Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rose']Znalazłam zeszyt z zeszłego roku:evil_lol: znów płacisz jako pierwsza:eviltong: następna powinna być Paulina:evil_lol:[/quote]

bosko :loveu: mam nadzieje, że teraz inni też zaczną wpłacać :evil_lol: teraz już mogą, jak jestem pierwsza :eviltong:

Posted

[quote name='MPCiacho']ja chce z grzesiem :P => tzn bede tyż ;][/quote]

A co Ty z Grzesiem?:razz: mam Wam jakiś osobny domek utworzyć?:eviltong: Olek będzie zły:evil_lol:

Posted

No już już Grzegorz nigdzie z naszego domku nie idzie!!!!!!:angryy::mad:
Ty+Daga+Mareczek i kogoś wam jeszcze wciśniemy ,ale żadnego Komarka nie ODDAM!!!!:evil_lol:Ni huhu

Posted

[quote name='M&T']Rose, a ty czemu psiaka nie bierzesz ze sobą? :)[/quote]

Myślałam o Milanie, ale on z Czarkiem się nie dogada:eviltong:

Posted

kagańce na ryj przy 1 spotkaniu ,a potem już lajcik.Poza tym Milan ma dużo futra ,to sie Czarek nie przebije:evil_lol:Poza tym Czarek nawet Duke tolerował więc Milanka tym bardziej:loveu:

Posted

[quote name='olekg89']kagańce na ryj przy 1 spotkaniu ,a potem już lajcik.Poza tym Milan ma dużo futra ,to sie Czarek nie przebije:evil_lol:Poza tym Czarek nawet Duke tolerował więc Milanka tym bardziej:loveu:[/quote]

do pociągu z nim sama nie wejdę:eviltong: gdzie plecak, pies, pełno ludzi, masakra nie dam rady:D

Posted

[quote name='rose']Myślałam o Milanie, ale on z Czarkiem się nie dogada:eviltong:[/quote]

A masz jeszcze jakieś psiaki? może inne się z nim dogadają? :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']A masz jeszcze jakieś psiaki? może inne się z nim dogadają? :evil_lol:[/quote]

AC jest za stara, Max zresztą też;) mam z kim psy zostawić, więc nie ma problemu:eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']kagańce na ryj przy 1 spotkaniu ,a potem już lajcik.Poza tym Milan ma dużo futra ,to sie Czarek nie przebije:evil_lol:Poza tym Czarek nawet Duke tolerował więc Milanka tym bardziej:loveu:[/quote]
[I][B]taaa z nami też tak miało być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale chłopcy rozwiązali sprawę inaczej :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Karilka']Ja też jechałam sama...
Spoko. Przynajmniej nikt sie nie dosiadał:evil_lol:[/quote]
hehe, przez chwile jak byłam sama w przedziale, bo dziewczyny wysiadały w poznaniu, a Mysia dopiero do mnie szła, to jakiś facet chciał się dosiąść i wchodzi i pyta czy może psa pogłaskać, ja mowie że nie bo zestresowany i może przypadkiem ugryźć :evil_lol: popatrzyl sie na mnie jak na idiotke, nawyzywał że agresywne psy wożę i poszedł:evil_lol::evil_lol: