TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 zapisuje staruszka Cykora, może jednak zbyt długo czeka na pomoc, powinien być pierwszy w kolejce. MUSI ZDĄŻYĆ !!!! Szukam rozwiązania problemu. Quote
kameralna Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Naprawdę jest mało czasu :sad:. Jemu trzeba pomóc. Trzeba tylko trochę grosików :roll: Musimy zdążyć! Quote
UBOCZE Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Z wykupionych na bazarku pakietów ogłoszeniowych (w pakiecie 60 ogłoszeń na różnych portalach) mam jeden pakiet, który mógłbym przeznaczyć dla Cykorka... Czy Cykorkowi są potrzebne ogłoszenia? Jeśli tak, to kto mógłby przygotować ich treść? Quote
dudson13 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cykorkowi jest potrzebne nasze zainteresowanie, deklaracje, a przede wszystkim domek. Proszę o pomoc, tak mnie wzruszył los psiaka, aż dziw, że tak mało osób tu zagląda:( Quote
Olena84 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Myślę, że ogłoszenia to podstawa na dogo, nie oszukujmy się, każdy jest zapsiony tu lub pomaga ile moze, ale domku trzeba szukać na zewnątrz dogo. Jeśli mozesz to może udałoby sie zrobić tyle ogłoszeń dla niego. Quote
paulinken Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Zgadzam się. Na pewno ogłoszenia nie zaszkodzą, a może ktoś zwróci uwagę na Cykorka. Quote
paulinken Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dorzucę 5zł stałej na Cykorka... mam już masę stałych deklaracji, więc póki co więcej nie dam rady :( Quote
UBOCZE Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Przyklejam ze strony bazarku ogłoszeniowego: [B][SIZE=2]Czego potrzebujemy do zrealizowania pakietu ogłoszeń:[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]1. Tekstu ( najlepiej wersja długa i krótka)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]2. Tytułu ogłoszenia[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]3. Zdjęć ( max. 5)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]4. Kontaktu ( mail i telefon)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]5. Informacji gdzie zwierzak przebywa[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]6. Informacji o szczepieniach, sterylizacjach itd.[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]7. Linku do wątku zwierzaka[/SIZE][/B] Gdy już, ktoś to pozbiera i ułoży, prześlijcie (z fotkami koniecznie w załączniku) na mojego maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Wtedy przesłałbym do osoby z bazarku i mogłaby zacząć już robić...;) Edit. Ktoś już chyba ogłaszał Cykorka, tylko nie wiem, na ilu stronach... Quote
mercy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='UBOCZE']Przyklejam ze strony bazarku ogłoszeniowego: [B][SIZE=2]Czego potrzebujemy do zrealizowania pakietu ogłoszeń:[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]1. Tekstu ( najlepiej wersja długa i krótka)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]2. Tytułu ogłoszenia[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]3. Zdjęć ( max. 5)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]4. Kontaktu ( mail i telefon)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]5. Informacji gdzie zwierzak przebywa[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]6. Informacji o szczepieniach, sterylizacjach itd.[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]7. Linku do wątku zwierzaka[/SIZE][/B] Gdy już, ktoś to pozbiera i ułoży, prześlijcie (z fotkami koniecznie w załączniku) na mojego maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Wtedy przesłałbym do osoby z bazarku i mogłaby zacząć już robić...;) Edit. Ktoś już chyba ogłaszał Cykorka, tylko nie wiem, na ilu stronach...[/QUOTE] wklejam info od BUDRYSKA [B]ketunia[/B] zrobiła allegro :) [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1060413242[/url] [COLOR=Red][B] Proszę daj mi szansę..[/B][/COLOR] [B][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5][COLOR=#242424][I]Cykorek trafił do schroniska jako bardzo młody pies. Miały dni, miesiące, lata a On nadal tkwił zamknięty w klatce. Jednak nie był zupełnie sam. Miał przyjaciółkę, która dzieliła z Nim całe to podłe życie... Byli razem 10 lat. Nierozłączni. W zimowe mroźne, śnieżne wieczory, podtrzymywali się przy życiu grzejąc się swoimi chudziutkimi ciałkami. Cykorek zaufał tylko Jej .. Opoce i miłości Jego życia - Tince. Teraz został sam. Tina jest już bezpieczna, znalazła nowy dom. Cykorek bardzo za Nią tęskni.