Freya73 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ja odwiedzam Maje codziennie. Takie mam poczucie obowiazku. Nikt jednak nie odpowiedzial mi na pytanie, ktore wlasciwie zadalam dwukrotnie. [B]Primo[/B] - co z Maja? Jak sie miewa dziewczyna? [B]Secundo[/B] - Jak z deklaracjami? (pierwszy raz je zadaje) Nie widze bowiem zadnych ofert na forum. [B]Tertio[/B] - Czy ten typ nadal sie o Majke dopytuje? Nie mozna dopuscic by pies bral udzial w walkach. Dziekuje z gory a Majke sciskam! Freya Quote
ab-agnieszka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Z Maja wszystko w porzedku czeka na Swoj transport do hotelu. Maja jest zarezerwowana na dla nas jestem po rozmowie z pania Kierownik schroniska. Nikt po za nami Maji nie dostanie.:loveu: A co do deklaracji to widzisz sama.:shake: Quote
agaga21 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 przykre to, że nikt nie chce pomóc tej suni...wszyscy o niej zapomnieli:-( Quote
Monday Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 będzie bazarek dla mai...jakies pieniądze na pewno z tego będą a jaki jest czas oczekiwania na miejsce w hoteliku? Quote
Freya73 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Czy Maja jest amstaffem czy staffem czy w ogole jest crossem? Quote
red Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Liczę na bazarki, bo z kasą jak widać cienko, zwłaszcza, że ostatnio mamy wiele takich potrzeb. Wyszukam coś na bazarki. Maja jutro pojedzie z Dorką na badania , chcemy zobaczyć jaki jest jej stan zdrowia "od środka". Dzięki za banerek dla Mai :lol: Quote
Selenga Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Pierwszy bazarek z fantów [B]eski[/B] gotowy: [B][url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszkowo-domowy-bazarek-na-grubiutka-maje-do-20-06-a-139446]Ciuszkowo-domowy bazarek na grubiutką Maję - do 20.06 - Dogomania Forum[/url][/B] Quote
Selenga Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 I drugi bazarek: [B] [url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-ducha-dla-ciala-na-amstaffke-maje-do-20-06-a-139451]Coś dla ducha i dla ciała na amstaffkę Maję - do 20.06 - Dogomania Forum[/url][/B] Quote
ab-agnieszka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Super dziekuje cioteczki slicznie za bazarki. Quote
agaga21 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 a ja jednak będę nadal nudna.... [B]bardzo proszę o stałe deklaracje, nawet takie najskromniejsze dla majeczki![/B] Quote
Alicja Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Arial]Majeczko pokaż sie .....niech do niej uśmiechnie sie słonko [/FONT] Quote
red Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Maja miała dziś operację, usunięty mały guzek gruczołu mlekowego i przepuklinę, nie wiem jak się czuje, dopiero jutro zapytam. Tak zdecydowała wet w schronisku.. Szkoda jej, bo to już trzecia operacja. Nie wiem dlaczego ta przepuklina znów się pojawiła. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok i pojedzie w dobrej kondycji. Trzymajmy kciuki. Quote
ab-agnieszka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Oj Majusia.:shake: Trzymaj sie dziewczynko Quote
red Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Maja musi schudnąć, pewnie będzie jadła karmę light, tłuścioszek z niej do przytulania...:lol: Quote
ab-agnieszka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Maja bedzie miala duzo ruchu:evil_lol: Cwiczenia bieganie samoczynnie schudnie.:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mysle ze dla porzadku powinnam zalozyc watek z rozliczeniami osobny. Bedzie jasniej i nie trzeba bedzie skakac z watku na watek. Jak tylko go utworze wkleje jego link. Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='red']Maja jest w pomieszczeniu, czuje się tak sobie, jak to po operacji, wychodzi na sikanie. Na razie wszystko w porządku, bardzo mi jej żal, trzeci raz krojona...[/quote] miejmy nadzieję że już ostatni:-( biedaczka się juz nacierpiała.pora na lepsze życie-w nowym domu i bez chorób! Quote
red Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Maja jest w pomieszczeniu, czuje się tak sobie, jak to po operacji, wychodzi na sikanie. Na razie wszystko w porządku, bardzo mi jej żal, trzeci raz krojona... Quote
Recommended Posts