Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='komar']ejjjj... no nie zchodźmy na te tematy:P miało nie być OFFa:mad::mad:[/quote]

sprowadził Nas na ziemie niczym Kara:evil_lol::evil_lol:
krzyknął, ryknął i cicho sza:D

Posted

Ania, Ania... ty mnie tu nie porównuj do pani K. bo ja to jej do pięt nie dosięgam pod wzgledem ryków i krzyków:P a jak jeszcze raz tak mnie porównasz to sie policzymy w Sulistrowicach:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::p

Posted

[quote name='olekg89']Ona właśnie chce żebyś się z nią policzył:loveu::evil_lol: Niewyżyte to takie ,że masakra:evil_lol:Gorzej niż Asia[/quote]

cicho.. wszystko musisz gadać i to jeszcze tak na forum:shake::eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']Teoretycznie można..ale już jedna tajemnica wyszła na jaw:diabloti: chłopak-widmo:diabloti:[/quote]

mój chłopak widmo? a no tak mój tez był widmo:diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Panikary:lol: Twój ?widmo? eee :hmmmm:[/quote]

bo to nie do końca było tak, że kogoś miałam, a na sylwestra pojechałam w konkretnym celu:diabloti:

znów off sie robi:eviltong:

Posted

[quote name='rose']bo to nie do końca było tak, że kogoś miałam, a na sylwestra pojechałam w konkretnym celu:diabloti:

znów off sie robi:eviltong:[/quote]
:crazyeye:zaczynam się bać:shake: i co było dalej?:evil_lol:

przenieśmy sie kurde na tamten drugi wątek:evil_lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f991/vii-ogolnopolski-zlot-dogomaniakow-123840/index143.html[/url]

Posted

Ja mam pytanie odnośnie domków. Czy domki 4 osobowe są piętrowe? Tak że 2 osoby są na górze a 2 na dole?
Pytam się, bo zastanawiam się nad tym czy brać ze sobą Jurę czy nie... bo ona nie z każdym psem w jednym pokoju się dogada.

Posted

[quote name='Paulina87']Ja mam pytanie odnośnie domków. Czy domki 4 osobowe są piętrowe? Tak że 2 osoby są na górze a 2 na dole?
Pytam się, bo zastanawiam się nad tym czy brać ze sobą Jurę czy nie... bo ona nie z każdym psem w jednym pokoju się dogada.[/quote]
Tak są piętrowe, a schody są dosyć strome. ;)

Posted

[quote name='cymbianka']hej, chciałam się zapisać , prawdopodobnie z psem, do domku;)[/quote]

Witamy nową osobę w naszym gronie, gromadzie tudzież stadzie:evil_lol:
już zapisuję;)

Posted

[quote name='Macho']No Cymbianka nareszcie ;)

Cymbianka zamieszka ze Zbyśką, San i ze mną, więc prosimy o nowy domek dla 4 osób :)[/quote]

proszę bardzo:)