Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Boże baśkakondomko czytaj ze zrozumieniem:angryy:Weź sobie ponton dziurawy to się może utopisz:evil_lol:[/quote]
ojejku, jestem Bogiem, zawsze to wiedziałam <jupi>
przecież to był żart, to ty czytaj ze zrozumieniem:eviltong:
niestety nie mam akcesoriów pływackich tego typu, kto bierze jakies materace dmuchane?? sprawdzimy ile osób wejdzie na jeden:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Ja biore nawet 2 ,ale nie pozwole ci nawet ich dotknąć:cool3:Materacyki są dla ludzi z zasługami:cool3: Plebs pływa o własnych siłach.:cool3:[/quote]
phi <foch> pływać umiem
czy ktoś jeszcze prócz tego niegodziwca bierze materacyk? zrobimy wyścigi:)

Posted

[quote name='basiapron']phi <foch> pływać umiem
czy ktoś jeszcze prócz tego niegodziwca bierze materacyk? zrobimy wyścigi:)[/quote]

możemy zrobić wyścig :) ja biore motorówke, ciekawe kto wygra ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Już nawet ja się wyleczyłam z opcji brania śpiwora :cool3: Pościel jest, brać nie trzeba. Na trzeźwo bym się pod nią nie położyła, ale na zlocie :roll:[/quote]
Ej nie przesadzaj. :eviltong:
Pościel jest czyściutka, wyprana i poskładana w kosteczkę. :p

Posted

[quote name='olekg89']Baśka bierze krokusia ,ale tobie i tak nie pożyczy :loveu: Bo jest niegodziwczynią jak ja:evil_lol:
A ścigać to ja się moge w piciu piwa.:loveu:[/quote]
Ahhh :loveu: aspołeczne i wredne dzieci :loveu: nie ma żadnego pożyczania! tylko vipy mogą płynąć na materacykach i krokusiach na drugi brzeg :loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Hyhyhy:diabloti:
Nie ma l... no tego kurde litości:evil_lol:[/quote]
strasznie trudne słowo co nie? mi przez gardło nie może przejść:evil_lol: tak jak to na k... kultura? i s...sumienie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Miłosierdzie ,a feeee:shake:[/quote]nie Oleczku to nie to :shake:

[quote name='basia bonnie']masturbacja? modlitwa? nie znam! :([/quote]
:roflt::roflt::roflt:Powaliłaś mnie na kolana, ale to też nie to :cool3:

[quote name='rose']MIŁOŚĆ:loveu: moja do.. Estera wie kogo:loveu:[/quote]Tak, tak :multi: Aniusia wygrała! :loveu: Ania możesz sobie wybrać nagrodę :cool3:

O miłość chodziło moi drodzy , o m jak miłość :lol:

Posted

[quote name='Estera']

Tak, tak :multi: Aniusia wygrała! :loveu: Ania możesz sobie wybrać nagrodę :cool3:

O miłość chodziło moi drodzy , o m jak miłość :lol:[/quote]

Hurra:multi: to ja poproszę noc z wiesz kim:evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Z komarem:multi::multi::multi::multi::multi: wygrałem[/quote]

osz Ty:diabloti: wygrałeś buziaka ode mnie:evil_lol:

Posted

...oj, ta pościel chyba nie będzie taka ładna po tym zlocie...
Kłaczki?:shake: :eviltong:

Może ktoś w przypływie inwencji twórczej zrobi listę, tego co należy wziąć?:diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']...oj, ta pościel chyba nie będzie taka ładna po tym zlocie...
Kłaczki?:shake: :eviltong:

Może ktoś w przypływie inwencji twórczej zrobi listę, tego co należy wziąć?:diabloti:[/quote]

ja mam liste od miesiaca lecz moze sie ona roznic od twojej listy :evil_lol:
a co do poscieli to taaak klaczki beda napewno:loveu:

Posted

Bluzy ze 3
spodnie 3
koszulki z 10
majtki
skarpety
klapki
ręczniki
strój kąpielowy
łyżeczki(bo była 1 w domku)
miska na zupke chińską
pieniądze:cool3:
ksiązeczke szczepień psa
i wsio co mi wpadło na myśl

Posted

miski i karma dla psa.zapasowa smycz i obroża w razie zgubienia czy zerwania czy przegryzienia.:cool3:
I piłki dla swoich psów ,bo mnie szlag trafi jak mi zaś jakiś kundel zgubi moje :mad: