Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']Różowe, Asia, różowe!!! :evil_lol:[/quote]
Ok, zapytam o różowe. :evil_lol:
A co jesteś zainteresowana? :cool3:

[SIZE=3][COLOR=red][B][U]Ważne![/U][/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=red][B]Do osób, które jadą na zlot 20 lipca (czyli wszyscy oprócz vip-ów). [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=red][B]Czy macie już plany jak dotrzeć z Wrocka do Sulistrowic i spowrotem?[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=red][B]Rozkład jazdy autobusów:[/B][/COLOR][/SIZE]
[URL]http://wrosystem.um.wroc.pl/beta_4/webdisk/830a36b1-fcb3-4023-8049-515dce6ccb47/tablica_odjazdow_Wroclaw_Cent_04_03_2009.pdf[/URL]
[COLOR=black]Bilet z Wrocka do Sulistrowic kosztuje chyba 6 zł. Nie wiem czy za psa się coś płaci.[/COLOR]

[B][SIZE=3][COLOR=red]A może ktoś się podejmie organizacji transportu busem? :cool3:[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=red]Znalazłam 2 firmy z Wrocka, które zajmują się transportem osób:[/COLOR][/SIZE][/B]
[URL="http://www.autogielda.pl/uslugi,przewoz_osob_-_busy,II94NR9MC.html"]PRZEWÓZ OSÓB - BUSY - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA PRZEWORNO - Autogielda.pl[/URL]

Z Wrocka do Sulistrowic jest ok. 40 km, czyli wynajęcie busa dla 17 osób na dwa kursy - tam i powrót (160 km) wyniesie:

1,70 zł/km + 7% vat = 1,82 zł/km
1,82 x 160 km = 291,20 zł
291,20 / 17 = 17 zł/osoba w dwie strony

[URL="http://www.krycha.pl/viewpage.php?page_id=2"]www.krycha.pl/viewpage.php?page_id=2[/URL]
Tu nie wiem jakie są ceny.

[SIZE=3][COLOR=red][B]W każdym razie, gdyby ktoś się zdecydował organizować busy, to niech jak najszybciej bierze się za załatwianie, bo zlocik już niedługo.[/B][/COLOR][/SIZE] :cool3:

Posted

[COLOR=red][SIZE=3][B]Jeśli chodzi o konto do wpłat za koszulki, to wpłacajcie na to samo co za zlot, bo ja mam nadal problemy z kontem (nie przychodzą mi hasła sms-owe).[/B] :angryy:[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=black]Ania, mam nadzieję, nie obrazi się, że podjełam tą decyzję bez niej. Najwyżej kupi sobie kilka par butów więcej.[/COLOR] :evil_lol:

Posted

no my planujemy wejśc do busa z Wrocka który jedzie 14:15, przyjeżdzamy pospiesznym z Katowic który jest we Wrocławiu 12:45, z tego co narazie wiem jedziemy w składzie: ja, maksowa, dogomanka, dog193.

Posted

Tak, jeśli nic sie nie zmieni to jade z wami pociagiem.

Ale coś rodzice mi burczą, że może tata przełoży to spotkanie, na które musi jechać 20 i mnie tam zawiezie, więc jest szansa na transport autkiem :razz: Oczywisce jak cos, to moge was wziąć. Ale to nic pewnego.

Posted

[quote name='dog193']Tak, jeśli nic sie nie zmieni to jade z wami pociagiem.

Ale coś rodzice mi burczą, że może tata przełoży to spotkanie, na które musi jechać 20 i mnie tam zawiozą, więc jest szansa na transport autkiem :razz: Oczywisce jak cos, to moge was wziąć. Ale to nic pewnego.[/quote]
to my się piszemy, a jakie masz autko? bo my 3+pies:evil_lol:to kombiak jest potrzebny,bo przecie jeszcze bagaże:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Hmmm... zdrowy rozsądek mówi zostań przy czarnej:evil_lol:tak też zrobię:evil_lol:[/quote]
a serducho podpowiada różową? :evil_lol:

Posted

[quote name='rose']WRÓCIŁAM:evil_lol: tęskniliście?:diabloti: jutro Wrocław:p

w Buczku byłam :eviltong: koncert Dody był:diabloti:[/quote]

Koncert Dody i ja nie byłam:placz::placz::placz: :evil_lol:

[quote name='basiapron']no my planujemy wejśc do busa z Wrocka który jedzie 14:15, przyjeżdzamy pospiesznym z Katowic który jest we Wrocławiu 12:45, z tego co narazie wiem jedziemy w składzie: ja, maksowa, dogomanka, dog193.[/quote]

a skad odjeżdżają te busy? Zabiorą mi psa? Jaki jest koszt?:evil_lol:

Posted

To w sumie jeżeli bede akurat przejeżdzał w godzinkach takich jak wy tam bedziecie to może i was wpuszcze do autka:diabloti::diabloti: tak myśle że 3 osoby + psy i bagaże:p

Posted

Ha! nie chcę was straszyć ale chyba Was odwiedzę :P Olek mi kazał tak napisać. i bójcie się bo prawdopodobnie wpadnę z tym: [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/5277377/46/main/ea68d5f8d6.jpeg[/IMG] ]:->

Posted

Ja bym isę tak nie cieszyła ;) Poza tym dementuję tę plotkę zapuszczoną przez Olka :P nie wiem nic na razie, ja bym się chętnie wybrała, ale Soulówy są gdzieśna wakacjach i nie mam jak sięz nimi dogadać. zrobimy naradę bojową i coś ustalimy :D ale jak już zostało napisane z pewnością was nawiedzę ;]

Posted

w dobie kryzysu miałam plan żeby oficjalnie rozbić się namiotem, a gdzie się będzie spało zależy do którego domku bedzie się w stanie dojść, prawda Olku? :P Na pełen żywiecki skład na całym zlocie raczej bym się nie nastawiała, ale mówię, mam straszną chęć żeby do Was pojechać czy tego chcecie czy nie xD

Posted

[quote name='olekg89']Autystykowa wpłaci kase za luce :cool3:I będzie caaały zlot :cool3::cool3::cool3::cool3:[/quote]:multi::multi::multi:

[quote name='basia bonnie']Anka, na cały zlot! :mad: a nie tylko odwiedzać! :mad:[/quote]No właśnie! Zbierzcie się 4ry do kupy, ja postaram się wybłagać jeszcze jeden domek, choć może być ciężko :roll: Najwyżej na podłogi się Was poupycha :evil_lol:

Posted

Najnowsze wieści - razem z Soulową Kaśką mamy zamiar tak kierować wszystkim czym możemy aby przyjechać na początek zlotu, z tym że egzamin na prawko 24 lipca zmusza nas do bycia w domu dnia wcześniejszego. Nastawiamy się na namiot z cichą nadzieją, że znajdzie się kawałek podłogi w domku w razie deszczu :P W/po weekendzie bedę miała konkretniejsze informacje, bo wtedy Kaśka wraca znad morza. Za to moi rodzice wracają z wakacji 19 lub tuż przed, więc nie wiem jak ani kiedy z nimi cokolwiek ustalę :P