']hehe jeżeli mój pies nie przejdzie testu w CK to ja chętnie poniańczę Laurentego :D;) a co za to dostanę?:evil_lol:[/quote]

Bu bu bu buuuu buuuuuzi:loveu:
i paczkę relanium, to dorzucam do Laurentego:lol:

Posted

[quote name='rose']Mysia ach Ty mój nadworny pomocniku:loveu:[/quote]
hehe :lol:

[quote name='olekg89']Będę jeszcze ja ,komar ,Tz pauliny i na pewno ktoś jeszcze więc się nie ciesz:cool3:Poza tym i tak ja mam największe branie:lol:[/quote]
Olek Ty taki pewny siebie nie bądź :lol::diabloti:
a faceci pewnie jacyś jeszcze będą :eviltong:

a ten Donat jedzie w końcu czy nie jedzie? :lol: Anka wiesz coś może? :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']

a ten Donat jedzie w końcu czy nie jedzie? :lol: Anka wiesz coś może? :evil_lol:[/quote]

A co Anka ma wszystko wiedzieć?:evil_lol: mówił mi, że będzie wiedział dopiero później jak to z urlopem będzie:eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']Ana zbyska-a on jest taki całkiem dziewiczy jeśli chodzi o szkolenie?:razz:Ale [B]moge się z nim pobawić w szkolenie[/B] troche.Łupowy jest?czy na żarcie?:cool3:[/quote]

Olek- nie wiesz w co się wkopałeś :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='rose']A co Anka ma wszystko wiedzieć?:evil_lol: mówił mi, że będzie wiedział dopiero później jak to z urlopem będzie:eviltong:[/quote]

poprostu wiedziałam, że będziesz wiedzieć :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']Taaaak, Newtonek jedzie na pewno;)
[/quote]

:multi::multi::multi: Mickey będzie miał się z kim posiłować :evil_lol:

Posted

Dolar pewnie opanuje sztuke schodzenia tyłem:evil_lol: albo będzie skakał na łeb od razu... Z resztą... Kto by był chętny znosić ponad 40kg?:shake:
Chyba aż takiego łosia trudno byłoby mu znaleźć..:roll:

Posted

[quote name='Karilka']No nie. Domki 4 osobowe też maja strome schody?

Biedny Dolar na łeb będzie spadał:evil_lol::diabloti:.
Już widzę jak w nocy będzie "łubudubudub-PIERrrDUT!"...[/quote]Szyszka tak zrobiła :evil_lol: Poturlała się, walnęła o ziemię, otrząsnęła, poszła spać do łóżka na dole. Potem razem z Diuną wchodziły na górę, ale z góry nie było mowy aby zeszły :diabloti: Szukały łosia coby je zniósł...najczęściej byłam to ja albo Olek :lol:

Posted

Ja się ciesze ,że schody są strome:razz:Ja będe spał na górze ,a moje pieski na dole:diabloti:I będą stróżować ,żeby nam się nikt do domku nie włamał:cool3: