olekg89 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Będę jeszcze ja ,komar ,Tz pauliny i na pewno ktoś jeszcze więc się nie ciesz:cool3:Poza tym i tak ja mam największe branie:lol: Quote
Ana_Zbyska Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cymbianka, Ty masz jechać bez psa, żeby w opiekę wziąć Laurentego:evil_lol: Te wyjazdy do CK to tylko przedsmak:lol: Będziesz go prowdzić, pilnować i generalnie użerać się z nim:razz: Proszę, zrób to dla mnie:loveu: A tak poważnie, to nie wiem czy jechać z Laurentym, bo chyba osiwieję z z nim i załamanie nerwowe przeżyję. No, chyba, że Aleksander będzie go uczył kółeczek i wiele innych ciekawych sztuczek:evil_lol: bo ten biały łobuz kompletnie nic się nie słucha.. Zobaczymy, może do lipca coś się zmieni.. jeśli nie, to będę miała problem, bo nie będę go miała z kim zostawić, wszyscy go znają i nikt się nie podejmie tygodniowej opieki nad nim..:/ :placz: Quote
rose Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='olekg89']Będę jeszcze ja ,komar ,Tz pauliny i na pewno ktoś jeszcze więc się nie ciesz:cool3:[B]Poza tym i tak ja mam największe branie[/B]:lol:[/quote] ehe..:roll: jedna na jego widok się zrzygała..:roll::eviltong: Quote
cymbianka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 hehe jeżeli mój pies nie przejdzie testu w CK to ja chętnie poniańczę Laurentego :D;) a co za to dostanę?:evil_lol: Quote
cymbianka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Ana_Zbyska']Bu bu bu buuuu buuuuuzi:loveu: i paczkę relanium, to dorzucam do Laurentego:lol:[/QUOTE] ooo to bardzo kuszące :lol::lol: teraz musisz się postarać żeby mój pies oblał test:D:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='cymbianka']hehe jeżeli mój pies nie przejdzie testu w CK to ja chętnie poniańczę Laurentego :D;) a co za to dostanę?:evil_lol:[/quote] Bu bu bu buuuu buuuuuzi:loveu: i paczkę relanium, to dorzucam do Laurentego:lol: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='rose']Mysia ach Ty mój nadworny pomocniku:loveu:[/quote] hehe :lol: [quote name='olekg89']Będę jeszcze ja ,komar ,Tz pauliny i na pewno ktoś jeszcze więc się nie ciesz:cool3:Poza tym i tak ja mam największe branie:lol:[/quote] Olek Ty taki pewny siebie nie bądź :lol::diabloti: a faceci pewnie jacyś jeszcze będą :eviltong: a ten Donat jedzie w końcu czy nie jedzie? :lol: Anka wiesz coś może? :evil_lol: Quote
rose Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Mysia_'] a ten Donat jedzie w końcu czy nie jedzie? :lol: Anka wiesz coś może? :evil_lol:[/quote] A co Anka ma wszystko wiedzieć?:evil_lol: mówił mi, że będzie wiedział dopiero później jak to z urlopem będzie:eviltong: Quote
olekg89 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ana zbyska-a on jest taki całkiem dziewiczy jeśli chodzi o szkolenie?:razz:Ale moge się z nim pobawić w szkolenie troche.Łupowy jest?czy na żarcie?:cool3: Quote
Macho Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='olekg89']Ana zbyska-a on jest taki całkiem dziewiczy jeśli chodzi o szkolenie?:razz:Ale [B]moge się z nim pobawić w szkolenie[/B] troche.Łupowy jest?czy na żarcie?:cool3:[/quote] Olek- nie wiesz w co się wkopałeś :eviltong: :eviltong: Quote
cymbianka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No to Laurenty da komuś w kość:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='olekg89']Wole sie ze świrem pobawić niż mułowatym psem.:diabloti:[/QUOTE] może grama? :evil_lol: Quote
olekg89 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wole sie ze świrem pobawić niż mułowatym psem.:diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='rose']A co Anka ma wszystko wiedzieć?:evil_lol: mówił mi, że będzie wiedział dopiero później jak to z urlopem będzie:eviltong:[/quote] poprostu wiedziałam, że będziesz wiedzieć :diabloti: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Nie nie :diabloti:Wole trójnoga.jak mnie wkurzy złamie:evil_lol: mu łapkę i będzie spokojniuśki:mad::cool3: Quote
Ana_Zbyska Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='M&T']Zbyśka, ale Newtona bierzesz? :modla:[/quote] Taaaak, Newtonek jedzie na pewno;) Olek, też mam czasami takie myśli:evil_lol: odezwę się na pw. Quote
M&T Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Ana_Zbyska']Taaaak, Newtonek jedzie na pewno;) [/quote] :multi::multi::multi: Mickey będzie miał się z kim posiłować :evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja też się cieszę i Newton, że zobaczymy Mickiego znowu:loveu: Tylko Laurentego nie może być w pobliżu, bo się nie da chłopakom pobawić.. Quote
Karilka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No nie. Domki 4 osobowe też maja strome schody? Biedny Dolar na łeb będzie spadał:evil_lol::diabloti:. Już widzę jak w nocy będzie "łubudubudub-PIERrrDUT!"... Quote
Karilka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dolar pewnie opanuje sztuke schodzenia tyłem:evil_lol: albo będzie skakał na łeb od razu... Z resztą... Kto by był chętny znosić ponad 40kg?:shake: Chyba aż takiego łosia trudno byłoby mu znaleźć..:roll: Quote
Estera Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Karilka']No nie. Domki 4 osobowe też maja strome schody? Biedny Dolar na łeb będzie spadał:evil_lol::diabloti:. Już widzę jak w nocy będzie "łubudubudub-PIERrrDUT!"...[/quote]Szyszka tak zrobiła :evil_lol: Poturlała się, walnęła o ziemię, otrząsnęła, poszła spać do łóżka na dole. Potem razem z Diuną wchodziły na górę, ale z góry nie było mowy aby zeszły :diabloti: Szukały łosia coby je zniósł...najczęściej byłam to ja albo Olek :lol: Quote
olekg89 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja się ciesze ,że schody są strome:razz:Ja będe spał na górze ,a moje pieski na dole:diabloti:I będą stróżować ,żeby nam się nikt do domku nie włamał:cool3: Quote
Recommended Posts