olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Boże baśkakondomko czytaj ze zrozumieniem:angryy:Weź sobie ponton dziurawy to się może utopisz:evil_lol: Quote
basiapron Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Boże baśkakondomko czytaj ze zrozumieniem:angryy:Weź sobie ponton dziurawy to się może utopisz:evil_lol:[/quote] ojejku, jestem Bogiem, zawsze to wiedziałam <jupi> przecież to był żart, to ty czytaj ze zrozumieniem:eviltong: niestety nie mam akcesoriów pływackich tego typu, kto bierze jakies materace dmuchane?? sprawdzimy ile osób wejdzie na jeden:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja biore nawet 2 ,ale nie pozwole ci nawet ich dotknąć:cool3:Materacyki są dla ludzi z zasługami:cool3: Plebs pływa o własnych siłach.:cool3: Quote
basiapron Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Ja biore nawet 2 ,ale nie pozwole ci nawet ich dotknąć:cool3:Materacyki są dla ludzi z zasługami:cool3: Plebs pływa o własnych siłach.:cool3:[/quote] phi <foch> pływać umiem czy ktoś jeszcze prócz tego niegodziwca bierze materacyk? zrobimy wyścigi:) Quote
Dog Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='basiapron']phi <foch> pływać umiem czy ktoś jeszcze prócz tego niegodziwca bierze materacyk? zrobimy wyścigi:)[/quote] możemy zrobić wyścig :) ja biore motorówke, ciekawe kto wygra ;) :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Baśka bierze krokusia ,ale tobie i tak nie pożyczy :loveu: Bo jest niegodziwczynią jak ja:evil_lol: A ścigać to ja się moge w piciu piwa.:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Estera']Już nawet ja się wyleczyłam z opcji brania śpiwora :cool3: Pościel jest, brać nie trzeba. Na trzeźwo bym się pod nią nie położyła, ale na zlocie :roll:[/quote] Ej nie przesadzaj. :eviltong: Pościel jest czyściutka, wyprana i poskładana w kosteczkę. :p Quote
basia bonnie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Baśka bierze krokusia ,ale tobie i tak nie pożyczy :loveu: Bo jest niegodziwczynią jak ja:evil_lol: A ścigać to ja się moge w piciu piwa.:loveu:[/quote] Ahhh :loveu: aspołeczne i wredne dzieci :loveu: nie ma żadnego pożyczania! tylko vipy mogą płynąć na materacykach i krokusiach na drugi brzeg :loveu: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Hyhyhy:diabloti: Nie ma l... no tego kurde litości:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Hyhyhy:diabloti: Nie ma l... no tego kurde litości:evil_lol:[/quote] strasznie trudne słowo co nie? mi przez gardło nie może przejść:evil_lol: tak jak to na k... kultura? i s...sumienie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 MIŁOŚĆ:loveu: moja do.. Estera wie kogo:loveu: Quote
Estera Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Miłosierdzie ,a feeee:shake:[/quote]nie Oleczku to nie to :shake: [quote name='basia bonnie']masturbacja? modlitwa? nie znam! :([/quote] :roflt::roflt::roflt:Powaliłaś mnie na kolana, ale to też nie to :cool3: [quote name='rose']MIŁOŚĆ:loveu: moja do.. Estera wie kogo:loveu:[/quote]Tak, tak :multi: Aniusia wygrała! :loveu: Ania możesz sobie wybrać nagrodę :cool3: O miłość chodziło moi drodzy , o m jak miłość :lol: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Estera'] Tak, tak :multi: Aniusia wygrała! :loveu: Ania możesz sobie wybrać nagrodę :cool3: O miłość chodziło moi drodzy , o m jak miłość :lol:[/quote] Hurra:multi: to ja poproszę noc z wiesz kim:evil_lol: :loveu: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Z komarem:multi::multi::multi::multi::multi: wygrałem Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Z komarem:multi::multi::multi::multi::multi: wygrałem[/quote] osz Ty:diabloti: wygrałeś buziaka ode mnie:evil_lol: Quote
Karilka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ...oj, ta pościel chyba nie będzie taka ładna po tym zlocie... Kłaczki?:shake: :eviltong: Może ktoś w przypływie inwencji twórczej zrobi listę, tego co należy wziąć?:diabloti: Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Karilka']...oj, ta pościel chyba nie będzie taka ładna po tym zlocie... Kłaczki?:shake: :eviltong: Może ktoś w przypływie inwencji twórczej zrobi listę, tego co należy wziąć?:diabloti:[/quote] ja mam liste od miesiaca lecz moze sie ona roznic od twojej listy :evil_lol: a co do poscieli to taaak klaczki beda napewno:loveu: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Bluzy ze 3 spodnie 3 koszulki z 10 majtki skarpety klapki ręczniki strój kąpielowy łyżeczki(bo była 1 w domku) miska na zupke chińską pieniądze:cool3: ksiązeczke szczepień psa i wsio co mi wpadło na myśl Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 kosmetyczkę:evil_lol: i ogólnie coś do mycia:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 miski i karma dla psa.zapasowa smycz i obroża w razie zgubienia czy zerwania czy przegryzienia.:cool3: I piłki dla swoich psów ,bo mnie szlag trafi jak mi zaś jakiś kundel zgubi moje :mad: Quote
Recommended Posts