rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Marta_Ares'] a nam zgineły 2 kubki metalowe z łyżkami ostatniego wieczoru:-( zostawilismy na lawce jak szlismy do Vipow, a jak wracalismy to juz ich nie bylo:roll:[/quote] pewnie father zabrał:evil_lol: albo Bolek i Lolek na złom:diabloti: [quote name='olekg89']Niee ja nie mam czarnych koszulek.:cool3: Ojej mój under20:-(:-( A ja chciałem jeszcze udawać młodzieniaszka:lol:Jest coś under20+???:evil_lol:[/quote] na sylwestra też to zostawiłeś pamiętasz?:evil_lol: może jest jakieś under21?:evil_lol: albo under30, ale to już tak strasznie staro brzmi:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Może under25 jest:lol: o 25lat to moge mieć ,ale więcej nie:evil_lol: Będę dobrą partą dla Asi:lol:Lubi młodszych:evil_lol: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='olekg89']Może under25 jest:lol: o 25lat to moge mieć ,ale więcej nie:evil_lol: Będę dobrą partą dla Asi:lol:Lubi młodszych:evil_lol:[/quote] jak Ty będziesz miał 25 to Asia ile? 31?:-o o jaa już ozmarszczkowiona będzie:evil_lol: no ale przy młodszym zapewne będzie się czuła młodziej:eviltong: Quote
anka&autystyk Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ale Olek będzie miał już równie zmarszczną wątrobę, więc będą do siebie pasować ;] Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='anka&autystyk']i stopy :evil_lol::eviltong:[/quote] o czymś jeszcze sobie pomyślałam..:diabloti: o blee:evil_lol: Quote
Karilka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Asia & Ginger'] Ale co Ty w ogóle porównujesz dziury w łapie do zmierzwionej i obślinionej sierści Bona. :-o [/quote] Jakiej tam zmierzwionej i obślinionej?:crazyeye: Toż to on mu nawet kłaczka nie wyciągnął. Kłapnął szczęką ze znanym sobie i tylko sobie strrraszliwym szczeko-warkotem. [quote name='Marta_Ares'] a nam zgineły 2 kubki metalowe z łyżkami ostatniego wieczoru:-( zostawilismy na lawce jak szlismy do Vipow, a jak wracalismy to juz ich nie bylo:roll:[/quote] To był pewnie ten sławny odwet sąsiadów za umazanie fathera :cool1: Quote
sunshine Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Nigdy nie grzeszyłam szybkością reakcji...:eviltong: Ja tez chce na taki zlot!!:placz: I Shirka też :razz: Jak za rok będzie to jak bozinka da, jadę :multi: A jak oglądam filmiki to mnie zazdrość zżera :mad: :evil_lol: Quote
A&L Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zlot 2015 juz w organizacji, zapraszam na wateczek :D http://www.dogomania.com/forum/topic/142471-dogozlot-2015/ Quote
Recommended Posts