rufusowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 no faktycznie - nawet wygląda anielsko :loveu: Quote
agaga21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='fioneczka']nooooo nawet łepetynkę ma blond tylko że się włosięta nie kręconą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a skrzydełki :eviltong: w torebce nosi i jak trza to se ubiera :eviltong:[/quote] a jak trza to nawet i różki pokazać potrafi:diabloti::diabloti::loveu: Quote
fioneczka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='agaga21']a jak trza to nawet i różki pokazać potrafi:diabloti::diabloti::loveu:[/quote] noooooo takie dwa w jednym :diabloti: jak szampon z odżywką :eviltong::eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A wiec weszlysmy do domku. Musze sie ogarnac i zaraz wszystko napisze:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Już nie mogę się doczekać wieści o Majusi! Quote
ab-agnieszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Zdjec to Ty kochana sie nie doczekasz bo jak na zlosc zepsul mi sie aparat. Mam zdjecia jedynie nowej astki ze schroniska w Radomiu. Majka tak gazowala ze nie potrafie sie jeszcze opamietac. Na pierwszym postoju oczywiscie byla biegunka. Majka siedziala albo w bagazniku albo na tylnym siedzeniu zachowywala sie grzecznie. Po Majke pojechalam z moja przyjaciolka Aga. Zwiezilysmy schronisko i posprawdzalam asty jakie tam sa. W drodze do Gliwic w Czestochowie zahaczylysmy o KFC. Majka dostala kawalek mieska. Moglysmy jechac i spokojnie jesc nie byla upierdliwa nie prosila o jedzenie czekala tylko na moment kiedy powiem jej masz. Po mieszkaniu biegala jak szalona przez 10minut. Zamknelam ja w laziencze na chwilkei poszlam do Bialasow ktore sie wciekaja. Majka nie piszczala nie drapala w drzwi. Jak Bialasybyly juz zamkniete poszlysmy na zwiedzanie terenu. Majka na widok moich Bialasow myslalam ze oszaleje. Zachecala je do zabawy ale niestety zostala obwarczona.;) Dostala mala kolacyjke i teraz lezy ten Grubas kolo mnie. Smieszna jest niemilosiernie. Chrapie okropnie no i te gazy pieczace w oczy moze do jutra jej przejda:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Aga, Majka jest takich wymiarów jak Kaśka czy grubsza? Miła generalnie? Quote
eski Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czekamy, czekamy.... [SIZE=1]A mi brakuje jeszcze tylko jedna wpłata z bazarków. Jak tylko wpłynie natychmiast robię przelew dla Majeczki[/SIZE] Quote
ab-agnieszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ania z poznania']Aga, Majka jest takich wymiarów jak Kaśka czy grubsza? Miła generalnie?[/quote] Aniu ja nie widzialam Kaski na zywo ale Majka wyglada na wieksza i szersza :lol: Quote
ab-agnieszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='fioneczka']noooooo takie dwa w jednym :diabloti: jak szampon z odżywką :eviltong::eviltong:[/quote] Ja Wam dam tak sie ze mnie nabijac wy czarownice jedne:evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ab-agnieszka'] Chrapie okropnie no i te gazy pieczace w oczy moze do jutra jej przejda:evil_lol:[/quote] ja bym na to nie liczyłą:evil_lol::diabloti: Quote
ania z poznania Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Ja Wam dam tak sie ze mnie nabijac wy czarownice jedne:evil_lol:[/quote] I to za plecami :evil_lol:, jak to mówią "Kota nie ma myszy harcują" :evil_lol:. Aguś, to zapytaj Marka bo ja aż uwierzyć nie mogę, że może być jeszcze grubsza:razz:. Będę dopiero za trzy tygodnie w Bogatyni..... Quote
ania z poznania Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jadę, pewnie, stęskniłam się za Słonkiem.... Jestem też bardzo ciekawa Majeczki. Quote
ab-agnieszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dziewczyny nowa sunia mloda w schronie w Radomiu. [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/5385/bild110q.jpg[/IMG] [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/5010/bild111c.jpg[/IMG] [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6222/bild112.jpg[/IMG] Quote
agaga21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [URL]http://img195.imageshack.us/img195/5010/bild111c.jpg[/URL] boże, jakie cudo!!!:placz: dziewczyny z radomia, zrobicie jej wątek? dowiecie się o niej czegoś? Quote
tula Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A to grubaska smrodziaszka, mam nadzieję że jej przejdzie. Ale z tym że chciała się bawić z psiakami to mnie zaskoczyłaś, bo słyszałam że za nimi nie przepada - super. Czekam z niecierpliwością na dalsze relacje i napisz proszę jaki mam teraz podawać kontakt w ogłoszenich i miejsce pobytu Majeczki. No i wielkie dzieki Agnieszka:loveu: A ta nowa sunia prześliczna, wiesz może o niej coś więcej? Quote
ab-agnieszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ta nowa sunia ma okolo roku. Zostala oddana podobno bo postawila sie na dziecko. Pracownik nie wie dokladnie ale sadzimy ze predzej podczas zabawy podrapala albo przez przypadek zlapala zebami. Nie chciala do nas podejsc. Pracownik wszedl do niej i po paru glaskaniach juz za nami piszczala. Jest lagodna siedzi w bokcie z kundelkiem Quote
tula Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Postaram sie jutro zadzwonic do kierowniczki i dowiedzieć więcej o suni, chętnie ja poogłaszam, potrzebuję też więcej informacji o astce Soni, bo nie wiem co w ogłoszeniach pisać. Ostatnio trochę ograniczyłam co prawda liczbę portali na których daję ogłoszenia bo mam juz na liście 11 psiaków, które ogłaszam, ale zawsze coś porobię. Quote
ab-agnieszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Tula moje namiary do ogloszen tel 888677433 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
fioneczka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/5010/bild111c.jpg[/IMG] to się nigdy nie skończy :placz::placz::placz: przecież to jeszcze dzieciaczek :-( Quote
Monday Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 śliczna ta biała dziewczynka :) Co jest z tymi astami? Ludzie nie potrafią sobie z nimi poradzić ? Quote
Recommended Posts