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5][COLOR=#242424][I][IMG]http://images30.fotosik.pl/310/ad15a92637261c36med.jpg[/IMG] [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B] [FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5][COLOR=#242424][I][IMG]http://images31.fotosik.pl/431/28faf15822b04165med.jpg[/IMG][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5][COLOR=#242424][I][IMG]http://images33.fotosik.pl/436/3334f9159666d4d7med.jpg[/IMG] [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B] [FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5][COLOR=#242424][I][IMG]http://images33.fotosik.pl/436/94d3a748a4146583med.jpg[/IMG][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5][COLOR=#242424][I]Cykorek to malutki piesek, ogromnie wystraszony przez człowieka i życie. Co musiało się wydarzyć w Jego życiu, że po tylu latach nadal boi się dotyku ? Wierzymy, że dzięki miłości, dobroci i cierpliwości, Cykorek otworzy się i stanie się wspaniałym przyjacielem. Wiernym i oddanym. Jeśli historia Cykorka Cię poruszyła, nie wahaj się i odmień Jego los. On już tak długo czeka… Może właśnie na Ciebie ? [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5][COLOR=#242424]Kontakt w sprawie adopcji: 607 488 598 [email][email protected][/email] nie podajemy w jakim mieście jest Cykorek mozna napisać "śląsk" szczepienia ma kastracja jest [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
dudson13 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Słuchajcie, ja zmieniam swoją stałą deklarację na 20 zł (wcześniej było 10zł). Poszukajmy mu hoteliku. Z postów wynika, że kochana Ketunia zapłaci za pierwszy miesiąc, a resztę dozbieramy. Z tego to pamiętam było 105, teraz dodamy stałą deklarację 5 zł i zwiększoną moją to jest 120zł. Brakować będzie około 180zł. Ogłoszenia Cykorek ma, zresztą robimy co możemy. Ja ogłosiłam na NK, facebooku i stronie fundacji AFN. Quote
maarit Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nie wiem czy jakby tak dobrze zliczyć to nie będzie więcej... Jak się myle to sorry... nie liczyłam. Quote
dudson13 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ja nie wiem ile dokładnie, chyba Klaudus ma dokladną listę. Najważniejsze to zaklepać hotelik, bo teraz na wakacje może byc problem z miejscami Quote
UBOCZE Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Już treść ogłoszenia zgłoszona do realizacji...:lol: Quote
Klaudus__ Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [I]Zerknijcie na seklaracje do pierwszego postu - jak kogoś pominęłam, bądź przekręciłam - krzyczeć![/I] Quote
Plicha Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Klaudus może zmień tytuł że brakuje mu juz tylko 175zł, to motywuje ludzi do dorzucania się bo to zawsze mniejsza kwota :) mnie zawsze motywuje jak widzę że z dnia na dzień kwota się obniża :) Aha i mozna jeszcze dopisać że przerażony Cykorek czeka na pomoc czy coś takiego, nie wiem jak wy ale mnie często sam temat skłania do wejścia na wątek mimo że obiecuje sobie juz żadnych deklaracji nie dodawać. A jak się już wejdzie to wiecie jak to się często kończy :evil_lol: Quote
ketunia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Macie jakieś pomysły co do hoteliku? Najlepiej już teraz coś zaklepać i może zaryzykować. Jeżeli uda się załatwić hoteli za 300 zł to zostaje jeszcze 100 zł ode mnie na przyszły miesiąc. Czyli mielibyśmy 2 miesiące na uzbieranie deklaracji. Quote
Olena84 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Zdjecia sa na 45 stornie, a moge jeszcze raz prosic o tel kontaktowy? Quote
Olena84 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dodałam Cykorka na pineska pajeczyna kokosy gumtree kupsprzedaj petsy adopcjapsa przygarnijzwierzaka Nie zaszkodzi. Quote
ketunia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Olena84']Dodałam Cykorka na pineska pajeczyna kokosy gumtree kupsprzedaj petsy adopcjapsa przygarnijzwierzaka Nie zaszkodzi.[/QUOTE] Super, dziękujemy :) Ja cały czas szukam Cykorkowi domowego dt. Niestety na dzień dzisiejszy bez skutku.. Quote
dudson13 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Zgadzam sie z ketunią, aby znaleźć jakiś hotelik Cykorkowi już teraz. Zostało już niewiele do uzbierania, a na pierwszy miesiąc mamy. Klaudus co o tym sadzisz?? Trzymam kciuki za domowy DT - ten maluch zasluguje na niego Quote
paulinken Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 U [B]Renata5 [/B]może by się miejsce znalazło? Albo u [B]kikou[/B]? Już nie wiem sama :shake: Napiszcie też do [B]Arktyka[/B], tu pisze że ma miejsce [url]http://www.dogomania.pl/threads/181140-Oferuje-DT-P%C5%82atny!-woj.-kujawsko-pomorskie/page2[/url] Quote
Recommended Posts