rose Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 a co Wy śpicie?:eviltong: [CENTER][B][COLOR=DarkOrange][SIZE=7]21/20[/SIZE][/COLOR][/B] [/CENTER] Quote
Mysia_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ja tam nie śpię :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='basia bonnie']Różowe, Asia, różowe!!! :evil_lol:[/quote] Ok, zapytam o różowe. :evil_lol: A co jesteś zainteresowana? :cool3: [SIZE=3][COLOR=red][B][U]Ważne![/U][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Do osób, które jadą na zlot 20 lipca (czyli wszyscy oprócz vip-ów). [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Czy macie już plany jak dotrzeć z Wrocka do Sulistrowic i spowrotem?[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Rozkład jazdy autobusów:[/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://wrosystem.um.wroc.pl/beta_4/webdisk/830a36b1-fcb3-4023-8049-515dce6ccb47/tablica_odjazdow_Wroclaw_Cent_04_03_2009.pdf[/URL] [COLOR=black]Bilet z Wrocka do Sulistrowic kosztuje chyba 6 zł. Nie wiem czy za psa się coś płaci.[/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=red]A może ktoś się podejmie organizacji transportu busem? :cool3:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]Znalazłam 2 firmy z Wrocka, które zajmują się transportem osób:[/COLOR][/SIZE][/B] [URL="http://www.autogielda.pl/uslugi,przewoz_osob_-_busy,II94NR9MC.html"]PRZEWÓZ OSÓB - BUSY - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA PRZEWORNO - Autogielda.pl[/URL] Z Wrocka do Sulistrowic jest ok. 40 km, czyli wynajęcie busa dla 17 osób na dwa kursy - tam i powrót (160 km) wyniesie: 1,70 zł/km + 7% vat = 1,82 zł/km 1,82 x 160 km = 291,20 zł 291,20 / 17 = 17 zł/osoba w dwie strony [URL="http://www.krycha.pl/viewpage.php?page_id=2"]www.krycha.pl/viewpage.php?page_id=2[/URL] Tu nie wiem jakie są ceny. [SIZE=3][COLOR=red][B]W każdym razie, gdyby ktoś się zdecydował organizować busy, to niech jak najszybciej bierze się za załatwianie, bo zlocik już niedługo.[/B][/COLOR][/SIZE] :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [COLOR=red][SIZE=3][B]Jeśli chodzi o konto do wpłat za koszulki, to wpłacajcie na to samo co za zlot, bo ja mam nadal problemy z kontem (nie przychodzą mi hasła sms-owe).[/B] :angryy:[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black]Ania, mam nadzieję, nie obrazi się, że podjełam tą decyzję bez niej. Najwyżej kupi sobie kilka par butów więcej.[/COLOR] :evil_lol: Quote
basiapron Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no my planujemy wejśc do busa z Wrocka który jedzie 14:15, przyjeżdzamy pospiesznym z Katowic który jest we Wrocławiu 12:45, z tego co narazie wiem jedziemy w składzie: ja, maksowa, dogomanka, dog193. Quote
dog193 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tak, jeśli nic sie nie zmieni to jade z wami pociagiem. Ale coś rodzice mi burczą, że może tata przełoży to spotkanie, na które musi jechać 20 i mnie tam zawiezie, więc jest szansa na transport autkiem :razz: Oczywisce jak cos, to moge was wziąć. Ale to nic pewnego. Quote
basiapron Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='dog193']Tak, jeśli nic sie nie zmieni to jade z wami pociagiem. Ale coś rodzice mi burczą, że może tata przełoży to spotkanie, na które musi jechać 20 i mnie tam zawiozą, więc jest szansa na transport autkiem :razz: Oczywisce jak cos, to moge was wziąć. Ale to nic pewnego.[/quote] to my się piszemy, a jakie masz autko? bo my 3+pies:evil_lol:to kombiak jest potrzebny,bo przecie jeszcze bagaże:evil_lol: Quote
dog193 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mamy combi, spokojnie ;) Ale jak mówiłam, nic jeszcze nie wiadomo, więc proszę sie jednak nastawiac na pociąg ;) Quote
basia bonnie Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Ok, zapytam o różowe. :evil_lol: A co jesteś zainteresowana? :cool3: [/quote] Hmmm... zdrowy rozsądek mówi zostań przy czarnej:evil_lol:tak też zrobię:evil_lol: Quote
