Soema Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 koszalinianka napisał(a):dziewczyny to mój nr tel 604 132 433 zadzwońcie albo napiszcie tutaj co mam zrobić Dziękuję za odzew :Rose::Rose: Quote
koszalinianka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 dziewczyny to mój nr tel 604 132 433 zadzwońcie albo napiszcie tutaj co mam zrobić Quote
Fiks Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Wlasnie, wlasnie i co z domkiem? Bo juz drugi domek pyta sie o szczeniaczka :cool3: Napisala do mnie pani z Poznania. Quote
Angelika8 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Soema napisał(a):Dziękuję za odzew :Rose::Rose: Był ktoś :cool3: ? Przybędzie nowy Obywatel Koszalina:p? Quote
koszalinianka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jutro o 16-tej jestem umówiona na rozmowę przedadopcyjną ... zobaczymy co z tego wyniknie Quote
iwop Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 koszalinianka dziekuję z całego serca:loveu: wybacz, że sie nie odzywam, ale jestem bardzo zdołowana akcja z tym bidulkiem:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przywiazany-do-smietnika-jedzie-do-bielska-bialej-zbieramy-fundusze-na-leczenie-129541/ Quote
koszalinianka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Tak więc już po spotkaniu... ufff Towarzyszyła mi Karolina za co jej bardzo jeszcze raz dziękuję. Piesek ma już wybrane imię .... Maniek :cool3: Spotkałam się z bardzo sympatycznymi ludźmi, wprawdzie Pan przywitał nas serdecznie ale nie chciał uczestniczyć w rozmowie, za to Pani sympatyczna i rozgadana. Ludzie Ci mieli w swoim życiu 3 pieski i kotka. Pierwszy piesek żył ok. 15 lat, zmarł najprawdopodomniej z powodu raka. Drugi piesek żył ok. 12 lat, był operowany gdyż miał raka prostaty ale z powodu choroby przeniósł się za TM. Potem pojawiła się kocica, została znaleziona jako maleńkie kocię w śmietniku na podwórku, wyleczona i odkarmiona żyła ok. 10 lat, ale bardzo paskudnie połamała miednicę przy jakimś niefortunnym skoku i po konsultacji z lekarzem weterynarii który stwierdził że w tym wieku przy tak skomplikowanym złamaniu nie ma szans na przeżycie operacji- zapadła decyzja o uśpieniu. Trzeci piesek został znaleziony na ulicy, po bezskutecznym szukaniu włascicieli został u tych ludzi. Przez 6 lat był leczony z powodu ataków padaczki (najprawdopodobniej pourazowej bo po znalezieniu bardzo bał się dorosłych mężczyzn i gwałtownych ruchów co może świadczyć o tym że był bity), niestety ataki padaczki spowodowały coraz większą agresję pieska, atakował swoich właścicieli, atakował ich córki i 3 letnią wnuczkę -po konsultacji z lekarzem weterynarii zapadła decyzja o uśpieniu pieska ( 2 lata zwlekali z tą decyzja cały czas lecząc psa). Ludzie ci nie widzą problemu w młodym wieku Mańka:razz: a, ewentualne szkody poczynione przez niego sa wkalkulowane w podjętą decyzję. Moim zdaniem są dobrymi kandydatami na właścicieli pieska. Quote
Soema Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No to czekamy na decyzję Iwop :) cieszę się Koszalinianka, że odp na pw:Rose:, bo większość które wysłałam pozostały bez odpowiedzi... Quote
iwop Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Koszalinianka:loveu: Odpowiedziałas na wszystkie moje obawy:) Teraz to już będziesz specjalistka od wizyt:cool3: To teraz szukamy transportu! Quote
Fiks Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Gdyby byl moj TZecik to napewno zawiezlibysmy szczeniaczka do domu a przy okazji Alfik odwiedzilby ciocie Iwop :diabloti: A tak to moge sie tylko dolozyc do transportu :oops: Quote
iwop Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Fiks, ty to jestes prawdziwy Anił Stróż piesów z ostrowca...:p :loveu::loveu::loveu: A swoją drogą to bardzo chciałabym pocałaować Alfunię :oops: Quote
Fiks Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Anioł Stróż piesów z Ostrowca jest tylko jeden i na imie ma Iwona :eviltong: Quote
koszalinianka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 znalazłam ciekawy wątek na "transportach" ... facet jeździ na trasie Śląsk - Gdańsk Quote
koszalinianka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ano dałyśmy prośbę na transportowym ... jest szansa na dowiezienie psiaka do Pruszcza Gdańskiego ale w nocy ... nie wiem czy będzie go miał kto odebrać w nocy:placz: Quote
iwop Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dzisiaj Maniuś jedzie do Gdańska a potem do Koszalina... :oops: Trzymajcie kciuki Quote
Fiks Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs: Maniuś fajne imie :lol: Quote
Magda Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Trzymamy kciuki za szybki transport do nowego domku:loveu: Quote
Soema Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ale chłopaka podróż czeka.. mam nadzieję, że mu domek wszystko wynagrodzi :) Quote
Fiks Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iwop a czy potrzebujesz pieniazki na transport? Quote
iwop Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Fiks, Zbójini nic o pieniądzach nie mówiła...:oops: Quote
Recommended Posts