Estera Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='basia bonnie']Hmmm... zdrowy rozsądek mówi zostań przy czarnej:evil_lol:tak też zrobię:evil_lol:[/quote] a serducho podpowiada różową? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 po pierwsze nie mam serduszka :placz: ukradli wraz z kulturą i sumieniem! a po drugie to mamusia mnie nie kocha:-( Quote
Karilka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='rose']WRÓCIŁAM:evil_lol: tęskniliście?:diabloti: jutro Wrocław:p w Buczku byłam :eviltong: koncert Dody był:diabloti:[/quote] Koncert Dody i ja nie byłam:placz::placz::placz: :evil_lol: [quote name='basiapron']no my planujemy wejśc do busa z Wrocka który jedzie 14:15, przyjeżdzamy pospiesznym z Katowic który jest we Wrocławiu 12:45, z tego co narazie wiem jedziemy w składzie: ja, maksowa, dogomanka, dog193.[/quote] a skad odjeżdżają te busy? Zabiorą mi psa? Jaki jest koszt?:evil_lol: Quote
komar Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 To w sumie jeżeli bede akurat przejeżdzał w godzinkach takich jak wy tam bedziecie to może i was wpuszcze do autka:diabloti::diabloti: tak myśle że 3 osoby + psy i bagaże:p Quote
dog193 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pisałabym sie na to :p Jeśli bede jechac pociągiem. Quote
komar Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no to jak bede już sie zawijał do świebodzina to zostawie mój nr na forum i jak co to bedziemy w kontakcie;) Quote
anka&autystyk Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ha! nie chcę was straszyć ale chyba Was odwiedzę :P Olek mi kazał tak napisać. i bójcie się bo prawdopodobnie wpadnę z tym: [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/5277377/46/main/ea68d5f8d6.jpeg[/IMG] ]:-> Quote
olekg89 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Autystykowa wpłaci kase za luce :cool3:I będzie caaały zlot :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Estera Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Autystykowa ja się nie boję ja się cieszę!!! :lol: Sama czy wszystkie Żywce przyjeżdżacie? Quote
basia bonnie Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Anka, na cały zlot! :mad: a nie tylko odwiedzać! :mad: Quote
anka&autystyk Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja bym isę tak nie cieszyła ;) Poza tym dementuję tę plotkę zapuszczoną przez Olka :P nie wiem nic na razie, ja bym się chętnie wybrała, ale Soulówy są gdzieśna wakacjach i nie mam jak sięz nimi dogadać. zrobimy naradę bojową i coś ustalimy :D ale jak już zostało napisane z pewnością was nawiedzę ;] Quote
olekg89 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 17osób jeszcze nie wplaciło reszty kasy.Macie czas do 12lipca!!!!! Quote
anka&autystyk Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 w dobie kryzysu miałam plan żeby oficjalnie rozbić się namiotem, a gdzie się będzie spało zależy do którego domku bedzie się w stanie dojść, prawda Olku? :P Na pełen żywiecki skład na całym zlocie raczej bym się nie nastawiała, ale mówię, mam straszną chęć żeby do Was pojechać czy tego chcecie czy nie xD Quote
Estera Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='olekg89']Autystykowa wpłaci kase za luce :cool3:I będzie caaały zlot :cool3::cool3::cool3::cool3:[/quote]:multi::multi::multi: [quote name='basia bonnie']Anka, na cały zlot! :mad: a nie tylko odwiedzać! :mad:[/quote]No właśnie! Zbierzcie się 4ry do kupy, ja postaram się wybłagać jeszcze jeden domek, choć może być ciężko :roll: Najwyżej na podłogi się Was poupycha :evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Najnowsze wieści - razem z Soulową Kaśką mamy zamiar tak kierować wszystkim czym możemy aby przyjechać na początek zlotu, z tym że egzamin na prawko 24 lipca zmusza nas do bycia w domu dnia wcześniejszego. Nastawiamy się na namiot z cichą nadzieją, że znajdzie się kawałek podłogi w domku w razie deszczu :P W/po weekendzie bedę miała konkretniejsze informacje, bo wtedy Kaśka wraca znad morza. Za to moi rodzice wracają z wakacji 19 lub tuż przed, więc nie wiem jak ani kiedy z nimi cokolwiek ustalę :P Quote
Recommended Posts